- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.581
Senin kaşın azmıydı cnm niye yaptırdınBiraz acıdı tabi ama öyle dayanılmayacak Türden değil Benim Ağrı eşiğim biraz yüksektir. Ona göre değerlendir
Aslında kaşlarım var ama vazelin sürdüğüm için yapıştılar yok gibi duruyo :))Kasın çıkınca nasıl olacak onu merak edıyom
Senin kaş sorunun yokki güzelimSanırım bende yaptıracam
Ağrı oldumu
Beklıyom bır bakalım canımAslında kaşlarım var ama vazelin sürdüğüm için yapıştılar yok gibi duruyo :))
Birde aldırıp gittiğim için bazı yerler sadece boya oldu ama kaşlar çıkınca boyaya denk gelen yeri almıycam böylece boya altta kalacak sadece Şekli belirleyecek
Sekıl ıcınde oluyormus ondan ıstedımSenin kaş sorunun yokki güzelim
Az olanlar için neyse
Kaşım az değil aslında ama çok dağınık ve seyrek. Kaşlarımı herkese aldıramıyordum. Yıllardır bir kaşçım var ondan Başkasına gidecek olursam bin Pişman dönerim. Birde bana uzak. O kaşlar uzar uzar uzar ben bir türlü gidemem.Senin kaşın azmıydı cnm niye yaptırdın
Bende acıya dayanırımda dudagımdan sonra tırsıyom
Beklıyom bır bakalım canım
Ama bugün baya gaz verdın bana
Kız biraz kopye verseydin bariPart 1: öğrencilere öğütler
Gülsüm ve Beste oflayıp poflamadan dersinizi çalışın bakıyım aaaaa bir daha ne zaman öğrenci olacaksınız :)))
Valla benim Sınıfta olsalarda veremem Gülsüm Osmanlıca dan giriyormuş.Kız biraz kopye verseydin bari
:)) aman dur gitme. Bildiğim kadarıyla balık bayatsa oluyormuş o. Nitekim karşında balığın yanında yoğurt yiyen biri var:))Kizlar akşamki balık üzerine içim yandı ayran ictim. Sabah gelemezsem hakkınizi helal edin..eşheduuu
ooo süper olmuş!!bayıldım
valla ankarada olsaydım sabahınan kadının kapısındaydım :)Ayyy sadece sana mı bugün kadına baya bi müşteri Yaptım :))
Sağol canım inşallahsevil hayirli olsun tatlim ins.kazasiz belasiz gunlerde kullan
canimmm cok gecmis olsun
belki ordaki ruzgar okadar kuvvetlli değildi ondan seni kaldiramamistir yoksa aramizda fazla fark yok
Buzlu balıktı taze degildi.sevmem aslında ızgara olunca kokusuna aldandım:)) aman dur gitme. Bildiğim kadarıyla balık bayatsa oluyormuş o. Nitekim karşında balığın yanında yoğurt yiyen biri var:))
Ne seyredicen?? Yerli yabancı??Daha fılm seyredecezzzz
Berna seni seviyom bacımÇok açlık bayağı bir yaklaştırır ama dikkat et..
öylemi dersin
göstert! göstert!!
Ya spor olmamı 1 saat yürüdüm su saymadım ama 3 rahat olmuştur unutmuşum yazmayı araba dileklerin içinde teşekkür ederim canımiyi aksamlar beriocenin sultanlari
hepicinizi okudum topluca yazayim dedim
önce menuler
@rosebud34 canim spor yok 45 dakika yapilmaliydi ya hani....menu su guzel
@talkon su guzel canim sporun 5 dakika eksik mümkünse yap bu aksam, menude calistigin ortam ve imkanlarina gore olabilecek guzel bir menu
@xMaviDerin adin ckmadi yawwww neyse...su az olmus biliyom bildigini....
37 dakika spor var diger hareketler kac dak.45 e tamamla
sosis niye kuzum sevmedim o sagliksiz seyi
matilda34 bezelyeyi aksam aksam yemeseydin keske.spor yok biliyorum da es gecmeyim yine de dedim.suda yazilmamis seker
kazasiz belasiz sürmeni dilerim yeni arabani sekercim
@hoppidicik recele ragmen guzel canim
su az ama spor guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?