- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.561
Dün gece yazmıştım canım 2. El otomotik vites kullanmayı pişireyim diye işte.sağol canım
Mefkus mefkuuuuuss sanada gülmemistim ama bugün geçen senin başına gelenleri aynen yaşadim bacım. Salona gitmeyeyim hava harika tam yürüyus havası dedim aman allahim bir yağmur bir rüzgar.. eve zor attım kendimi.senin maceradan tek farki rüzgar beni kaldıramadıhalen o kıvama gelmemişim
Memnun kalmana sevindim canım güle güle kullanTeşekkür ederim tatlım o senin guzelligin
sacim hoşuma gitti yumuşak bi renk oldu
Kızlar hadi besteyle takyon ders çalışıyor
Diğerleri nerde
Kahvaltıda ne yicem diye düşünüyom
Bi sabah olsa
Yok bebeğim benimkinin adı denizyoksa benim yaptırdığım kadın mı? forum kuralları gereği reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama Ay... Ku..... mı?
eğer oysa o kadın on numara iş çıkarıyor gönül rahatlığıyla git yaptır hem de şimdi dedi,ğin gibi kıl tekniğine geçmiş instagram sayfasından takip ediyorum acayip doğal duruyor, aklıma esiyor ben de yeniletsem mi diye ama benimki 10 senelik kaş kıl tekniğine dönebilir mi emin değilim
ben 12 senedir kullanıyorum canım 2 senede bir rötuş yaptırırsan her zaman ilk günki gibi güzel durur rengi vs ama yaptırmazsan da kullanabilirsen benim annem en son rötüşünü heralde 5-6 sene önce yaptırdı evet hafif kızıllık oluyor ama inan çirkin durmuyor
Öylede vıtes atmanın havasıda başkaKızlaaaaar
Biraz önce geldim resimlerimi atarım size
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah kaza bela vermesin
Eller gider Mersin'e ben giderim tersine bende otomatik vites kullanamıyorum :)))
Kız telef olacaksınız dikkat edin :)))
Memnun kalmana sevindim canım güle güle kullan
Daha fılm seyredecezzzzSabaha çok var mefkurem. Nasıl dayanıcan? Erkenden yat uyu bari.benimde çok uykum var bende birazdan yatıcam
Ben buralardayımKızlar hadi besteyle takyon ders çalışıyor
Diğerleri nerde
Kahvaltıda ne yicem diye düşünüyom
Bi sabah olsa
Bayıldımmmmgecenlerde işten gelirken yolda bir bayan gördüm mini etekli ip askılı bluz var üzerinde ama vücud bir harikaaa baktım hayranlıkla yanımda bir zamanlar ders aldığım kurs hocamda vardı dedimki hocama ya maşaAllah bak görüyormusun Rabbim ne güzel yaratmış oda bana saçmalıyorsun şu anda harama bakıyorsun günah vs. dedi dayanamadım dedimki sen ona bakınca haramı günahı görüyorsun ben bakınca Allahın muhtesem eserini sanatını görüyorum dedim sonuçta gördüğün o beden Allahın mülkü kulun değil hatta ve hatta mayolu bikinili hatunları gördükçe hayranlıkla bakıyorum Rabbim ne muhtesem yaratmışsın diye.bu şekilde tefekkür ediyorum sözün kısası cıbıldak diye insanları yargılamak yerine ordaki güzellikleri görün güzel bakan güzel görür vesselam :)
Kolay gelsın fıstıgımherkese iyi akşamlar ders çalışmaya çalışıyorum kafam almıyor yaa offfff
Sanırım bende yaptıracam
uyku bastırıyor yaaa kafa kalmamış bi türlü odaklanamıyorum bi kahve yapayım kendime belkim açılırımKolay gelsın fıstıgım
Aslında çok acıkmadım cnm bitki çayı içiyomSabaha çok var mefkurem. Nasıl dayanıcan? Erkenden yat uyu bari.benimde çok uykum var bende birazdan yatıcam
Sekersız yap bıraz dınlen önce ıstersenuyku bastırıyor yaaa kafa kalmamış bi türlü odaklanamıyorum bi kahve yapayım kendime belkim açılırım
Bide sınavın bu haftaymışuyku bastırıyor yaaa kafa kalmamış bi türlü odaklanamıyorum bi kahve yapayım kendime belkim açılırım
Kasın çıkınca nasıl olacak onu merak edıyomKadın Kıl Tekniği dedi ama yok yani baya klasik usul yaptı ama Hoşuma gitti beğendim. Rengi açılacak tabiki. Haftada üzerinden geçip kusurları düzeltecek
Biraz acıdı tabi ama öyle dayanılmayacak Türden değil Benim Ağrı eşiğim biraz yüksektir. Ona göre değerlendirSanırım bende yaptıracam
Ağrı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?