Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecenlerde işten gelirken yolda bir bayan gördüm mini etekli ip askılı bluz var üzerinde ama vücud bir harikaaa baktım hayranlıkla yanımda bir zamanlar ders aldığım kurs hocamda vardı dedimki hocama ya maşaAllah bak görüyormusun Rabbim ne güzel yaratmış oda bana saçmalıyorsun şu anda harama bakıyorsun günah vs. dedi dayanamadım dedimki sen ona bakınca haramı günahı görüyorsun ben bakınca Allahın muhtesem eserini sanatını görüyorum dedim sonuçta gördüğün o beden Allahın mülkü kulun değil hatta ve hatta mayolu bikinili hatunları gördükçe hayranlıkla bakıyorum Rabbim ne muhtesem yaratmışsın diye.bu şekilde tefekkür ediyorum sözün kısası cıbıldak diye insanları yargılamak yerine ordaki güzellikleri görün güzel bakan güzel görür vesselam :)

Kızlar hadi besteyle takyon ders çalışıyor
Diğerleri nerde
Kahvaltıda ne yicem diye düşünüyom
Bi sabah olsa

Bestecim gelmişin
Geçen kefir yazacaktım unuttum
Benim aldığım az yağlı diye geçiyor
Yüzde 1.5 yağ
100 ml 46 cal

Kızlaaaaar
Biraz önce geldim resimlerimi atarım size
Dün gece yazmıştım canım 2. El otomotik vites kullanmayı pişireyim diye işte.sağol canım

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah kaza bela vermesin
Eller gider Mersin'e ben giderim tersine bende otomatik vites kullanamıyorum :)))

Kız telef olacaksınız dikkat edin :)))

Teşekkür ederim tatlım o senin guzelligin
sacim hoşuma gitti yumuşak bi renk oldu
Memnun kalmana sevindim canım güle güle kullan

Yok bebeğim benimkinin adı deniz

Öylede vıtes atmanın havasıda başka

Bayıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…