- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.601
Şimdi bir recep İvedik diyalogunu sana uyarliyorum :))Berna seni seviyom bacım
tatlandırıcı koydum bir tane 0.03 kaloriymiş bi tanesi ama bulaşık suyu gibi oldu böylede :)Sekersız yap bıraz dınlen önce ıstersen
içtim abla da nerden başlayacağımı bilmiyorum ben kitaba bakıyorum kitap bana :))Bide sınavın bu haftaymış
Biraz dişini sık cnm kahve iç
Ver şu sınavı kurtul
ben yıllardır öğrenciyim bi kurtulamadım gitti ya valla yoruldum artık tükenmişlik sendromuna girdimPart 1: öğrencilere öğütler
Gülsüm ve Beste oflayıp poflamadan dersinizi çalışın bakıyım aaaaa bir daha ne zaman öğrenci olacaksınız :)))
balık tazesye korkma bişey olmaz balık bayat olunca zararlı yourtKizlar akşamki balık üzerine içim yandı ayran ictim. Sabah gelemezsem hakkınizi helal edin..eşheduuu
Anaaaam sen klasik öğrenci Hastalığı'na yakalanmışın. Bunun ilacı şu önce televizyonu, bilgisayarı vs kapatacaksın. Üzerine yUmuşak bir şeyler giyeceksin. Son olarak tuvalete gidip odana çekileceksin. Işıkları kapatıp uyuyacaksın:))))içtim abla da nerden başlayacağımı bilmiyorum ben kitaba bakıyorum kitap bana :))
Kaç saat geçti aradan bişey olmazKizlar akşamki balık üzerine içim yandı ayran ictim. Sabah gelemezsem hakkınizi helal edin..eşheduuu
özlemcim ben açıköğretim okuyorumya ortaokul lise üniversite derken hem iş hayatı ev işleri çocuk stresi gerçekten artık bitsin istiyorum normalde okumayı çok severim ama bu zorunlu şeyler sıkıyor beni öyle yapacam canım gidip yatayım bari boş boşuna oturuyorum kitapların başında sabah 1 saat erken kalkar çalışırım inşaAllah.Anaaaam sen klasik öğrenci Hastalığı'na yakalanmışın. Bunun ilacı şu önce televizyonu, bilgisayarı vs kapatacaksın. Üzerine yUmuşak bir şeyler giyeceksin. Son olarak tuvalete gidip odana çekileceksin. Işıkları kapatıp uyuyacaksın:))))
Ders Çalışmaya sabah başlarsın :)))
Tatlım zaten sonuna gelmişiniçtim abla da nerden başlayacağımı bilmiyorum ben kitaba bakıyorum kitap bana :))
Beni beniiBerna seni seviyom bacım
Aynen öyle canım en doğrusu dinlenmek Kafayı toparlamaközlemcim ben açıköğretim okuyorumya ortaokul lise üniversite derken hem iş hayatı ev işleri çocuk stresi gerçekten artık bitsin istiyorum normalde okumayı çok severim ama bu zorunlu şeyler sıkıyor beni öyle yapacam canım gidip yatayım bari boş boşuna oturuyorum kitapların başında sabah 1 saat erken kalkar çalışırım inşaAllah.
Sanada cnmİyI geceler beybilerrr kuş uçtu :)
Haaaaha Berna sana çok gülüyorum helvan benden olsunKizlar akşamki balık üzerine içim yandı ayran ictim. Sabah gelemezsem hakkınizi helal edin..eşheduuu
Yerim seni hopiciğimŞimdi bir recep İvedik diyalogunu sana uyarliyorum :))
Sev beni matilda
öp beni matilda
İşte bende bunları seviyorumBerna ben yabancı severim
Hobıtlı orglu elyınlı olursa daha bır hastayım
Seni de ama Bernanın hazır cevaplılığına bayılıyorumBeni benii
Iyi geceler canımİyI geceler beybilerrr kuş uçtu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?