Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takyon
Rose
Özlem tebrikler kizlar
Bende -300 um
Az kaldi Gelen gidiyor
Geriye kaldi 3300
bende kilo veren arkadaşlarımı ve kendimi tebrik ediyorum :)) bu şekilde böyle zayıflayacağımı hiç düşünmemiştim ya o kadar para döktüm zayıflama ilaçlarına aptal gibi gram vermedim ama 85 le geldim 77,5 benim için büyük başarı bu destekçim olduğunuz için sevgili kaptanım ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız

Günaydın fıstıklar

Geçen hafta 84.6
Bugün 82.7
Fark 1.9
Yüzde 2.25

Bugün çok işim var kızlar
Kahvaltıya,öğleden sonra, akşam
3 posta misavirim var arada bakarım Size
Mesajları sonra sayıcam

Bütün Kilo veren güzellere tebrikler

Canım her işte olduğu gibi azim bu işin de anahtarı. Bu senin Azmin senin başarın. Biz birlikte çok güzel bir sinerji oluşturduk. Bu enerji hepimizi iğneden ipliğe çevirecek :)))

Mefoşum Harikasın 1.9 Sana alkışların en kocamanı

ooooo mezuniyete kaldı bir süpersin fıstık darısı hepimizin başına :)

inşaAllah canımm :)

Canlar
bu hafta hepimiz iyi iş çıkardık. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
100-200-300 farketmez giden kârdır
aynen öyle, başta üzülüyordum bu ne böyle 100-200 gidiyor diye ama şimdi gitsin de 10 gr bile kardır diyorum çünkü o 100ler 200ler birleşti hedefime yaklaştırdı beni

Beril kusura bakma attığın mesajı çok geç gördüm ama bu konu çok derin öyle tartışsanda birbirimizi anlayamicaz zaten kızımda bütün gece sancı oldu onla uğrastım daha yeni kahvaltı yaptım orucumu açtım yani ölmedim de hala ayaktayım öyle bi yerlere düşüp bayılmadı m herkesin düşüncesi kendine kim nerden bakmak isterse o tarafı görür beni düşünen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum oruçla ilgili yazı paylaşmısın ya İnternet'e o kadar güvenme canım bilgilerin çoğu safsata ben bi ara burda kime dedim hayatım değişik bi ara anlatırım diye işte ben çocukluğumu yurtta geçirdim 8 senemi fıkhı Arapça ve hafızlığa verdim o nedrnledirki bu konularda burada benden daha bilgilisini bulamazsın canım uzun uzun anlatmak isterdim ayetlerle hadislerle ama İnan ne vaktim var nede moralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…