- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.641
tamam berilcim yok kimse girmiyor listeye bu hafta hazos,bestekız ve altun vardı ama onlarda gitti sanırım kimse girmiyor bu hafta listeye bizbizeyizNot aliyom Takisim Liste bende bu hafta
Beste ve eren yarin mezun
Kimse kalmadi degilmi listeye girecek
bende kilo veren arkadaşlarımı ve kendimi tebrik ediyorum :)) bu şekilde böyle zayıflayacağımı hiç düşünmemiştim ya o kadar para döktüm zayıflama ilaçlarına aptal gibi gram vermedim ama 85 le geldim 77,5 benim için büyük başarı bu destekçim olduğunuz için sevgili kaptanım ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınızTakyon
Rose
Özlem tebrikler kizlar
Bende -300 um
Az kaldi Gelen gidiyor
Geriye kaldi 3300
bende kilo veren arkadaşlarımı ve kendimi tebrik ediyorum :)) bu şekilde böyle zayıflayacağımı hiç düşünmemiştim ya o kadar para döktüm zayıflama ilaçlarına aptal gibi gram vermedim ama 85 le geldim 77,5 benim için büyük başarı bu destekçim olduğunuz için sevgili kaptanım ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız
Mefoşum Harikasın 1.9 Sana alkışların en kocamanıGünaydın fıstıklar
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.7
Fark 1.9
Yüzde 2.25
Bugün çok işim var kızlar
Kahvaltıya,öğleden sonra, akşam
3 posta misavirim var arada bakarım Size
Mesajları sonra sayıcam
Bütün Kilo veren güzellere tebrikler
Tebrikler takyonum :)Günaydın Cümleten hayırlı günler olsun
Mesaj sayım ; 140
Geçen hafta ; 78,0
Bu hafta ; 77,5
kaptanım tebrikler 3300 ne ki çok çok iki haftalık işi var hadi bilemedin 3 olsunTakyon
Rose
Özlem tebrikler kizlar
Bende -300 um
Az kaldi Gelen gidiyor
Geriye kaldi 3300
ablacım tebrik ederim maşallah sanaGünaydın fıstıklar
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.7
Fark 1.9
Yüzde 2.25
Bugün çok işim var kızlar
Kahvaltıya,öğleden sonra, akşam
3 posta misavirim var arada bakarım Size
Mesajları sonra sayıcam
Bütün Kilo veren güzellere tebrikler
tatlım tebrik ederim 1.2 gayet güzelBildirimim gelsin
geçen hafta 73.1
Bugün 71.9
Fark 1.2
Heheyyyyyyt 6 lara az kaldı. 69.9 u görünce ağlayabilirim zira ben onu 60 olarak görücem
ooooo mezuniyete kaldı bir süpersin fıstık darısı hepimizin başına :)Gecen hafta 62.1
Bu sabah 61.0
Fark 900 gr
Beril bugun sirf yogurt gunu yapacagim.sabah bildirim yaparim ama mezun olmak icin yetermi bilmiyorum bir gunde 1 kg veremem ama .hedef kilo 60 idi sanirim mezuniyete yetmeyecek seni hayal kirikligina ugrattim bir haftada sadece 900 gr verebilmisim ozur dilerim tatlim
inşaAllah canımm :)Canım her işte olduğu gibi azim bu işin de anahtarı. Bu senin Azmin senin başarın. Biz birlikte çok güzel bir sinerji oluşturduk. Bu enerji hepimizi iğneden ipliğe çevirecek :)))
Mefoşum Harikasın 1.9 Sana alkışların en kocamanı
teşekkür ederim rosem bende seni tebrik ederimTebrikler takyonum :)
aynen öyle, başta üzülüyordum bu ne böyle 100-200 gidiyor diye ama şimdi gitsin de 10 gr bile kardır diyorum çünkü o 100ler 200ler birleşti hedefime yaklaştırdı beniCanlar
bu hafta hepimiz iyi iş çıkardık. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
100-200-300 farketmez giden kârdır
teşekkür ederim canımteşekkür ederim rosem bende seni tebrik ederim
tebrikler fıstıkGeçen hafta 65,3
Bu hafta 63,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?