- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.681
Doğum günü kutlu olsun bebişin nice sağlıklı Yılları olsun...rosecim insallah cabuk gider canim
kizlar kizimi gorurecem ordan spora ordan carsiya pazara böcügümün dogum gunu
biz 3.yasindayiz artik
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun, sağlıklı yıllar versinDün oğlumun doğum günüydü kalabalıktık sayfaya gelemedim Beril senin yavrununda doğum günüymüş yanlış anlamadıysam Allah analı babalı nice uzun sağlıklı yıllar nasip etsin arkadaşım biz aynı aylarda demekki kilolu kilolu gezmişiz
Tebrikler Fıstık az olsun bizim olsun :)))Geçen hafta 99.1
Bu hafta 98.8
Fark 0,3
Yüzde %0,3
Mesaj sayım 41
Oğluna da mutlu seneler canım.
Canlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim sizlerede annelik mucizesini tattırsın inşaallah sizin de istediğiniz bir zamandaOğluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun, sağlıklı yıllar versin
Bende aynısını diyorum damlaya damlaya .... istikrarla az veriyorumTebrikler Fıstık az olsun bizim olsun :)))
Üzülme canım bu hafta böyle oldu sen sıkı Yönetimi'ni bozma haftaya bi bakmışsın 1 kilo gitmiş. Zaten bunlar olacak bu süreçte biliyoruz yeterki moralimizi bozup kendimizi buz dolabının BAŞINDA bulmayalım :)Mesaj sayım 63
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.9 affedin kızlar 200 almışım ama reglim inde bunda payı var haftaya düzelticem söz çok üzüldüm ya
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
Ayyyy bi daha mı bende zaten iki tane varCanlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim sizlerede annelik mucizesini tattırsın inşaallah sizin de istediğiniz bir zamanda
yavruşunun doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı birlikte geçireceğiniz seneler nasip etsin AllahDün oğlumun doğum günüydü kalabalıktık sayfaya gelemedim Beril senin yavrununda doğum günüymüş yanlış anlamadıysam Allah analı babalı nice uzun sağlıklı yıllar nasip etsin arkadaşım biz aynı aylarda demekki kilolu kilolu gezmişiz
Çuvalladım seni bekar diye hatırlıyorumAyyyy bi daha mı bende zaten iki tane var
Canım çok teşekkür ediyorum amin aminyavruşunun doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı birlikte geçireceğiniz seneler nasip etsin Allah
canım çok geçmiş olsun, şu an nasıl durumukızlar merhaba biliyorsunuz benim kayınvalidemler buradaydı çok sık giremem demiştim.. ama başimiza kötü şeyler geldi hiç giremedim. kayınpederim şeker hastası geçenlerde iğnesini yapmış sabah sonra uyumus birşey yemeden uykusunda şekeri düşmüş kayınvalidem farketmiş kaskatı kesilmiş kasılmış sabah...ambulans vs çağirdık çok kötüydü bilinci gitmişti...neyse düzenlediler şekerini ama sonrasında adamcağız kendine gelemedi solgun bitkin oldudr u ankaradaydı ankaraya falan gittik eşimin ablaları orada.dün döndük...tahlilleri vs yapılıyor.o yüzden hiç giremedim haber de veremedim..şimdi artık evdeyiz ve tekiz artık burdayım hepp..kaptan bu hafta girebilecek miyim takıma hiç kilo veremedim sanırım son 1o gündür cünkü dikkat etmiyorum. bi de evde de değildik...ama bundan sonra bomba gibi buradayım....
ya bi de ateşi falan vardı öksürüğü kanında enfeksiyon çıkmış...o kasılması da şeker düşmesi ama tahlilleri yapıldı yarın cıkacak sonucu..dr 15 dk geç farketseydiniz felç olabilirdi ölebilirdi demişcanım çok geçmiş olsun, şu an nasıl durumu
teşekkür ederim ablacım şükür 5i gördüm inşallah devamını da getiririmGeçmişi okudum
Bütün Kilo veren ve vermeye çalışan bütün takımdaşlarıma kocamaaaaan tebrikler
Kızlar tek tek alıntı yapamıyom beni kutlayan canlarımada teşekkür ederim
Beril senin tatlı cadının doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlara
Kitkurdum senin oğlununda yeni yaşı hayırlı olsun daha nice sağlıklı başarılı yıllar
Matildam bu tatili çok az bi artıyla atlatmış olman çok büyük başarı hiç üzülme ben eminim haftaya en az eksi 1
Hazal geçmiş olsun güzelim. Eğer zayıflamak istiyorsan dön aramıza tatlım
Rosem sana özel tebrik gelsin ne güzel 5 leri görmüşün
Allah izin verirse bende 2 hafta sonra 7 lere merhaba demek istiyorum
Yarın olsun hayrolsun. 2 tane mezunumuz olacak
Teşekkür ederim canım inşallah sen nasılsınCanım hayırlı olsun sağlıkla kullan
teşekkür ederim ablacım...döndüm zaten..evde birileri olunca girilmiyor artık tekiz rahat rahat girerim..Geçmişi okudum
Bütün Kilo veren ve vermeye çalışan bütün takımdaşlarıma kocamaaaaan tebrikler
Kızlar tek tek alıntı yapamıyom beni kutlayan canlarımada teşekkür ederim
Beril senin tatlı cadının doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlara
Kitkurdum senin oğlununda yeni yaşı hayırlı olsun daha nice sağlıklı başarılı yıllar
Matildam bu tatili çok az bi artıyla atlatmış olman çok büyük başarı hiç üzülme ben eminim haftaya en az eksi 1
Hazal geçmiş olsun güzelim. Eğer zayıflamak istiyorsan dön aramıza tatlım
Rosem sana özel tebrik gelsin ne güzel 5 leri görmüşün
Allah izin verirse bende 2 hafta sonra 7 lere merhaba demek istiyorum
Yarın olsun hayrolsun. 2 tane mezunumuz olacak
ahh canım benim Allah korumuş, Allah acil şifasını versinya bi de ateşi falan vardı öksürüğü kanında enfeksiyon çıkmış...o kasılması da şeker düşmesi ama tahlilleri yapıldı yarın cıkacak sonucu..dr 15 dk geç farketseydiniz felç olabilirdi ölebilirdi demişkalbine de bakacaklar kalp krizinden de süphelenmiş dr yarın öğreneceğiz net olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?