Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun, sağlıklı yıllar versin

Mesaj sayım 63
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.9 affedin kızlar 200 almışım ama reglim inde bunda payı var haftaya düzelticem söz çok üzüldüm ya
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
Üzülme canım bu hafta böyle oldu sen sıkı Yönetimi'ni bozma haftaya bi bakmışsın 1 kilo gitmiş. Zaten bunlar olacak bu süreçte biliyoruz yeterki moralimizi bozup kendimizi buz dolabının BAŞINDA bulmayalım :)

yavruşunun doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı birlikte geçireceğiniz seneler nasip etsin Allah

kızlar merhaba biliyorsunuz benim kayınvalidemler buradaydı çok sık giremem demiştim.. ama başimiza kötü şeyler geldi hiç giremedim. kayınpederim şeker hastası geçenlerde iğnesini yapmış sabah sonra uyumus birşey yemeden uykusunda şekeri düşmüş kayınvalidem farketmiş kaskatı kesilmiş kasılmış sabah...ambulans vs çağirdık çok kötüydü bilinci gitmişti...neyse düzenlediler şekerini ama sonrasında adamcağız kendine gelemedi solgun bitkin oldu dr u ankaradaydı ankaraya falan gittik eşimin ablaları orada.dün döndük...tahlilleri vs yapılıyor.o yüzden hiç giremedim haber de veremedim..şimdi artık evdeyiz ve tekiz artık burdayım hepp..kaptan bu hafta girebilecek miyim takıma hiç kilo veremedim sanırım son 1o gündür cünkü dikkat etmiyorum. bi de evde de değildik...ama bundan sonra bomba gibi buradayım....

Kızlar ilk posta misafiri şimdi gönderdim
Bi bakayım kim ne yapmış
Sonra yemeklere başlıcam

kızlar bişe sormak istiyorum
yulaf kepeği arıyorum ama bulamıyorum
yulaf kepeği karışımı diye bişe buldum ama galeta unu yulaf kepeği karışımı gibi bişe içeriğinde de açılayıcı bişe yazmıyordu
acaba o mudur yulaf kepeği değilse alanlar nerden aldınız

canım çok geçmiş olsun, şu an nasıl durumu

Geçmişi okudum
Bütün Kilo veren ve vermeye çalışan bütün takımdaşlarıma kocamaaaaan tebrikler

Kızlar tek tek alıntı yapamıyom beni kutlayan canlarımada teşekkür ederim

Beril senin tatlı cadının doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlara

Kitkurdum senin oğlununda yeni yaşı hayırlı olsun daha nice sağlıklı başarılı yıllar

Matildam bu tatili çok az bi artıyla atlatmış olman çok büyük başarı hiç üzülme ben eminim haftaya en az eksi 1

Hazal geçmiş olsun güzelim. Eğer zayıflamak istiyorsan dön aramıza tatlım

Rosem sana özel tebrik gelsin ne güzel 5 leri görmüşün

Allah izin verirse bende 2 hafta sonra 7 lere merhaba demek istiyorum

Yarın olsun hayrolsun. 2 tane mezunumuz olacak

canım çok geçmiş olsun, şu an nasıl durumu
ya bi de ateşi falan vardı öksürüğü kanında enfeksiyon çıkmış...o kasılması da şeker düşmesi ama tahlilleri yapıldı yarın cıkacak sonucu..dr 15 dk geç farketseydiniz felç olabilirdi ölebilirdi demiş kalbine de bakacaklar kalp krizinden de süphelenmiş dr yarın öğreneceğiz net olarak

teşekkür ederim ablacım şükür 5i gördüm inşallah devamını da getiririm
inşallah diyeceksin ablam 7li rakamları beraber karşılayacağız seninle
evet ne güzel iki mezun veriyoruz ama ben ikisini de çok özlerim gitmesinler hep kalsınlar bizimle

teşekkür ederim ablacım...döndüm zaten..evde birileri olunca girilmiyor artık tekiz rahat rahat girerim..

ahh canım benim Allah korumuş, Allah acil şifasını versin
bizi de haberdar et durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…