- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.661
Teşekkür ederim bitanem pozitifliğine hayranım avatarında harika içim açıldıtebrikler fıstık
sağol canım :)Teşekkür ederim bitanem pozitifliğine hayranım avatarında harika içim açıldı
Günaydın yaz gülleri iyi olmuş helva dan yırttık yaniHelva yeyip kilo almayın diye Bugünde ölmedim 9. Takım!!
tebrikler kuzum 1 kilo daha gitmiş ohhhh ohhhhhhhEveeet gelelim bildirimlere..
Bu haftaki mesaj sayım:120
Geçen haftaki kilom:87.9
Bu haftaki kilom :86.9
Eki Görüntüle 1534729
insanlar tartisarak dogruya ulasir, konusarak anlasir diye dusunuyorum ben.hatta kisinin egitimi yasam bicimini ve hayata bakis acisini belirler.bu nedenle kendini yorma zaten cunku bilime dayanmayan, zaman engeline takilan bahaneli bilgi dayatmalarini dinlemeye pek heves etmem.Beril kusura bakma attığın mesajı çok geç gördüm ama bu konu çok derin öyle tartışsanda birbirimizi anlayamicaz zaten kızımda bütün gece sancı oldu onla uğrastım daha yeni kahvaltı yaptım orucumu açtım yani ölmedim de hala ayaktayım öyle bi yerlere düşüp bayılmadı m herkesin düşüncesi kendine kim nerden bakmak isterse o tarafı görür beni düşünen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum oruçla ilgili yazı paylaşmısın ya İnternet'e o kadar güvenme canım bilgilerin çoğu safsata ben bi ara burda kime dedim hayatım değişik bi ara anlatırım diye işte ben çocukluğumu yurtta geçirdim 8 senemi fıkhı Arapça ve hafızlığa verdim o nedrnledirki bu konularda burada benden daha bilgilisini bulamazsın canım uzun uzun anlatmak isterdim ayetlerle hadislerle ama İnan ne vaktim var nede moralim
Savsata öyle mi neyse Buda iyiymişinsanlar tartisarak dogruya ulasir, konusarak anlasir diye dusunuyorum ben.hatta kisinin egitimi yasam bicimini ve hayata bakis acisini belirler.bu nedenle kendini yorma zaten cunku bilime dayanmayan, zaman engeline takilan bahaneli bilgi dayatmalarini dinlemeye pek heves etmem.
hem bir soz vardir cok severim alime en buyuk ceza cahillerin arasina atmakmis derler.sende bu essiz bilgi donaniminla cahillime var tatlim.
saglik sorunu yasamamana sevindim.
Doğum gününü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara canımrosecim insallah cabuk gider canim
kizlar kizimi gorurecem ordan spora ordan carsiya pazara böcügümün dogum gunu
biz 3.yasindayiz artik
inşallah kaptanım :)rosecim insallah cabuk gider canim
biz 3.yasindayiz artik
Canım hayırlı olsun sağlıkla kullanKızlar selam çok yorgunum ama araba işini hallettik artık benimde ayaklarım yerden kesildi sizde ne çok kaynatmışsınız kaşlar yapılmış kuaföre gidilmiş
olsun kuzum olsun az diye bişe yok gitsin de o gram gram gidenler toplanıp kocaaamaaannnnnn kilolar olacakKilom 83.8 geçen hafta 84 tü az gitmiş ama şikayetçi değilim gitsinde az gitsin diyebiliyorum
rosecim insallah cabuk gider canim
biz 3.yasindayiz artik
Mesaj sayım 63
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.9 affedin kızlar 200 almışım ama reglim inde bunda payı var haftaya düzelticem söz çok üzüldüm ya
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
Dün oğlumun doğum günüydü kalabalıktık sayfaya gelemedim Beril senin yavrununda doğum günüymüş yanlış anlamadıysam Allah analı babalı nice uzun sağlıklı yıllar nasip etsin arkadaşım biz aynı aylarda demekki kilolu kilolu gezmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?