Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlaaarrr
hazoscum geçmiş olsun canım tam listeye gireceğin hafta gittin merak ettik seni Allah şifa versin canım bi yaştan sonra malesef ayağımız hastaneden kurtulmuyor benim kayınvalidem kayınpederimde rahatsız birini çıkarırız diğeri yatar hastaneye Allah tüm hastalarımıza şifa versin

Kaptancım doğum günü kutlu olsun yavrucuğunun Allah hayırlı sağlıklı uzuuuunn ömürler nasip etsin

Kızlar ilk posta misafiri şimdi gönderdim
Bi bakayım kim ne yapmış
Sonra yemeklere başlıcam
benimde pazar günü misafirim olacak sınavdan çıkınca sınıf velileri gelecek bizim çocukların proje ödevi var gösteri yapacaklar onun provasını yapacaz ben çalıştığım için sadece pazar müsaitim pazar günleride eşleri olduğu için onlar kabul edemiyor yazık bi benim kocam ses etmiyor bize geliyolar iki haftadır :))) sınav var temizlik ütü vs. ikramlık yapmaycam bu hafta zaten anca prova yaparız :)

rosem bilgim yok kuzum

oyyy yeni girebildim 2 gündür doğru düzgün bakamıyorum kilo bildirimim:

Geçen hafta 59,4 bu hafta 59,0 fark -400 bi kurtulamadım 59 lardan ya

evet yaşilerleyince bitmiyor hastalıklar...aslında iğnesini yapınca birşeyler atıştırsaydı olmayacaktı böyle..allah korudu iyiki farketti kayınvalidem...agzı kitlendi suuru kapalı çok fenaydı eşim dilini düzeltmeye çalişti falan allahımmm bi daha göstermesin=((( sizinkilere de geçmiş olsun canım:/((

aa bugun günlerden perşembeeee sabah tartılmıştım 65.3 tümm en son tartıldığımda kaçtım kii yaaa hatırlamıyorum 65 li bişeydim bi bakayım geçmişten offf...bu arada ben listeye giriyor muyum artık bi de hangi kilom başlangıçolacak bugunku mu yani kilo vermiş görünecek miyim?

dünkü menüm :

Sulu köfte-salata
Patates ezmesi
1,5 lt su- spor yok. Ekmeksizliğe iyice alıştım sanki

Seninde oğluşun iyiki doğmuş canım allah sağlıklı bi ömür nasip etsin nice mutlu yıllara
Sağol canım haklısın haftaya inşallah daha iyi olacak

Rabbim bir daha yaşarmasın canım tekrardan çok geçmiş olsun

günaydın kızçeler
hemen bildirimimi yapayım

geçen hafta: 60,1
bu hafta: 59,8
fark: -300
yüzde: 0,50
mesaj sayım: 93

Vuuu 5 li rakamlara geçtin mi tebrik ederimmmmm

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim ele ayağa düşürmesin şifa versin inşallahhh

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

hazoscum tam deneme sürenin bitiminde gittin listeye girecek hafta yoktun o yüzden deneme sürecin bitmiş değil canım beril gelince yazar sana

bu arada 65.7 imişim 7 mayısta en son o zaman tartılmışım. su an 65.3 üm..ama ellerim şiş gibi benim yaaakapatınca fazlalaık hissediyorum ellerimde..dün yoldan geldik ondan mı acabaneyse bugunden sonra ver coskuyuuuuu..
7 mayıs:65.7
bugun:65.3
verilen 400
yüzde:0.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…