- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.701
hazoscum geçmiş olsun canım tam listeye gireceğin hafta gittin merak ettik seni Allah şifa versin canım bi yaştan sonra malesef ayağımız hastaneden kurtulmuyor benim kayınvalidem kayınpederimde rahatsız birini çıkarırız diğeri yatar hastaneye Allah tüm hastalarımıza şifa versinkızlar merhaba biliyorsunuz benim kayınvalidemler buradaydı çok sık giremem demiştim.. ama başimiza kötü şeyler geldi hiç giremedim. kayınpederim şeker hastası geçenlerde iğnesini yapmış sabah sonra uyumus birşey yemeden uykusunda şekeri düşmüş kayınvalidem farketmiş kaskatı kesilmiş kasılmış sabah...ambulans vs çağirdık çok kötüydü bilinci gitmişti...neyse düzenlediler şekerini ama sonrasında adamcağız kendine gelemedi solgun bitkin oldudr u ankaradaydı ankaraya falan gittik eşimin ablaları orada.dün döndük...tahlilleri vs yapılıyor.o yüzden hiç giremedim haber de veremedim..şimdi artık evdeyiz ve tekiz artık burdayım hepp..kaptan bu hafta girebilecek miyim takıma hiç kilo veremedim sanırım son 1o gündür cünkü dikkat etmiyorum. bi de evde de değildik...ama bundan sonra bomba gibi buradayım....
kitkurdu canım Rabbime vladına hayırlı ömürler nasip etsin iyiki doğmuş iyiki var olmuş :)Canım çok teşekkür ediyorum amin amin
benimde pazar günü misafirim olacak sınavdan çıkınca sınıf velileri gelecek bizim çocukların proje ödevi var gösteri yapacaklar onun provasını yapacaz ben çalıştığım için sadece pazar müsaitim pazar günleride eşleri olduğu için onlar kabul edemiyor yazık bi benim kocam ses etmiyor bize geliyolar iki haftadır :))) sınav var temizlik ütü vs. ikramlık yapmaycam bu hafta zaten anca prova yaparız :)Kızlar ilk posta misafiri şimdi gönderdim
Bi bakayım kim ne yapmış
Sonra yemeklere başlıcam
rosem bilgim yok kuzumkızlar bişe sormak istiyorum
yulaf kepeği arıyorum ama bulamıyorum
yulaf kepeği karışımı diye bişe buldum ama galeta unu yulaf kepeği karışımı gibi bişe içeriğinde de açılayıcı bişe yazmıyordu
acaba o mudur yulaf kepeği değilse alanlar nerden aldınız
Biliyorum da işte morel bozucu oluyo böyleDoğum günü kutlu olsun canım.
Öp o şeker şeyi benim için.
Regl döneminde olur öyle şeyler biliyorsun canım.
Takma kafana.
teşekkür ederim canım haber veriirim tabiahh canım benim Allah korumuş, Allah acil şifasını versin
bizi de haberdar et durumdan
sağol kuzumrosem bilgim yok kuzum
evet yaşilerleyince bitmiyor hastalıklar...aslında iğnesini yapınca birşeyler atıştırsaydı olmayacaktı böyle..allah korudukızlaaarrr
hazoscum geçmiş olsun canım tam listeye gireceğin hafta gittin merak ettik seni Allah şifa versin canım bi yaştan sonra malesef ayağımız hastaneden kurtulmuyor benim kayınvalidem kayınpederimde rahatsız birini çıkarırız diğeri yatar hastaneye Allah tüm hastalarımıza şifa versin
Seninde oğluşun iyiki doğmuş canım allah sağlıklı bi ömür nasip etsin nice mutlu yıllaraDün oğlumun doğum günüydü kalabalıktık sayfaya gelemedim Beril senin yavrununda doğum günüymüş yanlış anlamadıysam Allah analı babalı nice uzun sağlıklı yıllar nasip etsin arkadaşım biz aynı aylarda demekki kilolu kilolu gezmişiz
Sağol canım haklısın haftaya inşallah daha iyi olacakÜzülme canım bu hafta böyle oldu sen sıkı Yönetimi'ni bozma haftaya bi bakmışsın 1 kilo gitmiş. Zaten bunlar olacak bu süreçte biliyoruz yeterki moralimizi bozup kendimizi buz dolabının BAŞINDA bulmayalım :)
daha böyle orjinal ürün satan yerlere bak istersen doğal ürün köy ürünleri vs. oralarda bulabilirsin becesağol kuzum
hay allah bulamadım nette fotolarına baktım ikisi farklı şeylermiş ama marketlerde bulamıyorum
Rabbim bir daha yaşarmasın canım tekrardan çok geçmiş olsunevet yaşilerleyince bitmiyor hastalıklar...aslında iğnesini yapınca birşeyler atıştırsaydı olmayacaktı böyle..allah koruduiyiki farketti kayınvalidem...agzı kitlendi suuru kapalı çok fenaydı eşim dilini düzeltmeye çalişti falan allahımmm bi daha göstermesin=((( sizinkilere de geçmiş olsun canım:/((
syescim kahvaltı felan yapmadınmı ? meyve yok su çok az spor yok beril görmesindünkü menüm :
Sulu köfte-salata
Patates ezmesi
1,5 lt su- spor yok. Ekmeksizliğe iyice alıştım sanki
günaydın kızçeler
hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta: 60,1
bu hafta: 59,8
fark: -300
yüzde: 0,50
mesaj sayım: 93
kızlar merhaba biliyorsunuz benim kayınvalidemler buradaydı çok sık giremem demiştim.. ama başimiza kötü şeyler geldi hiç giremedim. kayınpederim şeker hastası geçenlerde iğnesini yapmış sabah sonra uyumus birşey yemeden uykusunda şekeri düşmüş kayınvalidem farketmiş kaskatı kesilmiş kasılmış sabah...ambulans vs çağirdık çok kötüydü bilinci gitmişti...neyse düzenlediler şekerini ama sonrasında adamcağız kendine gelemedi solgun bitkin oldudr u ankaradaydı ankaraya falan gittik eşimin ablaları orada.dün döndük...tahlilleri vs yapılıyor.o yüzden hiç giremedim haber de veremedim..şimdi artık evdeyiz ve tekiz artık burdayım hepp..kaptan bu hafta girebilecek miyim takıma hiç kilo veremedim sanırım son 1o gündür cünkü dikkat etmiyorum. bi de evde de değildik...ama bundan sonra bomba gibi buradayım....
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinkızlar merhaba biliyorsunuz benim kayınvalidemler buradaydı çok sık giremem demiştim.. ama başimiza kötü şeyler geldi hiç giremedim. kayınpederim şeker hastası geçenlerde iğnesini yapmış sabah sonra uyumus birşey yemeden uykusunda şekeri düşmüş kayınvalidem farketmiş kaskatı kesilmiş kasılmış sabah...ambulans vs çağirdık çok kötüydü bilinci gitmişti...neyse düzenlediler şekerini ama sonrasında adamcağız kendine gelemedi solgun bitkin oldudr u ankaradaydı ankaraya falan gittik eşimin ablaları orada.dün döndük...tahlilleri vs yapılıyor.o yüzden hiç giremedim haber de veremedim..şimdi artık evdeyiz ve tekiz artık burdayım hepp..kaptan bu hafta girebilecek miyim takıma hiç kilo veremedim sanırım son 1o gündür cünkü dikkat etmiyorum. bi de evde de değildik...ama bundan sonra bomba gibi buradayım....
hazoscum tam deneme sürenin bitiminde gittin listeye girecek hafta yoktun o yüzden deneme sürecin bitmiş değil canım beril gelince yazar sanaaa bugun günlerden perşembeeee sabah tartılmıştım 65.3 tümm en son tartıldığımda kaçtım kii yaaa hatırlamıyorum 65 li bişeydim bi bakayım geçmişten offf...bu arada ben listeye giriyor muyum artık bi de hangi kilom başlangıçolacak bugunku mu yani kilo vermiş görünecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?