- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.841
Tamam canım reglim de bitecek yapcam bi atak sen hiç merak etmesevgili kiymetli 9.takimcim
elif hanimin dogum gunu icin soylediklerinize, dileklerinize coooooooooooo tesekkür ederiz
kitkurdum senin boncugunda yeni yasi kutlu ve musmutlu gecsin canim öpüyorum yakisikliyi
tatlim 200 grami lütfen azimsama senede 10.5 kilo eder buda 2 beden daralmadir bebegim
hoppidik 5 kilo daha ver senin kokoreci konusalim canim bak sozzzzzzz yiyecen az dayan 5 kilocukkkkkkkkkkk
hasosum canim cok gecmis olsun listede olsan idare ederdik buna inan canim ama deneme suresinde kurallara uymamiz lazim.paylasim icin keske haber verseydin seni gelmez diye dusunduk bir ara canim.birde 3.cumada 0.4 kilo cok az canim.bu nedenle bomba gibi bir girisle haftaya kalsin olurmu canim.kilo vermek listeden daha onemli
bebislerin icinde kotu dusunme ama yinede bir dr.git canim icin rahat etsin
matilda canim 200 gramlik arti hos olmadi ama yoldaydin tatildeydin buyuk ihtimal odemdir o.canini sikma ama bu hafta atak bekliyorum bilesin.
Bestecim senle bi kuşhan diyetiyle başladık bu serüvende benden daha başarılı olduğun kesin hastalıklarına derslerine rağmen kiloları ndan büyük bir azimle kurtuldun Sen bu mezuniyeti hak ettin canım sakın üzülme bizden de kopma kiloyu vermek kolay ama korumak daha zor emin ol deneyimimlerimden biliyorum ve duaların için yürekten amin diyorumAy bi ugrayim dedim berilim ne paylaşmis.. kizlar ben çok duygulandim
Ya ne biliyim yazıyı görmek cok baskaymid.. gözümün onunde kac aksamlar jac sabahlar kac gezmeler hep nefsimle mücadeleyle geçti. . Bir sürü anım birikti 4 ayda mideme dair :))
Sanki şimdi hepsi mezun olmak istiyor cümlesinin üstünde oturuyor. . Azda duygusal insan olunca mı böyle oldu. Ben ne zaman geldim de ne zaman mezun bile olmaya hak kazandım. .
Ne kadar mükemmel bir duyguymus ismimin yanindaki o yazıyı okumak..
Ezan okunuyor rabbim burdaki herkese nasip etsin insallah Yarabbim
Amman benim canım kokorec çekerse ya neyse bu konuyu kapatalım zaten ikisinide tanımam tanısaydım da sevmezdim zatenhelva muabbeti ceza getirecek bak demedi deme
kizin cani cekecek o yerse sen ceza sporu yaparsin babyyyyyyyyyyyy
Kaçtım gülüm yoksa boğaz yoluna ......Kaç matilda kaaaçç
Eren geldim tatlımMefkurem uyudun mu kiz ama bugun cok yogundun okudugum kadariyla dinlen canim .ne bileyim gozum seni aradi bazen bu saatlerde denk geliyorduk da
Canim kaptandan okey çıksada yemem zaten , bana çok büyük artıyla döner eminim.kokorecçiye girersem iskembe de yemem icab eder o da sırf yağ.sonra uğraş dur onu yakacam diye bir hafta. bana çok zaman kaybettirir.o yüzden ne ben üzüleyim, ne sen ,ne de kaptan. Yemem olur biter beaaaAmman benim canım kokorec çekerse ya neyse bu konuyu kapatalım zaten ikisinide tanımam tanısaydım da sevmezdim zaten
Erenece birbeste yarın gidiyorsaniz ben yarin uğramiyorum takıma Bilesiniz. heleki veda mesajı falan hiç bırakmayın.o yazıyı orada görmek bile çok üzüntu verici
Hep böyle dedı gıdenler kızBen buralardayım. . Bugunde menu yazacam.. hafta sonunu bulemiom sınav telasim olur. . Belki yazarim belii yazmam ama pazartesi günü bomba gibi aranızdayim.. kiz siz bırakılır misiniz.. ders arası bile bi gözüm sizde hep :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?