Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

liste doğru berilcim ellerine sağlık

Günaydın Cümleten hayırlı cumalar
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum listemiz yine çok güzel maşaAllah :))
Erenece , Birbeste aylardır uğraştınınz hedefinize ulaştınız tebrik ederim kızlar inşaallah bundan sonra böyle bi sorun yaşamazsınız hayatınız boyunca darısı bizim başımıza :)

Hakkımız varsa helal olsun da nereye böyle?

Bıttı gıttı bu haftada herkesı tebrık ederim

Tebrikler :)
Nabersin Berilom?

ahhh ahhh valla pişmiş yemek yemeyi özledim yaaa siz böyle yazdıkça içim gidiyor ben habire hazır şeyler of ev kadını olmak istiyorum artık :))

Günaydınlarrrrr

Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Amaaaaaaaaaaaa
Alkışın en büyüğünü erenece ve Beste hakediyor
Canlarım siz inandınız, çabaladınız ve başardınınız. önce kişinin kendi istemesi lazım yoksa gidip kimse onun ağzını bantlamıyor cısss yemesin diye.bizim içinde örnek oldunuz demekki isteyince hedefe ulaşılıyor görmüş olduk
Bundan sonra sanmıyorum tekrar Kilo probleminiz olsun
Sizleri kocamaaaaan öpüyorum ama veda etmiyorum.
Biliyorum ikinizde burayı bırakmıcaksınız
Yoksa beddua ederim tekrar Kilo alırsınız ona göre

Kızlar ben kahvaltıya davetliyim sonra görüşürüz

Dünkü menüm:

2 kaşık makarna-yoğurt
2 tavuk-bulgur pilavı 3 kaşık- az lavaş ekmek
2 lt su- Yürüyüş

O kadar kolay bulaşmıyo benim oğlan 4 yaşındaydı bişey olmadı ama çok dikkat ettim koklamadım bile kuzumu aynı evde değilseniz çocukları o ortama sokma en iyisi
ya bize kalmaya gelmişlerdi..su an aynı evde değiliz onlar ankara da biz ist. umarım birlikte olduğumuz süre içinde bulaşmamiştir

tamam kaptanım...haftaya girerim bakkk ona göre=)))))))))))))zaten bu sabah tartıldım 64.8 çiktim..dün yoldan geldiğimiz için şiştim biraz

Mefkurem takyin sağolun canlarim. . Kisa bir mesajla Öpüyorum ikinizide

Unutmayin her bir mezun aslinda size habercidir.. sizinde Mezuniyetiniz yaklaşıyo demektir. . Daha az kilodakiler önden çekilsin ki sira dize gelsin. .

tebrikler kızlarrr darısı banaaa..mezunlara ise kocaman tebrikkkkk

günaydınlar=)))) gerçi öğlen oldu ama 10 bucukta kalktım benim küçük efendi 4 te yattı da başım zonkluyor..evi pislik götürüyor ama canım hiç bişey yapmak istemiyor=( neyse kalkıp etrafı toparlıyım salonun yerleri yapboz parcalarıyla dolu küçük hanım sağolsun toplamadı dün akşam yok yorulurmus yok bacağı agrırmıs babası toplasınmış peeeehhhhhhhhhhhhhhh

Günaydın :) benim kızda öyleydi yavaş yavaş normale dönüyor tembel :)

Herkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahliller sabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…