- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.801
Berna senin bu avatarın ruhunu yansıtıyor her renk var ama şiir harika olmuş bayıldım banada irmik helvası için yazsana hopim yaKaptanım kaptanım canım kaptanım
bütün takımlar arasında teksin kaptanim
Onbeş kilo verdim, canıma tak etti
Artik kokorec ister canım kaptanım
sonunda kıymetimi anlayan bir takım arkadası buldumBerna senin bu avatarın ruhunu yansıtıyor her renk var ama şiir harika olmuş bayıldım banada irmik helvası için yazsana hopim ya
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 414.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
15Mayıs- 22 Mayıs 2015
***9.TAKIM 414.ETAP***
mefkurem (84.6/82.7/1.9/%2.25)
birbeste (59.3///%)mezun olmak istiyor
erenece (62.1///%)mezun olmak istiyor
Rosebud(60.1/59.8/0.3/%0.50)
xDerinMavix(/99,1/98.8/0.3/%0.30)
Hoppidicik(87.9/86.9/1/%1.13)
Takyon(78/77.5/0.5/%0.64)
matilda34 (66.7/66.9/-0.2/%-0.30)
kitkurdu (84/83.8/0.2/%0.24)
ebrarece49(65,3/63.7/1.6/%2.45)
Özlemiko (73.1/71.9/1.2/%1.64)
Syes (59.9/59/0.9/%1.50)
9.Takım Ortalaması: %
helva muabbeti ceza getirecek bak demedi demeBerna senin bu avatarın ruhunu yansıtıyor her renk var ama şiir harika olmuş bayıldım banada irmik helvası için yazsana hopim ya
sen zaten kücük boylu dev bir kadinsin bunu biliyorsun degilmi.Ay bi ugrayim dedim berilim ne paylaşmis.. kizlar ben çok duygulandim
Ya ne biliyim yazıyı görmek cok baskaymid.. gözümün onunde kac aksamlar jac sabahlar kac gezmeler hep nefsimle mücadeleyle geçti. . Bir sürü anım birikti 4 ayda mideme dair :))
Sanki şimdi hepsi mezun olmak istiyor cümlesinin üstünde oturuyor. . Azda duygusal insan olunca mı böyle oldu. Ben ne zaman geldim de ne zaman mezun bile olmaya hak kazandım. .
Ne kadar mükemmel bir duyguymus ismimin yanindaki o yazıyı okumak..
Ezan okunuyor rabbim burdaki herkese nasip etsin insallah Yarabbim
sen zaten kücük boylu dev bir kadinsin bunu biliyorsun degilmi.
bunca basardigin seylere +1 ekledin hic sasirtmadinki.........
senin gidecegini yazmakta bana bir huzunlu geldi bilesin
eren ve sen kilo alin gelin diyecemde kiyamamiyom size.
sevgiyle kal spor melegimmmmmmmmm
Tebrikler canimBildirimim gelsin
geçen hafta 73.1
Bugün 71.9
Fark 1.2
Heheyyyyyyt 6 lara az kaldı. 69.9 u görünce ağlayabilirim zira ben onu 60 olarak görücem
Burada daha ne kilolar vereceksin canim dogru yoldasin masallah mefkurem ve beril diyetisyenlerden daha sertler herhaldebende kilo veren arkadaşlarımı ve kendimi tebrik ediyorum :)) bu şekilde böyle zayıflayacağımı hiç düşünmemiştim ya o kadar para döktüm zayıflama ilaçlarına aptal gibi gram vermedim ama 85 le geldim 77,5 benim için büyük başarı bu destekçim olduğunuz için sevgili kaptanım ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız
Tebrikler mefkurem gelsin 70 lerGünaydın fıstıklar
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.7
Fark 1.9
Yüzde 2.25
Bugün çok işim var kızlar
Kahvaltıya,öğleden sonra, akşam
3 posta misavirim var arada bakarım Size
Mesajları sonra sayıcam
Bütün Kilo veren güzellere tebrikler
Amin canimooooo mezuniyete kaldı bir süpersin fıstık darısı hepimizin başına :)
Masallah tu tu tuGeçen hafta 65,3
Bu hafta 63,7
Gecmis olsun insallah kizinin durumu duzelmistirBeril kusura bakma attığın mesajı çok geç gördüm ama bu konu çok derin öyle tartışsanda birbirimizi anlayamicaz zaten kızımda bütün gece sancı oldu onla uğrastım daha yeni kahvaltı yaptım orucumu açtım yani ölmedim de hala ayaktayım öyle bi yerlere düşüp bayılmadı m herkesin düşüncesi kendine kim nerden bakmak isterse o tarafı görür beni düşünen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum oruçla ilgili yazı paylaşmısın ya İnternet'e o kadar güvenme canım bilgilerin çoğu safsata ben bi ara burda kime dedim hayatım değişik bi ara anlatırım diye işte ben çocukluğumu yurtta geçirdim 8 senemi fıkhı Arapça ve hafızlığa verdim o nedrnledirki bu konularda burada benden daha bilgilisini bulamazsın canım uzun uzun anlatmak isterdim ayetlerle hadislerle ama İnan ne vaktim var nede moralim
Nice yillara iyiki dogmus kucuk fistik ama sansli kiz annesi sensin canim her anlamda op bizler icinde findik kurdunurosecim insallah cabuk gider canim
kizlar kizimi gorurecem ordan spora ordan carsiya pazara böcügümün dogum gunu
biz 3.yasindayiz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?