- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.821
Takma kafana bu arti gelecek persembe harika bir eksiyi getirir canimMesaj sayım 63
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.9 affedin kızlar 200 almışım ama reglim inde bunda payı var haftaya düzelticem söz çok üzüldüm ya
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
Az diye dusunme canim yeterki gitsinKilom 83.8 geçen hafta 84 tü az gitmiş ama şikayetçi değilim gitsinde az gitsin diyebiliyorum
Oglunu n gecmis dogum gunu kutlu olsun canimDün oğlumun doğum günüydü kalabalıktık sayfaya gelemedim Beril senin yavrununda doğum günüymüş yanlış anlamadıysam Allah analı babalı nice uzun sağlıklı yıllar nasip etsin arkadaşım biz aynı aylarda demekki kilolu kilolu gezmişiz
TebriklerGeçen hafta 99.1
Bu hafta 98.8
Fark 0,3
Yüzde %0,3
Mesaj sayım 41
Gecmis olsun canim insallah kayinpederin bir an once sagligina tam olarak kavusur uzuldum allah kimsenin basina dert vermesin onemli olan saglik kilolar i nasil olsa verirsinkızlar merhaba biliyorsunuz benim kayınvalidemler buradaydı çok sık giremem demiştim.. ama başimiza kötü şeyler geldi hiç giremedim. kayınpederim şeker hastası geçenlerde iğnesini yapmış sabah sonra uyumus birşey yemeden uykusunda şekeri düşmüş kayınvalidem farketmiş kaskatı kesilmiş kasılmış sabah...ambulans vs çağirdık çok kötüydü bilinci gitmişti...neyse düzenlediler şekerini ama sonrasında adamcağız kendine gelemedi solgun bitkin oldudr u ankaradaydı ankaraya falan gittik eşimin ablaları orada.dün döndük...tahlilleri vs yapılıyor.o yüzden hiç giremedim haber de veremedim..şimdi artık evdeyiz ve tekiz artık burdayım hepp..kaptan bu hafta girebilecek miyim takıma hiç kilo veremedim sanırım son 1o gündür cünkü dikkat etmiyorum. bi de evde de değildik...ama bundan sonra bomba gibi buradayım....
Kovsanizda buradayizteşekkür ederim ablacım şükür 5i gördüm inşallah devamını da getiririm
inşallah diyeceksin ablam 7li rakamları beraber karşılayacağız seninle
evet ne güzel iki mezun veriyoruz ama ben ikisini de çok özlerim gitmesinler hep kalsınlar bizimle
Tebrikler canimoyyy yeni girebildim 2 gündür doğru düzgün bakamıyorum kilo bildirimim:
Geçen hafta 59,4 bu hafta 59,0 fark -400 bi kurtulamadım 59 lardan ya
Ekmegi menulerinden cikarman sana cok sey kazandiracak ama suyun cok az bencedünkü menüm :
Sulu köfte-salata
Patates ezmesi
1,5 lt su- spor yok. Ekmeksizliğe iyice alıştım sanki
Allah emeklerini bosa cikarmasin azimli kadin masallahSelam kızlar Nasılsıniz benim kafa cok fena.. başağrısı ders ders dera off. . Dua edinde emeklerimin karşılığını aliyim nolur
Takyoncum inşallah o bi kac gun bile gecmene yetecek puan aldırır sana canım. . Benim ders sayim fazla o yüzden esitiz say.. once başlamış olsam nolacak .. cogunu heri unutmuşum tekrara basladim ama karışıyor çoğu. . Vokta zor dersler. . Avrupa birliğinden giriom siyasetten çıkıom. . Valla bijyimya az kaldı inşallah
Beste sen ne zaman normal besleneceksin tatlim valla ben senin yaninda afedersin ama okuz gibi yiyorumMenüm canlarim..
5:40
Yarım kase kiraz minicik bir şeftali
8:30
Yarım kase kiraz
11:30
2 tane Erikli probiyotik yoğurt ivine keten tohumu ve yulaf kepegi attim
3 kaşık etli mantar sote salata
Ara bir avuc leblebi ve badem karışımı
15:00
2 tane öğlen ki yogurdun aynısı 5 zeytin. .
Bu öğün sondu.. aciktikca salatalık yiyecem
Yas ilerledikce hastaliklar bitmiyor canimbu arada kayınpederimin öksürüğü de var demiştim ya burda götüremedik dr a..gıcık var boğazımda diyordu meğer zatürreymiş off=(
AmiiiiiinAy bi ugrayim dedim berilim ne paylaşmis.. kizlar ben çok duygulandim
Ya ne biliyim yazıyı görmek cok baskaymid.. gözümün onunde kac aksamlar jac sabahlar kac gezmeler hep nefsimle mücadeleyle geçti. . Bir sürü anım birikti 4 ayda mideme dair :))
Sanki şimdi hepsi mezun olmak istiyor cümlesinin üstünde oturuyor. . Azda duygusal insan olunca mı böyle oldu. Ben ne zaman geldim de ne zaman mezun bile olmaya hak kazandım. .
Ne kadar mükemmel bir duyguymus ismimin yanindaki o yazıyı okumak..
Ezan okunuyor rabbim burdaki herkese nasip etsin insallah Yarabbim
Kaç matilda kaaaççhelva muabbeti ceza getirecek bak demedi deme
kizin cani cekecek o yerse sen ceza sporu yaparsin babyyyyyyyyyyyy
Gecmis olsun kotu zamana denk gelmisKızlarrr
Herkese kocaman selamlarr,
Dün demiştim evlilik yıldönümümüz diye.. Akşam yemeğe gitmiştik, eşim gündüz ofiste göz korneasını çizmiş, akşam kötü oldu iyice kızardı şişti, doktora gittik, mikropta kapmış hemen, ilaçlar falan filan.. Çokkk üzüldümmherşeyin başı sağlık.
Burada geçmişi okudum hastalıklarla boğuşan arkadaşlara da ennn içten geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum..
Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum ayrıca :)
Beste sen duygularini yaziya harika dokuyorsun canim iyi dileklerine bende katiliyorumAy bi ugrayim dedim berilim ne paylaşmis.. kizlar ben çok duygulandim
Ya ne biliyim yazıyı görmek cok baskaymid.. gözümün onunde kac aksamlar jac sabahlar kac gezmeler hep nefsimle mücadeleyle geçti. . Bir sürü anım birikti 4 ayda mideme dair :))
Sanki şimdi hepsi mezun olmak istiyor cümlesinin üstünde oturuyor. . Azda duygusal insan olunca mı böyle oldu. Ben ne zaman geldim de ne zaman mezun bile olmaya hak kazandım. .
Ne kadar mükemmel bir duyguymus ismimin yanindaki o yazıyı okumak..
Ezan okunuyor rabbim burdaki herkese nasip etsin insallah Yarabbim
Kiz biz buradayiz sizlerin mezuniyetlerini kutlayacagiz dahaErenece birbeste yarın gidiyorsaniz ben yarin uğramiyorum takıma Bilesiniz. heleki veda mesajı falan hiç bırakmayın.o yazıyı orada görmek bile çok üzüntu verici
Çok yaşa arkadaşım güzel olmuş ama helva da hayal olmuş tartıya küstürmeyelim oxaman öpüldünüz canımsonunda kıymetimi anlayan bir takım arkadası buldumhemmen yazıyorum
canım helva çeker, kaptan kulaklarımı
matilda der "ben yapayım",yerim canını!
çok yaşa sen matilda bugün yemeyeyim
Perşembe yine gelir,tartıyı küstürmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?