Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bestecim sen 2 aya kalmaz geri dönersin bu gidişle :))) şaka bi yana bisürü emek verdin bir günden bişi olmaz sen dengelersin yine :)

Hakikaten başına gelmeye kalmamış arkadaşım ya..neyse, allah beterinden saklasin diyelim.çok geçmiş olsun

Oyy canım geçmiş olsun hassas bir yapın var demek ki, bağışıklık sistemini güçlendiren arı sütü tarzı şeyleri kullanmanı tavsiye ederim.

Neden??ben öğle yemeği bile yememiş oluyorum o saatte.netekim yemedim halen..

Pastanin acısını cikarmak için canım. . Bakma mezun olduğuma vermek istediğim 1 kilom daha var.. ama o artık keyfi..
Haftaya sporuma da baslayacam inşallah. .
Ayy şu dersler hic bitmeyecek gibi ((((

Pastanin acısını cikarmak için canım. . Bakma mezun olduğuma vermek istediğim 1 kilom daha var.. ama o artık keyfi..
Haftaya sporuma da baslayacam inşallah. .
Ayy şu dersler hic bitmeyecek gibi ((((

Şimdiden başarılar dilerim beste hırslısın kesin geçersin tüm derslerinden

Kızlar ben yarın izin alıcam işe gelmeyeceğim Pazar günü oğlumun ilk yaş gününü kutlayacağımız için, 2 gün yemek bildirimi yapmasam problem olur mu, internet paketim az giremeyebilirim siteye

Kızlar ben yarın izin alıcam işe gelmeyeceğim Pazar günü oğlumun ilk yaş gününü kutlayacağımız için, 2 gün yemek bildirimi yapmasam problem olur mu, internet paketim az giremeyebilirim siteye

Canım bunun cevabını bilemiyorum ama pazartesi günü ki tartiyı unutma emi doğum günüdür gelir geçer. . Yediklerin bur hafta kilo vermeni engeller. . Iki gün uzun bir süre üçerden alti öğün eder.. aman dikkat mezuniyete az kaldı. . Tamammi

Haklısın beste dikkat etmem lazım kiloma

Huu Huuu
9. Takım daha sonuçlar açıklanmasada
Birinciliğimiz hayırlı olsun

Aynı zamanda dün itibariyle 30.8 kiloyu geride bırakmış oluyorum
1.ocak 113.5
Dün 82.7

Bugünleri bana gösterdiği için Allahıma binlerce şükrediyorum,O günleri tekrar göstermesin. Amiİiiiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…