- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.921
bestecim sen 2 aya kalmaz geri dönersin bu gidişle :))) şaka bi yana bisürü emek verdin bir günden bişi olmaz sen dengelersin yine :)Bugün cıslı bir gün oldu malumunuz. . Iİlk gün die bi ödül istedim kendime ara ara böyle ödüllerim olacak. Ama size yazmak nasıl bişey bu bi tuhaf olacak. . Cani ceken olur die icimde rahatsiz ya hayırlısı. . Mezunun menüsü nasil olacak bakalim ileri haftalarda görecez :))
Sabah:1 yemek kaşığı fındık ezmesi bir dikim ekmek
Ara: 1tatli kaşığı fındık ezmesi
Öğle salata iki kase kırmızı mercimek çorbası ayran
Ara: 1, 5 dilim pasta
Aksam yok
Acikirsam salatalik yerim belkide salata
Su: 2, 5 lt
Spor yok
Erken yedim 21:30 son yemek saatim. . En vok Ozledigim iki seyden biriydi bugunkiler.. digerini haftaya sakliom..
Hakikaten başına gelmeye kalmamış arkadaşım ya..neyse, allah beterinden saklasin diyelim.çok geçmiş olsunHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.
Neden??ben öğle yemeği bile yememiş oluyorum o saatte.netekim yemedim halen..14:30 son yemek saatim olacak :))
evet son dakka sürpriz çıkmassa öyle görünüyor :) ceza almayan dereceden düşmeyen bir takımız MaşaAllah nazar değmesin :))Kızlar heralde bu haftada birincilik geliyorrrrrr
Oyy canım geçmiş olsun hassas bir yapın var demek ki, bağışıklık sistemini güçlendiren arı sütü tarzı şeyleri kullanmanı tavsiye ederim.Herkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.
Hem de açık ara farklaKızlar heralde bu haftada birincilik geliyorrrrrr
Neden??ben öğle yemeği bile yememiş oluyorum o saatte.netekim yemedim halen..
Pastanin acısını cikarmak için canım. . Bakma mezun olduğuma vermek istediğim 1 kilom daha var.. ama o artık keyfi..
Haftaya sporuma da baslayacam inşallah. .
Ayy şu dersler hic bitmeyecek gibi((((
Kızlar heralde bu haftada birincilik geliyorrrrrr
Şimdiden başarılar dilerim beste hırslısın kesin geçersin tüm derslerinden
Beste sen burda ne arıyonHey maşallah yaa aslansiniz hepiniz. . Herkesi aayrı ayrı kutlarim.. 9. Takim bambaşka
Mezuniyet günüm de birincilik ooooohhh misss
Beste sen burda ne arıyon
Çabuk ders başına marş marş
Kızlar ben yarın izin alıcam işe gelmeyeceğim Pazar günü oğlumun ilk yaş gününü kutlayacağımız için, 2 gün yemek bildirimi yapmasam problem olur mu, internet paketim az giremeyebilirim siteye
Canım bunun cevabını bilemiyorum ama pazartesi günü ki tartiyı unutma emi doğum günüdür gelir geçer. . Yediklerin bur hafta kilo vermeni engeller. . Iki gün uzun bir süre üçerden alti öğün eder.. aman dikkat mezuniyete az kaldı. . Tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?