- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.901
Bence bişey olmamıştır ama içim rahat etsin dersen göster canım doktora ben 3 hafta çektim aynı evin içindeydik bişey olmadı. Seninkilerede olmaz allahın izniyle korkmaya bize kalmaya gelmişlerdi..su an aynı evde değiliz onlar ankara da biz ist. umarım birlikte olduğumuz süre içinde bulaşmamiştir
Çocuk Yap şekerim boş vakti mumla ararsınBen de çalışan kadın olmak istiyorum
Çok sıkıldım boş boş takılmaktan
Çok geçmiş olsun canım bi okuyun okutun canım ama bu sene böyle hastalıklar geçmedi kışın bende oğlanda öyleydik daha 2 hafta önce iğne yedim sana özel değil inanki çevremde kimi duydum öyle üzme kendini allah acil şifalar versinHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.
Amin Amin Allah herkese acil sifa versin.. Herkesi colugunu cocugunu hastaliktan korusun.Çok geçmiş olsun canım bi okuyun okutun canım ama bu sene böyle hastalıklar geçmedi kışın bende oğlanda öyleydik daha 2 hafta önce iğne yedim sana özel değil inanki çevremde kimi duydum öyle üzme kendini allah acil şifalar versin
canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın bunlarla gelmiş geçmiş olsun, öyle deme güzelim gelip geçici şeyler hepsi böyle düşünHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.
Denizcim çok geçmiş olsunHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
arkadasımın esi dr ona sordum telde su an belli olmaz bişey boşuna götürme dedi ateşlerini takip et dedi ama öyle kolay bulaşmaz dedi o da biraz içim rahatladıBence bişey olmamıştır ama içim rahat etsin dersen göster canım doktora ben 3 hafta çektim aynı evin içindeydik bişey olmadı. Seninkilerede olmaz allahın izniyle korkma
ayy çabuk adapte olsalar keşke yaa bu dünyaya çünkü ben dünyadan kopuyorumGünaydın :) benim kızda öyleydi yavaş yavaş normale dönüyor tembel :)
alla alla herşey üstüste gelmiş sizde...çokk geçmiş olsunnnHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın bunlarla gelmiş geçmiş olsun, öyle deme güzelim gelip geçici şeyler hepsi böyle düşün
Denizcim çok geçmiş olsun
Herşeyde bi hayır vardır derler ya
Küçük musibetler büyüklerin olmasını engellermiş. Allah beterinden saklasın
alla alla herşey üstüste gelmiş sizde...çokk geçmiş olsunnn
cok cok tesekkurederim herkeseKızlar hasta olanlara ve hastasi olanlara allahtan şifa diliyorum. . Hersey bazrn üst üste gelir ama allah bizi basedebilecek özellikte yaratmasaydi bu kaar şeyi vermezdi.. bizi deniyo olmasaydi zulüm olurdu. O bize zulüm etmez.. hastalığımizin karsiligina bile müjdeler lütfediyo.. sabredin dermansiz dert vermesin rabbim..
Menümu yazip kaçiyim tatlılar
geçmiş olsun denizcim Allah beterinden korusunHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
katılıyorum :))Çocuk Yap şekerim boş vakti mumla ararsın
21.30U görünce böyle oldum14:30 son yemek saatim olacak :))
o 1,5 dilimi ben 5 dilim gibi gördüm gözlerim açıldı resmen ne yapmış bu kız diyeBugün cıslı bir gün oldu malumunuz. . Iİlk gün die bi ödül istedim kendime ara ara böyle ödüllerim olacak. Ama size yazmak nasıl bişey bu bi tuhaf olacak. . Cani ceken olur die icimde rahatsiz ya hayırlısı. . Mezunun menüsü nasil olacak bakalim ileri haftalarda görecez :))
Sabah:1 yemek kaşığı fındık ezmesi bir dikim ekmek
Ara: 1tatli kaşığı fındık ezmesi
Öğle salata iki kase kırmızı mercimek çorbası ayran
Ara: 1, 5 dilim pasta
Aksam yok
Acikirsam salatalik yerim belkide salata
Su: 2, 5 lt
Spor yok
Erken yedim 21:30 son yemek saatim. . En vok Ozledigim iki seyden biriydi bugunkiler.. digerini haftaya sakliom..
Bestecim ilk günü böyle atlatıyorsan ne güzelBugün cıslı bir gün oldu malumunuz. . Iİlk gün die bi ödül istedim kendime ara ara böyle ödüllerim olacak. Ama size yazmak nasıl bişey bu bi tuhaf olacak. . Cani ceken olur die icimde rahatsiz ya hayırlısı. . Mezunun menüsü nasil olacak bakalim ileri haftalarda görecez :))
Sabah:1 yemek kaşığı fındık ezmesi bir dikim ekmek
Ara: 1tatli kaşığı fındık ezmesi
Öğle salata iki kase kırmızı mercimek çorbası ayran
Ara: 1, 5 dilim pasta
Aksam yok
Acikirsam salatalik yerim belkide salata
Su: 2, 5 lt
Spor yok
Erken yedim 21:30 son yemek saatim. . En vok Ozledigim iki seyden biriydi bugunkiler.. digerini haftaya sakliom..
benim kızım çok tembel hazoscum 9 yaşında ama ben söylemezsem hayatta bir bardağı bile kaldırmaz etrafın dağınıklığı pisliği onu rahatsız etmez baktım işin içinden çıkamıyorum ödül sistemi kurdum bende mesela ben çalıştığım için hergün babaannesine bırakıyorum okula ordan gidip geliyor evde kalmayı çok istiyor ramazanda oruçta tutacakmış evde olmazk istiyor bende bir tablo hazırladım ona verdiğim görevlerden herhangi birini unutursa yapmazsa bir çarpı atıyorum tabloya daha sonra günlük durumuna göre çarpılardan birini siliyorum ödül amaçlı eğer ramazana girerken bir tane bile çarpı kalmazsa evde kalabileceksin dedim valla keşke önce yapsaydım sabahları ışık hızında kalkıp hazırlanıyor odasını yatağını topluyor kahvaltı sofrasını topluyor küçüklüğünden beri bu ödül sistemini kullanıyorum işe arıyor tavsiye ederim :)ayy çabuk adapte olsalar keşke yaa bu dünyaya çünkü ben dünyadan kopuyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?