Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azîm
Azîm
Azîm

Amin canim butun takimin mezuniyetini goruruz insallah

Buradayiz canim

Canim o zaman hepinize gecmis olsun sadaka verin bol bol

Kızlar ben yarın izin alıcam işe gelmeyeceğim Pazar günü oğlumun ilk yaş gününü kutlayacağımız için, 2 gün yemek bildirimi yapmasam problem olur mu, internet paketim az giremeyebilirim siteye
Oglun iyiki dogmus canim daha cok cok dogum gunleri kutlarsiniz insallah

Arkadaşlar hepinize selamlar
Iki gündür pek giremiyorum girmsemde okuyup kaçıyorum cevap yazamıyorum. İşler çok yoğunlaştı. Malum son Sınavlar, notlar vs derken hiç vaktim kalmadı. Haftasonu da Açıköğretim sınavları var. Akşama kadar Sürer.
Yarın akşam da günümüz var. Gitmemeyi düşünüyorum. Tatlılar, börekler havada uçuşacak. O yüzden becerebilirsem gitmeyeceğim.
Menüm gelsin ben kaçayım
Sabah iki dilim kızarmış ekmek, peynir, Çay
Öğle yok
Akşam ekmeksiz döner 100 gr, acı biber turşusu, salata
Ara ice tea light
Su çok az oldu ama iki litreye tamamlamaya çalışacağım
Spor 80-90 dak yürüyüş Hafta sonu sınava girecek arkadaşlarınla başarılar diliyorum. Beste ve Gülsüm .

Epinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum
Iyi geceler gacılar

maasallah mefkurem.allah bir daha bize o kötü gunleri mutsuz olduğumuz günleri göstermesin.zayıflayalum ve hep zayıf kalalim inşallah

Bırıncı olan Takım'ım süpersınızzzz
eveeeet!! Superiz

Hoppidicik biliyorum sana sozum var ama yarin mezuniyetimin serefine patlayincaya kadar cig kofte yiyecegim canim izin var demi
ay dediğine bakın hele şunun.ye annem yee.kız ben senin gibi olsam çoktan lüpletmistim bile çiğ köfteleri :))

kolay gelsin canım

Azîm
Azîm
Azîm
Kaptancım bu azmin devam etmesinin en büyük nedenlerinden biri 9.Takım ve kaptanı

Hoppidicik biliyorum sana sozum var ama yarin mezuniyetimin serefine patlayincaya kadar cig kofte yiyecegim canim izin var demi
Eren bizim yerimizede ye bacım helâl olsun

Sanada kolaylıklar tatlım
Şu okullar kapansada hepinizi daha çok görsek burda

maasallah mefkurem.allah bir daha bize o kötü gunleri mutsuz olduğumuz günleri göstermesin.zayıflayalum ve hep zayıf kalalim inşallah
Teşekkür ederim canımın içi, bak çoğu gitti azı kaldı. Kalanıda Allahın izniyle vericez inşallah

Bugünkü mönüm

Saat 11
Bir haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,salatalık,bir dilim ekmek

Ara 14.00
bir elma

Öğle 16.00
Zeytinyağlı fasulye, yoğurt

Ara yok
Akşam yok

Su: iki litre
spor: yok
Bernam sende erken yemişin akşam acıkırsan ayran iç çok şişiriyor bence sütten bile daha iyi

Kızlar bana rağmen birinci olmuşuz bravo çok utandığımıda belirteyim ama bende bu hafta daha çok çalışcam söz bi daha buraya artıyla gelmicem bu ilk ve son oldu hepinizi tebrik ediyorum bestecim ve erenececim sizinde mezuniyetinizi kutluyorum bugün misafirlerim vardı çok yoğun bi gündü iyi geceler

1.olan 9. Takımın fıstıkları
Kızlar bırakın birazda başkaları olsun
Ne bu böyle her hafta, her hafta

Beste ve Gülsüm
Bütün kalbimle başarılar güzellerim
Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı versin inşallah
Şu sınavları halledin gelin

Tatlım biz bir takımız, bütünüz bunu unutma.
Hepimiz yaşıyabiliriz bunu
Bu hafta vücudunu dinlendirdin say eminim haftaya daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…