- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.941
AzîmHuu Huuu
9. Takım daha sonuçlar açıklanmasada
Birinciliğimiz hayırlı olsun
Aynı zamanda dün itibariyle 30.8 kiloyu geride bırakmış oluyorum
1.ocak 113.5
Dün 82.7
Bugünleri bana gösterdiği için Allahıma binlerce şükrediyorum,O günleri tekrar göstermesin. Amiİiiiiiin.
Sadece tesekkur etmek istedim canim buradayimvarsa bi hakkım helal olsun tabii ki tatlım da bu ne şimdi resmen veda konuşması yaptın sen ama
gitmiyorsun di mi bi yere?
Amin canim butun takimin mezuniyetini goruruz insallahGünaydın Cümleten hayırlı cumalar
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum listemiz yine çok güzel maşaAllah :))
Erenece , Birbeste aylardır uğraştınınz hedefinize ulaştınız tebrik ederim kızlar inşaallah bundan sonra böyle bi sorun yaşamazsınız hayatınız boyunca darısı bizim başımıza :)
Buradayiz canimGünaydınlarrrrr
Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Amaaaaaaaaaaaa
Alkışın en büyüğünü erenece ve Beste hakediyor
Canlarım siz inandınız, çabaladınız ve başardınınız. önce kişinin kendi istemesi lazım yoksa gidip kimse onun ağzını bantlamıyor cısss yemesin diye.bizim içinde örnek oldunuz demekki isteyince hedefe ulaşılıyor görmüş olduk
Bundan sonra sanmıyorum tekrar Kilo probleminiz olsun
Sizleri kocamaaaaan öpüyorum ama veda etmiyorum.
Biliyorum ikinizde burayı bırakmıcaksınız
Yoksa beddua ederim tekrar Kilo alırsınız ona göre
Kızlar ben kahvaltıya davetliyim sonra görüşürüz
Canim o zaman hepinize gecmis olsun sadaka verin bol bolHerkese tunaydin. Dun geceyi hastanede gecirdik yine. Bu defa ben zehirlendim. Sebebini bilmiyorum. Agrilar icinde ambulansla hastaneye gittik. Serumlar ilaclar tahlillersabah annemle konustum onlarda kiz kardesimle ikisi usutmusler, evde yatiyolarmis. Esimin zaten gozunde problem oldu. Bu ne ugursuz bi haftaymis. Agla agla icim cikti cok cok moralim bozuldu ki normalde asiri hayat dolu bir insanimdir.
O kadar cok sacma saglik sorunu beni buluyoki, bazen isyan ediyorum. Zaturre, domuz gribi, el kol kas zedelenmeleri, zehirlenmeler off yani.. Icinizi daralttim kusura bakmayin boyle icimde birikmisti, bi anlatasim geldi.
AminAmin Amin Allah herkese acil sifa versin.. Herkesi colugunu cocugunu hastaliktan korusun.
Oglun iyiki dogmus canim daha cok cok dogum gunleri kutlarsiniz insallahKızlar ben yarın izin alıcam işe gelmeyeceğim Pazar günü oğlumun ilk yaş gününü kutlayacağımız için, 2 gün yemek bildirimi yapmasam problem olur mu, internet paketim az giremeyebilirim siteye
maasallah mefkurem.allah bir daha bize o kötü gunleri mutsuz olduğumuz günleri göstermesin.zayıflayalum ve hep zayıf kalalim inşallahHuu Huuu
9. Takım daha sonuçlar açıklanmasada
Birinciliğimiz hayırlı olsun
Aynı zamanda dün itibariyle 30.8 kiloyu geride bırakmış oluyorum
1.ocak 113.5
Dün 82.7
Bugünleri bana gösterdiği için Allahıma binlerce şükrediyorum,O günleri tekrar göstermesin. Amiİiiiiiin.
eveeeet!! SuperizBırıncı olan Takım'ım süpersınızzzz
ay dediğine bakın hele şunun.ye annem yee.kız ben senin gibi olsam çoktan lüpletmistim bile çiğ köfteleri :))Hoppidicik biliyorum sana sozum var ama yarin mezuniyetimin serefine patlayincaya kadar cig kofte yiyecegim canim izin var demi
kolay gelsin canımArkadaşlar hepinize selamlar
Iki gündür pek giremiyorum girmsemde okuyup kaçıyorum cevap yazamıyorum. İşler çok yoğunlaştı. Malum son Sınavlar, notlar vs derken hiç vaktim kalmadı. Haftasonu da Açıköğretim sınavları var. Akşama kadar Sürer.
Yarın akşam da günümüz var. Gitmemeyi düşünüyorum. Tatlılar, börekler havada uçuşacak. O yüzden becerebilirsem gitmeyeceğim.
Menüm gelsin ben kaçayım
Sabah iki dilim kızarmış ekmek, peynir, Çay
Öğle yok
Akşam ekmeksiz döner 100 gr, acı biber turşusu, salata
Ara ice tea light
Su çok az oldu ama iki litreye tamamlamaya çalışacağım
Spor 80-90 dak yürüyüş Hafta sonu sınava girecek arkadaşlarınla başarılar diliyorum. Beste ve Gülsüm .
Epinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum
Iyi geceler gacılar
Kaptancım bu azmin devam etmesinin en büyük nedenlerinden biri 9.Takım ve kaptanıAzîm
Azîm
Azîm
Eren bizim yerimizede ye bacım helâl olsunHoppidicik biliyorum sana sozum var ama yarin mezuniyetimin serefine patlayincaya kadar cig kofte yiyecegim canim izin var demi
Sanada kolaylıklar tatlımArkadaşlar hepinize selamlar
Iki gündür pek giremiyorum girmsemde okuyup kaçıyorum cevap yazamıyorum. İşler çok yoğunlaştı. Malum son Sınavlar, notlar vs derken hiç vaktim kalmadı. Haftasonu da Açıköğretim sınavları var. Akşama kadar Sürer.
Yarın akşam da günümüz var. Gitmemeyi düşünüyorum. Tatlılar, börekler havada uçuşacak. O yüzden becerebilirsem gitmeyeceğim.
Menüm gelsin ben kaçayım
Sabah iki dilim kızarmış ekmek, peynir, Çay
Öğle yok
Akşam ekmeksiz döner 100 gr, acı biber turşusu, salata
Ara ice tea light
Su çok az oldu ama iki litreye tamamlamaya çalışacağım
Spor 80-90 dak yürüyüş Hafta sonu sınava girecek arkadaşlarınla başarılar diliyorum. Beste ve Gülsüm .
Epinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum
Iyi geceler gacılar
Teşekkür ederim canımın içi, bak çoğu gitti azı kaldı. Kalanıda Allahın izniyle vericez inşallahmaasallah mefkurem.allah bir daha bize o kötü gunleri mutsuz olduğumuz günleri göstermesin.zayıflayalum ve hep zayıf kalalim inşallah
Bernam sende erken yemişin akşam acıkırsan ayran iç çok şişiriyor bence sütten bile daha iyiBugünkü mönüm
Saat 11
Bir haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,salatalık,bir dilim ekmek
Ara 14.00
bir elma
Öğle 16.00
Zeytinyağlı fasulye, yoğurt
Ara yok
Akşam yok
Su: iki litre
spor: yok
Menun cok guzel canimBugünkü mönüm
Saat 11
Bir haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,salatalık,bir dilim ekmek
Ara 14.00
bir elma
Öğle 16.00
Zeytinyağlı fasulye, yoğurt
Ara yok
Akşam yok
Su: iki litre
spor: yok
Tatlım biz bir takımız, bütünüz bunu unutma.Kızlar bana rağmen birinci olmuşuz bravo çok utandığımıda belirteyim ama bende bu hafta daha çok çalışcam söz bi daha buraya artıyla gelmicem bu ilk ve son oldu hepinizi tebrik ediyorum bestecim ve erenececim sizinde mezuniyetinizi kutluyorum bugün misafirlerim vardı çok yoğun bi gündü iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?