Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim dunku bulguru yemeseydin suan en kotu 300-400 gram daha azdin inan bana
aksam yenen pilav biraz odem yapar.
acilen yuruyuse basla bebegim kendin icin yapacagin en guzel baslangiclardan biri olacak bu

haklısın aslında canım, bi yanım kapris yapıp ilgi beklerken bi yanımda diyor ki ya adam hergün güneşin altında in çık in çık canı çıkıyor dır dır etme dur diyor ama sanırım genel bir gerginlik var üzerimde bi de nedense saçma bi alınganlık var sanırım ben de herşeyi üzerime alınıyorum
bi de bu ara yoruluyorum sanırım sabrım kalmadı o yüzden bişeye
dediklerinizi yapacağım evet ikimiz de yoruluyoruz ama sanırım ben daha güçlüyüm o yüzden biraz daha anlayış göstermeye çalışacağım hem kendimi de yıpratmamış olurum

bernowski huuuuuuuuuuu
oyunu kullandinmi
ben topigi bulamadim

ahhh canım çok geçmiş olsun
şimdi nasıl hala ateşli mi?

Canım benim konuşmayı anlatmayı denesen bazen erkekler çok duyarsızlaşabiliyor onları bi silkelemek gerekiyor lütfen üzme kendini önemli olan sensin sen kendin için zayıflıyorsun bunu unutma onun için kendi psikolojin için sinirlenince kendine başka uğraş bul ama yeme canım o seni daha çok çıkmaza sürükler

. Canım diğer mesajında da yazmışsın, ben de 1,5 senedir çalışmıyorum evde oturuyorum ve o kadar alıştımki, şimdi işe girsem yapabilecekmiyim diye büyük bir stres var üstümde, eminim eşinde o büyük stresi yaşıyordur. İşi de fiziksel olarak çok yorucu bir işmiş zaten. Biraz zaman ver, sen hep ona iyi güler yüzünle bakmaya devam et. Neticede sevdiğin adam. Dönem dönem atlatılır böyle şeyler, inşallah sende atlatacaksın, herşey yoluna girecek. Hep iyi düşün , iyi şeyler seni bulsun..

çok çok geçmiş olsunn, hemen iyileşsin inşallah

Sonuna kadar katılıyorum ne güzel yazmışsın

aynen öyle kuzum zaten yedim yedikçe daha çok sinirlenip daha çok yedim ne kötü bi kısır döngüydü anlatamam
eşimle konuşmak çoğu zaman işe yaramıyor, sonunda kendini haklı beni haksız çıkaracak bişe buluyor gerçi bu durumda haklı haksız yok ama işte ben şımarık ilgi bekleyen kadın o dertlerle boğuşan erkek olup çıkıyor ben de utanıyorum offf nelerle uğraşıyorum diye ama aslında öye değil biz sorunları beraber yaşadık hep beraber aşmaya çalıştık şimdi uzaklığı üzüyor beni
haftasonuna plan yapıp dışarı çıkaracağım belki arada derede söyleyiveririm şikayet etmeden

evet kuzum aslında öyle, daha bir ay oldu çalışmaya başlayalı alışamaması normal ki çalışmaya çok alışkınım 5 ay doğum iznine çıktım işe döndüğümde 5-6 ayda ancak kendime gelip işe adapte olmayı başardım adam ne yapsın

inşallah canım dediğin gibi olur :)

Çok geçmiş olsun canım seni okadar iyi anlıyorum ki biliyosun bu sene bizde hastalıktan çok çektik ve hala uğraşıyorum alerjim iz varya sürekli öksürük aksırık burun akıntısı şu baharı bi atlatsaydık bugün burdada hava bi acayip serin

yaaa kızlar iyiki varsınız bazen insan tek başına düşündükçe doğruyu bulamıyor
ya da o anki mutsuzluğundan yanlış şeyler düşünüp yanlış hareket edebiliyor
ben de çok konuşabilen anlatabilen biri değilimdir daha doğrusu sevmem ayy şu derdim var buna sıkıldım diye o yüzden kendi kafamda çözmeye çalışırım ama işte bazen insanın aklı kendine yetmiyor
çok teşekkür ederim hepinize şimdi daha iyiyim inanın
eşime de daha pozitif yaklaşmaya çalışacağım

aslinda sen kendini iyi hissedersen üstünede gitmessin duzelir hersey
ama erkekle inatlasma bazen istemedigi seyleri bile bu sinir aninda yapar soyler

Iş stresi bazen adamları fazla sıkıyor bak kendinde diyorsun sen bence sen diliyle konuşma suçlama olarak algılayıp savunmaya geçmesin daha genelleme konuş işe başladığından beri birbirimize vakit ayırmadık seni çok özledim gibi gibi ozaman haklı haksız muhabbetini dönmez

aslinda sen kendini iyi hissedersen üstünede gitmessin duzelir hersey
ama erkekle inatlasma bazen istemedigi seyleri bile bu sinir aninda yapar soyler
evet kendimi kötü hissediyorum bu böyle devam ettikçe adama sarıyorum biraz
aynen ki eşim de çok inattır ben inatlaştıkça o bin katını yapar asla çözüme ulaşamayız ve olmadık noktalara gider genelde
biraz kendi hali,ne bırakıp üstüne gitmeyeyim bu ara

canim dunku bulguru yemeseydin suan en kotu 300-400 gram daha azdin inan bana
aksam yenen pilav biraz odem yapar.
acilen yuruyuse basla bebegim kendin icin yapacagin en guzel baslangiclardan biri olacak bu
kaptanımm, ben yediklerimi değil yiyeceklerimi yazıyorum daha o bulguru yemedim yanii.. Bu akşamın menüsüydü o, tamam attım gitti bulguru
Yürüyüşlere çarşamba başlıyorum, şu zehirlenme olayından hala leyla gibiyim, bide regl oldum çarşamba söz

doğru canım, bu şekilde yaklaşmak daha güzel sonuç verir
suçlar gibi de olmam o yüzden kızamaz da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…