- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.161
haklısın matildacım berbat bir sistem gerçekten çocuğumunda bu sistemde harcanmasını hiç istemiyorum ama işte el mahkum ne kadar bilirsen bil etiketine bakıyorlar direkTakyonum üzülme canım sistem yanlış o yanlışın içinde debeleniyoruz işte yalnız üfürük işe yararsa büyüdüğün de sınava girecek çocuklarımız için bi üfürürsün artık:))
çok geçmiş olsun berilcim ya telaş yapma üşütmüştür veya hafif enfeksiyon geçiriyor olabilir ateş düşürücü verdiysen birkaç saate düşer inşaallah ateşi bakalım doktor ne diycek haberdar et muhakkak bizidekizlar dun felaket kotu bir gun gece gecirdim dun ögleden sonra elifin biraz atesi oldu bende hala cimayan azi disten sandim bir ates dusurucu verdim.ama gece atesi cikti yaniyor kuzum butun gece atesle ugrastik sanirim bogazi inmis.burasida bugun tatil ama uyansin dr.gidecez.
bunada sukur.dunku guzel mesajlara icin bir kez daha tesekkürler canlarim.
burdaki hava duzelmedikce bizim hastalik gecmiyecek.artik ya ben ya kizim surekli hasta soylemeye utaniyorum ya.
evet ablacım ne yazık ki tam da şu dediğini yapıyorum, iyi bişe yapsa bile kendimi o kadar doldurmuş oluyorum ki onun altında bile bişe arıyorumRosem insan kendi kendine yok şunuda yapmadı bunuda yapmıyor dedikçe kendi kendini doldurur daha çok kinleşir.
Eşinin işi gerçekten çok zormuş ama en azından işe başlamış maddi sorunlarınız yoluna girecek hem erkekler tek işlerinin çalışmak olduğunu zanneder gerisini düşünmezler.
Şu geçiş döneminde olabildiğince anlayışlı olmaya çalış ama kendinide mahvetmeden
Eşine onu çok iyi anladığını onun çok yorulduğu için çok üzüldüğünü ama onu, onun ilgisini çok özlediğini çaktırmadan anlatmaya çalış
Tatlım burda paylaştıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve bağlanıyoruz
Ben ekrandanda olsa senin temiz kalbini pozitif elektriğini algılayabiliyorum sende iyiki varsın, iyiki bizimlesin tatlımmm
ablacım ya eşime çok canım sıkkın, yeni bir işe girdi (çok şükür), işe girdiğinden beri eve, bana ve kızıma olan ilgisi çok azaldı hele bana bitti neredeyse, zaten sinirli bir yapısı vardı iyice tahammülsüzm oldu.
anlıyorum yorucu bi işi var bütün gün ayakta ama ben de yoruluyorum işte ayrı evde ayrı istediğim tek şey atıyorum makyajımı çıkarırken kızımla ilgilensin azıcık oyalasın, birazcık güleryüz göstersin, iki güzel kelime etsin ama yok yok. hem iyice ilgisiz bi adam oldu hem de sürekli eleştiri sürekli yargılama çok daraldım.. hele bu haftasonu çok yoruldum eşim yoktu evde, olduğunda da yattı uyudu, bi yandan ev işi bi yandan yemek bi yandan kızım yürümeye çalışıyor artık oturmak istemiyor onunla ilgilen artık dün (Allah affetsin kızım benim herşeyim, onun canına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın) bi an önce yarın olsun da işe gidip dinleneyim dedim
yaa zayıflamaya kendim kadar eşim ve kızım için de istiyorum onlara yakışan bi kadın olayım diye ama eşim hiç görmüyor bile beni, sanırım kafamın içinde bu düşünce olduğu için nasılsa bi işe yaramıyor deyip bari yiyeyim düşüncesiyle buzdolabına saldırdım resmen
ablam çok uzun anlattım hakkını helal et ama inan çok sıkkınım kimseye de anlatmak istemiyorum sen sorunca dökülüverdim işte
Geçmiş olsun diyecem ama gecmiyo bu lanet.ya da bizde bir sorun var.dışarısi bugün yapıyor hiç havaya bağlama ama hem ben hem melek öksüruyoruz.arti benim boğazım sis. Arkadaşımin kızı yaz kış dondurma yer bişey olmaz biz böyle köhü köhü geziyoruz istekizlar dun felaket kotu bir gun gece gecirdim dun ögleden sonra elifin biraz atesi oldu bende hala cimayan azi disten sandim bir ates dusurucu verdim.ama gece atesi cikti yaniyor kuzum butun gece atesle ugrastik sanirim bogazi inmis.burasida bugun tatil ama uyansin dr.gidecez.
burdaki hava duzelmedikce bizim hastalik gecmiyecek.artik ya ben ya kizim surekli hasta soylemeye utaniyorum ya.
evet zaten sinirle saldırdım buzdolabına resmen, vay sen misin beni görmeyen bak ben de yiyorum işte, haa bi de kaşımla oynamama sinir oluyor batıklar çıktıkça resmen yara yapa yapa çıkarıyorum o da çok sinirleniyor uzun zamandır yapmıyordum dün yine rezil ettim kaşlarımı sanki gör beni bak ne yaptım psikolojisiyle yaptım... bi görse kıyamet kopacak da neyseeIlk başta söylemek istedim. Lütfen ne yaparsan yap ama önce ben de..kendin için zayıfliyorsun, daha iyi gözükmek daha iyi hissetmek ıcın zayıfliyrsun.bunu beynine yerleştir.aksi olursa en küçük bir sıkıntıda böyle buzdolabına sarılırsin. Aklınca bilinçalti o kişiden öc alır ama olan sana olur.o yüzden sen sadece kendin için zayıfla, tamam mi canım..
Gelelim diger konuya..ben biraz pat pat söylerim huyum kurusun ama o konuda biraz sanki eşine haksızlık yapıyor gibi geldi bana.yeni bir ise girdi diyorsun orada problemleri olabilir veya başka dertleri sıkıntısi olabilir ki erkekler bu konuda ketumdur biraz Anlatmazlar. Belki o da senden ilgi alaka bekliyo olabilir.keşke bir oturup konuşmayi deneseniz. Kızınla konuşur gibi konuş ama.karşındaki eşin degilde bir çocuk varmış gibi. Belki açar icini , problemlerinizi daha çabuk halledersiniz. yuvayi dişi kuş yapar demiş ya atalarımız yapmayı geçtim koruyup kollamakta fedakarlıkta bukunmakta maalesef yine kadında bitiyor.allah hepimisin yuvasını korusun, muhabbeti artırsin
Kullanmadim biraz sonra bulacambernowski huuuuuuuuuuu
oyunu kullandinmi
ben topigi bulamadim
Buldum benKullanmadim biraz sonra bulacam
kızlar bu haftasonunu kötü geçirdim, çok keyifsizdim tabii ki bu bahanesi değil, cıssssım yoktu ama elimde sürekli buzdolabındaydı sürekli bişeler attım ağzıma sinirimi yiyeceklerden ve kendimden çıkardım tabii
o yüzden bugün tartı bana gülmedi vereceğiniz her cezaya da razıyım
+200'le 60 kiloyum
kizlar dun felaket kotu bir gun gece gecirdim dun ögleden sonra elifin biraz atesi oldu bende hala cimayan azi disten sandim bir ates dusurucu verdim.ama gece atesi cikti yaniyor kuzum butun gece atesle ugrastik sanirim bogazi inmis.burasida bugun tatil ama uyansin dr.gidecez.
amin canım benim önce sağlık :)Rose'cum olur sıkkın olduğumuz zamanlar,Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. Perşembe günü 59 lara ineceğine eminim ben
Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya kaç yaşındaydı kızın, diş ateşi çok yüksek olmuyor hafif seyrediyor normalde
3 yasında cnmRose'cum olur sıkkın olduğumuz zamanlar,Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. Perşembe günü 59 lara ineceğine eminim ben
Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya kaç yaşındaydı kızın, diş ateşi çok yüksek olmuyor hafif seyrediyor normalde
Keske onu yazacak kadar yureklı olabılsemSelam kızlar :))
Güzel güzel doldurduğunuz geçmişi okudum bitti şimdi. . Alıntı yapmadim ..
Hasta olanlar geçmiş olsun hepinize bahar havadi malum kistan daha zor aslında. . Tam hastalık mevdimindeyiz allah şifa versin. . Kuzusu hasta olanlarada sabır versin allah .. kendi hastalığimizdan daha zor malesef(
Rosecim anlatmıssin dökmussun içini iyi yapmışsın. . Herkes güzelce cevaplamis sende rahatlamissin... yazilabikecek çok seyi yazmışlar kızlar sağolsunlar.. yoksa aliyodum kağıdı kalemi hemmmenn elime :))
Diyet bizi yoruyor. . Sinirli yapıyor. .
Gercekten son zamanlarda bnde çok sinirliydim. Bide ders eklendi kapak okdu resmen. . Kendini suclama artık. . Haksızlık ta yapabiliriz bazen.. Güzel bir mesaj at eşine sende rahatla ida rahatlasin :)) basit ya bunların kafasi o yüzden tek cümle yaz :))))
Seni özledim yaz yeter. ..
Ikinizede iyi gelir. . Bugün daha az yorulur eminim
sanırım en büyük sıkıntı bundan kaynaklanıyor, onların basit, dümdüz düşünüyor biizzzzzz......Selam kızlar :))
Güzel güzel doldurduğunuz geçmişi okudum bitti şimdi. . Alıntı yapmadim ..
Hasta olanlar geçmiş olsun hepinize bahar havadi malum kistan daha zor aslında. . Tam hastalık mevdimindeyiz allah şifa versin. . Kuzusu hasta olanlarada sabır versin allah .. kendi hastalığimizdan daha zor malesef(
Rosecim anlatmıssin dökmussun içini iyi yapmışsın. . Herkes güzelce cevaplamis sende rahatlamissin... yazilabikecek çok seyi yazmışlar kızlar sağolsunlar.. yoksa aliyodum kağıdı kalemi hemmmenn elime :))
Diyet bizi yoruyor. . Sinirli yapıyor. .
Gercekten son zamanlarda bnde çok sinirliydim. Bide ders eklendi kapak okdu resmen. . Kendini suclama artık. . Haksızlık ta yapabiliriz bazen.. Güzel bir mesaj at eşine sende rahatla ida rahatlasin :)) basit ya bunların kafasi o yüzden tek cümle yaz :))))
Seni özledim yaz yeter. ..
Ikinizede iyi gelir. . Bugün daha az yorulur eminim
yavrum benim kıyamam ben ona3 yasında cnm
Kızlar Dr gıttık Boğaz da kızarıklık var ama antıbıotık vermedı
Ama baygın baygın bakıyor
Ateş düşürücü verdım bakalım artık
Hepınız Sağolun kızlar ama bu yıl Dr kapısı komşu oldu bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?