Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın matildacım berbat bir sistem gerçekten çocuğumunda bu sistemde harcanmasını hiç istemiyorum ama işte el mahkum ne kadar bilirsen bil etiketine bakıyorlar direk sonuçlar açıklansın bakalım tuttuysa seve seve üfürürürm

çok geçmiş olsun berilcim ya telaş yapma üşütmüştür veya hafif enfeksiyon geçiriyor olabilir ateş düşürücü verdiysen birkaç saate düşer inşaallah ateşi bakalım doktor ne diycek haberdar et muhakkak bizide

Yoldayım alıntı yapamıyom

Beril geçmiş olsun tatlım bu sene herkes hastalıktan kurtulamadı
Dün yazdı bugün kış. Millet ne yapsın bu havalarda

Rosem insan kendi kendine yok şunuda yapmadı bunuda yapmıyor dedikçe kendi kendini doldurur daha çok kinleşir.
Eşinin işi gerçekten çok zormuş ama en azından işe başlamış maddi sorunlarınız yoluna girecek hem erkekler tek işlerinin çalışmak olduğunu zanneder gerisini düşünmezler.
Şu geçiş döneminde olabildiğince anlayışlı olmaya çalış ama kendinide mahvetmeden
Eşine onu çok iyi anladığını onun çok yorulduğu için çok üzüldüğünü ama onu, onun ilgisini çok özlediğini çaktırmadan anlatmaya çalış
Tatlım burda paylaştıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve bağlanıyoruz
Ben ekrandanda olsa senin temiz kalbini pozitif elektriğini algılayabiliyorum sende iyiki varsın, iyiki bizimlesin tatlımmm

evet ablacım ne yazık ki tam da şu dediğini yapıyorum, iyi bişe yapsa bile kendimi o kadar doldurmuş oluyorum ki onun altında bile bişe arıyorum
en iyisi ben biraz daha kendime ve kızıma yoğunlaşıp eşimi kendi haline bırakayım, yeni yaşantısına alışsın, vücudu yorgunluğa alışşın bu arada ben de kendimi ihmal etmekten vazgeçeyim ona taktıkça kendimden uzaklaştım çünkü
canım ablaammm çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle, umarım ki dediğin gibi biriyimdir, başka ne isterim :)

Ilk başta söylemek istedim. Lütfen ne yaparsan yap ama önce ben de..kendin için zayıfliyorsun, daha iyi gözükmek daha iyi hissetmek ıcın zayıfliyrsun.bunu beynine yerleştir.aksi olursa en küçük bir sıkıntıda böyle buzdolabına sarılırsin. Aklınca bilinçalti o kişiden öc alır ama olan sana olur.o yüzden sen sadece kendin için zayıfla, tamam mi canım..

Gelelim diger konuya..ben biraz pat pat söylerim huyum kurusun ama o konuda biraz sanki eşine haksızlık yapıyor gibi geldi bana.yeni bir ise girdi diyorsun orada problemleri olabilir veya başka dertleri sıkıntısi olabilir ki erkekler bu konuda ketumdur biraz Anlatmazlar. Belki o da senden ilgi alaka bekliyo olabilir.keşke bir oturup konuşmayi deneseniz. Kızınla konuşur gibi konuş ama.karşındaki eşin degilde bir çocuk varmış gibi. Belki açar icini , problemlerinizi daha çabuk halledersiniz. yuvayi dişi kuş yapar demiş ya atalarımız yapmayı geçtim koruyup kollamakta fedakarlıkta bukunmakta maalesef yine kadında bitiyor.allah hepimisin yuvasını korusun, muhabbeti artırsin

Geçmiş olsun diyecem ama gecmiyo bu lanet.ya da bizde bir sorun var.dışarısi bugün yapıyor hiç havaya bağlama ama hem ben hem melek öksüruyoruz.arti benim boğazım sis. Arkadaşımin kızı yaz kış dondurma yer bişey olmaz biz böyle köhü köhü geziyoruz iste

evet zaten sinirle saldırdım buzdolabına resmen, vay sen misin beni görmeyen bak ben de yiyorum işte, haa bi de kaşımla oynamama sinir oluyor batıklar çıktıkça resmen yara yapa yapa çıkarıyorum o da çok sinirleniyor uzun zamandır yapmıyordum dün yine rezil ettim kaşlarımı sanki gör beni bak ne yaptım psikolojisiyle yaptım... bi görse kıyamet kopacak da neysee

evet canım buraya yazdıktan sonra farkettim anlayışsızlık yapmışım, ben bile altı üstü 5 aylık aradan sonra işe alışana kadar 5-6 ayım geçti şimdi eşime bu kadar yükleniyorum belki adam da diyor ki ne anlayışsız eşim var diye uzaklaşıyor benden
eskiden bi problemi olduğunda anlatırdı uzun uzun konuşurduk şimdi anlatmıyor ben biraz da buna üzülüyorum ama buna yol açan belki de benim çünkü adama anlayış göstermiyorum ki yorgunum kızla sen ilgilen dedikçe offlayıp pufluyorum bişe demiyor ama eminim içten içe o da kendini dolduruyor eşim bana yardımcı olmuyor diye dolayısıyla benden uzaklaşıyor

amiiinnnn canımm, Allah yuvalarımızın dirliğini düzenini bozacak şeylerden uzak tutsun hepimizi

Merhaba canlarım;

Cuma gününden sonra hiç uyumadım diyebilirim, c.tesi sabah 8 den gece 2.30 a kadar mutfaktaydım pazar günü kutladık doğum günümüzü çok güzel geçti ama ben 2 gün boyunca yoğunluktan, yorgunluktan hiç bir sey yiyemedim diyebilirim dün sadece 2 tane börek yedim bir de kahvaltıda 4 tane zeytin, sadece su içebildim. Tatlıların nasıl olmuş diye tadına bile bakmadım.

Rose'cum olur sıkkın olduğumuz zamanlar,Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. Perşembe günü 59 lara ineceğine eminim ben

Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya kaç yaşındaydı kızın, diş ateşi çok yüksek olmuyor hafif seyrediyor normalde

amin canım benim önce sağlık :)
inşallah bakalım bu bikaç günü iyi değerlendirmem gerekiyor

Selam kızlar :))
Güzel güzel doldurduğunuz geçmişi okudum bitti şimdi. . Alıntı yapmadim ..
Hasta olanlar geçmiş olsun hepinize bahar havadi malum kistan daha zor aslında. . Tam hastalık mevdimindeyiz allah şifa versin. . Kuzusu hasta olanlarada sabır versin allah .. kendi hastalığimizdan daha zor malesef (

Rosecim anlatmıssin dökmussun içini iyi yapmışsın. . Herkes güzelce cevaplamis sende rahatlamissin... yazilabikecek çok seyi yazmışlar kızlar sağolsunlar.. yoksa aliyodum kağıdı kalemi hemmmenn elime :))
Diyet bizi yoruyor. . Sinirli yapıyor. .
Gercekten son zamanlarda bnde çok sinirliydim. Bide ders eklendi kapak okdu resmen. . Kendini suclama artık. . Haksızlık ta yapabiliriz bazen.. Güzel bir mesaj at eşine sende rahatla ida rahatlasin :)) basit ya bunların kafasi o yüzden tek cümle yaz :))))
Seni özledim yaz yeter. ..
Ikinizede iyi gelir. . Bugün daha az yorulur eminim

3 yasında cnm
Kızlar Dr gıttık Boğaz da kızarıklık var ama antıbıotık vermedı
Ama baygın baygın bakıyor
Ateş düşürücü verdım bakalım artık

Hepınız Sağolun kızlar ama bu yıl Dr kapısı komşu oldu bıze

Keske onu yazacak kadar yureklı olabılsem

sanırım en büyük sıkıntı bundan kaynaklanıyor, onların basit, dümdüz düşünüyor biizzzzzz...... kılı kırk yarıyoruz o muydu bu muydu, acaba bunu mu demek istedi bilmem ne diye kendimize eziyet ediyoruz resmen..
sinirlerim çok bozuldu bu ara, içime ata ata en sonunda en yakınıma patlamak üzereyken sağolasınız sayenizde frene bastım..
evet hemen şimdi mesaj atayım acaba ne tepki verecek muhtemelen ya gülücük atacak ya hayırdır yazacak bak gör

yavrum benim kıyamam ben ona
antibiyotiğe ihtiyaç duymadı demek ki, boşver çok da iyi işe değil antibiyotik zaten
bol bol meyve yedir, vitamin alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…