- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.101
Kız ben de şubat ayına kadar her gün okuldaydım sabahtan akşama hiç de özlemiyordum evi
hopiş ablam yaa sınavda çok sinirlendim kitaplardaki bilgilerle sorulan soruların alakası yoktu 2 gece sabaha kadar uyumayıp çalıştığımamı yanayım eğer attıklarım tutmazsa bir yıl daha okulun uzamasınamı yanayım bilemedşimTakito ne oldu? Niye atarlandın bacım??
tutarsa sizede üfleyebilirim hurafelerim tutuyor demektirHadi inşallah bakalım
aaaahurafeci seni
ailecek hastaydık yatıyorduk ondan hiç uğrayamadım iyiyim canım sen nasılsın :)
Selam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
Nasıl rahatladim anlatamam..
Denizcim vok sevindim sende Kurtulmuşsun inşallah. ..
Takyoncum iui haberlerini bekliyoruz inşallah canım. .
Herkese iyi geceler
İşe gideceğim için düğünden erken kalktık. Başım Man kafa gibi oldu müziğin sesi çok yüksekti.
Sessizlik ne güzel bişeymiş
İlk defa yemek saatim geçe kaldı 8 de yedim
Fazla yemedim ama yarınki tartıya etkisi olurmu bilmiyorum
Perşembeden beri hiç tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum
İnş.sabah unutmam tartılmayı, yarın kahvaltıya davetliyiz.
ya mefkuş abla cumartesi sınavdan dolayı sinirliydim ama pzar günü alışverişe çıktım normalde tuniklerde 48 beden giyerken 42 ve 44 beden aldım çoookk mutlu oldum pantolon bedenimde 46 dan 42 ye düşmüş valla sınav felan umurumda olmadıBen geldimmmmm kızlar
Öğleden sonra mutfak için alışverişe çıktım
Bide çarşıya uğradım dedim
Kendime hem bişeyler almak istiyorum hemde beden belirsiz olunca bişey alamıyorum
Yinede bi siyah elbise aldım en azından bu sene giyerim 42 beden hemen hemen oldu arkası biraz zor kapanıyor ama 2-3 Kilo daha gittimi rahat kapanır
Bide tayta benzer pantolon aldım. Onlar zaten dar oluyor bi süre giyebilirim
Haftaya artık dolabımı boşaltıcam
Bol gelen, beğenmediğim ne varsa atacam
hazoscum çocuk gelişiminde ebeveynlerin ortak kararlar verip aynı şekilde davranmaları gerekiyor ben mesela içim giderdi kızım ağlarken gider diğer odada ben de ağlardım eşim çok katıydı bu konuda kızım 4 yaşına gelene kadar ona sıkı yönetim uyguladı 4 yaşından sonra aklı ermeye başlayınca sıkı yönetim sona erdi tüm sevgisini göstermeye başaldı şimdi ben kızarsam oda bana kızar çocuğa kızma diye ama zamanında alacağı huyları aldığı için sıkıntı olmuyor çok şükür.görümcemin eşide öyle malesef baba eve gelince çocuk 180 derece değişiyor burda olan anneye oluyor tabi baba oyununu oynayıp hevesini alıp çekiliyor kenara sonrasında anne çekiyor tüm sıkıntıyı...yaa bizim babamızla tutumlarımız çok farklı..yani ben kural koyucu babamız kural delici=) tutarsız davranıyoruz bu yüzden..kızım 4 yasında onunla başbaşayken benim her dediğimi yapar..ama baba varken bişey söyleleyim yapmaz babamla yapalım vs... babamız da çok şimartıyor kızını hiç kural koymuyor.bir de şimdi kardeşi olunca iyice zıvanadan çıktı..normalde uyumlu bir çocuktur ama bu aralar tam çıldırmış durumda..kardeş çok etkiledi huyu suyu değişti...bu çarpı olayı güzelmiş denerim ama babamız uyar mıı kii uymaz yine boşa gider
bence iyi geçti ama meb e göre nasıldı bilememBugün sınavda olanlar hadi bi gayret canlarim. Allah yardımcınız olsun.nasıl geçti yazın bekliyorum
aa iyiki doğmuş kuzum Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin en güzel günlerini görmeyi nasip etsinGünaydın kızlar
Dün bütün gün koşuşturup durdum
Bugun Kızımın dogum günü var gelemem
Yarın tartıda buluşmak üzere Hoşçakalın
valla bende meb den bekliyorum o iyi haberleri bekliyorum bestecim sonuçlar açıklansın bakalım görecezSelam kızlarrrrr sinavlar bitti oturdum tv keyfindeyim gecemi gündüzümu birbirine katmama değdi şükürler olsun allahtan kötü bir şey çıkmazsa kesin mezunummmmm :))
Nasıl rahatladim anlatamam..
Denizcim vok sevindim sende Kurtulmuşsun inşallah. ..
Takyoncum iui haberlerini bekliyoruz inşallah canım. .
ya kızımın gösterisi var bugün bölge sunumu yapacaklar o yüzden sınav çıkışı direk bir velinin evine gittik geç saatlere kadar çocuklara prova yaptırdık ondan eve gelincede malum bi pazarım var ütü temizlik saat 2 dee yattımTakitoo Nerdesin??insan gelir iki dakika yazardı sınavım söyle geçti diye.merak ediyos burda cık cık cık
kızlar günaydın
takyonum, bestem, özlemim ve daha varsa sınava giren bütün arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize, inşallah başarılı sonuçlar alırsınız
matildam cicler alınmış hayırlı olsun, güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin Allah :)
minozum kuzum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?