Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bu haftasonunu kötü geçirdim, çok keyifsizdim tabii ki bu bahanesi değil, cıssssım yoktu ama elimde sürekli buzdolabındaydı sürekli bişeler attım ağzıma sinirimi yiyeceklerden ve kendimden çıkardım tabii
o yüzden bugün tartı bana gülmedi vereceğiniz her cezaya da razıyım
+200'le 60 kiloyum

Takito ne oldu? Niye atarlandın bacım??
hopiş ablam yaa sınavda çok sinirlendim kitaplardaki bilgilerle sorulan soruların alakası yoktu 2 gece sabaha kadar uyumayıp çalıştığımamı yanayım eğer attıklarım tutmazsa bir yıl daha okulun uzamasınamı yanayım bilemedşim

Günaydın uleynnnn

ailecek hastaydık yatıyorduk ondan hiç uğrayamadım iyiyim canım sen nasılsın :)

Geçmiş olsun minnoşum :)

Tebrikler canımcım :)

Maşallah ablam ne yoğunsun bir evde durmuyorsun hee

ya mefkuş abla cumartesi sınavdan dolayı sinirliydim ama pzar günü alışverişe çıktım normalde tuniklerde 48 beden giyerken 42 ve 44 beden aldım çoookk mutlu oldum pantolon bedenimde 46 dan 42 ye düşmüş valla sınav felan umurumda olmadı

dün menüm

sabah: peynirli yumurtalı omlet, iki dilim ekmek, salatalık, zeytin
öğle: bir kase mercimek çorbası
akşam: yoğurt

amaaa araları hiç sormayın, sürekli meyve ve salatalık yedim durdum

su: 2 lt
spor: berilim 45 dk'dan azı spor diye yazmayın dedin diye yok diyerek geçiyorum
ama hareketsiz değilim, yarım saat olsun yürüyüş yapıyorum

hazoscum çocuk gelişiminde ebeveynlerin ortak kararlar verip aynı şekilde davranmaları gerekiyor ben mesela içim giderdi kızım ağlarken gider diğer odada ben de ağlardım eşim çok katıydı bu konuda kızım 4 yaşına gelene kadar ona sıkı yönetim uyguladı 4 yaşından sonra aklı ermeye başlayınca sıkı yönetim sona erdi tüm sevgisini göstermeye başaldı şimdi ben kızarsam oda bana kızar çocuğa kızma diye ama zamanında alacağı huyları aldığı için sıkıntı olmuyor çok şükür.görümcemin eşide öyle malesef baba eve gelince çocuk 180 derece değişiyor burda olan anneye oluyor tabi baba oyununu oynayıp hevesini alıp çekiliyor kenara sonrasında anne çekiyor tüm sıkıntıyı...

valla bende meb den bekliyorum o iyi haberleri bekliyorum bestecim sonuçlar açıklansın bakalım görecez

Takitoo Nerdesin??insan gelir iki dakika yazardı sınavım söyle geçti diye.merak ediyos burda cık cık cık
ya kızımın gösterisi var bugün bölge sunumu yapacaklar o yüzden sınav çıkışı direk bir velinin evine gittik geç saatlere kadar çocuklara prova yaptırdık ondan eve gelincede malum bi pazarım var ütü temizlik saat 2 dee yattım

teşekkür ederim rosemm

Günaydınnnn cümleten 9, takımın sultanları
dün malum sınava gittim çıkışta kızımın arkadaşının evine gittik bugün sunumları var onların slaytıydı gösterisiydi derken provalar 8 de bitti eve geçince temizlik ütü çamaşır bulaşık derken gece 2 de bitti işim giremedim

kilom ; -200

Günaydın can yoldaşlarım

Rosa ne oldu tatlım neye canın sıkıldı
Ama ne olursa olsun artık yemeklerin arkasına saklanmıyoz

Takyon ne güzel bedenler düşmüş, inşallah dahada düşecek. 38 lere az kaldı desene

Derin ben nere gidiyom kız işten eve, alışverişe düğünleri hiç sevmiyomda işte tanıdık olunca mecbur. Bugünde yeni dünürlere gidecez geçen eşim rahatsızlanınca iptal etmiştikya bohçaları götürcem. Bugün burda tatil heryer kapalı yani yüzmede yok

Hadi milletttt gelsin bildirimler
Bizim burası tatil ama Size ne oldunuz, daha uyanamadı heralde kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…