Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablacım ya eşime çok canım sıkkın, yeni bir işe girdi (çok şükür), işe girdiğinden beri eve, bana ve kızıma olan ilgisi çok azaldı hele bana bitti neredeyse, zaten sinirli bir yapısı vardı iyice tahammülsüzm oldu.
anlıyorum yorucu bi işi var bütün gün ayakta ama ben de yoruluyorum işte ayrı evde ayrı istediğim tek şey atıyorum makyajımı çıkarırken kızımla ilgilensin azıcık oyalasın, birazcık güleryüz göstersin, iki güzel kelime etsin ama yok yok. hem iyice ilgisiz bi adam oldu hem de sürekli eleştiri sürekli yargılama çok daraldım.. hele bu haftasonu çok yoruldum eşim yoktu evde, olduğunda da yattı uyudu, bi yandan ev işi bi yandan yemek bi yandan kızım yürümeye çalışıyor artık oturmak istemiyor onunla ilgilen artık dün (Allah affetsin kızım benim herşeyim, onun canına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın) bi an önce yarın olsun da işe gidip dinleneyim dedim
yaa zayıflamaya kendim kadar eşim ve kızım için de istiyorum onlara yakışan bi kadın olayım diye ama eşim hiç görmüyor bile beni, sanırım kafamın içinde bu düşünce olduğu için nasılsa bi işe yaramıyor deyip bari yiyeyim düşüncesiyle buzdolabına saldırdım resmen

ablam çok uzun anlattım hakkını helal et ama inan çok sıkkınım kimseye de anlatmak istemiyorum sen sorunca dökülüverdim işte

Güzel yasemeninim canım benim
Bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor. Hayat zaten inişlerle çıkışlarla dolu değilmi.her gecenin bi sabahı her kışın bi baharı var. Derlerya dünya imtihan Dünyası diye.Allah bazen sevdiği kullarını sınar, bakalım sabredeceklermi diye
En başta biliyorum sen pozitif bi kadınsın elinde olmayanları değilde, sahip olduklarını düşün
Tatlım bazen erkekler ne kadar odun olabiliyo ben çok iyi biliyorum. Onlar bizim kadar ince düşünemiyolar biz daha kırılganız, duygusalız
Ben 30 Kilo verdimde daha bi iltifat duymadım kız. Ama önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz. Eşinde mutlaka görüyodur ama bazen fesatlıklarından bişey demiyolar
Kadınlar daha güçlü olduğu için her işe yetişiyolar ev, iş, çocuk
Erkekler öyle değil, işde biraz yoruldularsa pestilleri çıkıyor tek istedikleri evde dinlenmek
Belki senin eşin içinde geçiş dönemidir yeni işine iyice adapte olunca yoluna girer herşey

Hiç konuşmayı denedinmi. Bence bi hafta sonu plan yap ikiniz bişeyler yapın birbirinize zaman ayırın. Eminim annen çocuğa seve seve bakacaktır
Ama hiç bişey senin diyetini bozmaya sebep değil çünkü istediğin gibi olmazsan kendini daha kötü hissedeceksin
O yüzden sonuna kadar hepberaber ele ele fıstık olucaz
Kıskananlar çatlasın

Teşekkürler canım alcaz tabi

Kızlar Günaydın sabah erken kalktım ege yi okula bırakıp sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım mefkuş bilir obezite merkezine gittim ben toplum sağlığına bağlı bi bölüm çarşamba randevum varda neyse işte çarşamba tahlilleri mi alıp 4.30 da doktora gözükcem sonuçlarla listemi yazarım canlarım

Teşekkür ederim Rozem

Bazen olur öyle üzülmeperşembeye daha var eminim düzeltirsin önemli olan neye sıkıldın önemli bişey yoktur inşallah

koskaca bir ah cektim okurken, sen bardagin diger yanindan bakmayi denedinmi hic....
belki sana oyle geliyordur, belki esin yeni girdigi iste sorun yasiyordur sana yansitmak istemiyordur, belki calismak bile istemiyordur o istede sirf evin giderleri icin dayaniyordur.Erkeklerin kafasi doluysa yaptiklarin farkinda olmazlar.cocuk konusunda gercekten zor bir donemdesin ama genel bir kural var canim bu donemde seni ister cocugun babadan cok cunku calisan bir kadinsin ve bebegimiz seni daha cok ozluyor.kendini paralamana gerek yok be annem herseyi 4 4lük yapacaksin diye sinirlerini germene gerek yok.varsin oldugu kadar olsun, guzel gulerli bir yuz evin islerinden size daha cok yardim eder.esinden cok sey bekliyorsan cok hayal kirikligi yasarsin.
lütfen su donem biraz rahat olun.adam yeni bir iste duzen yeni olusturuyor.sen diyettesin diyette olan insan hoppppp zayiflayim der biraz gereksiz sinirli olur.
sen kendin icin zayifliyorsun o ne ya kizimin esimin yanina yakisayim diye.senin abarti bir halin yokki.birkere su yakisma lafini duymayimm bir daha.hem aslina bakarsan esin ve kizin icinmi yedinde sismanladin be canim.
kadinlar dogdugu gun anactir.bebeklere bile annelik ederiz biz 2 yasindayken.suan tum dusuncelerini sifirla ve kendini doldurma adama karsi.sunu yapiyom, bunu yapiyom , ilgisiz, sevgisiz diye dilledikce sinir olursun ne yapsa batar sana.
hersey senin elinde biraz guleryuz, biraz anlayis, biraz sabir herseyi halleder.

kızlar oylama başlamış yarışmalar bölümünde dünya yemekleri. linki paylaşmam yasakmış
geliyoz bebisim

canım çok sıkma canını.ne yapacaksın her işte bir hayır vardır

tutarsa sizede üfleyebilirim hurafelerim tutuyor demektir
paraya para demezsin kız

Bende dün aynı durumdayım 38 beden oldu ya çok sevindim

kizlar dun felaket kotu bir gun gece gecirdim dun ögleden sonra elifin biraz atesi oldu bende hala cimayan azi disten sandim bir ates dusurucu verdim.ama gece atesi cikti yaniyor kuzum butun gece atesle ugrastik sanirim bogazi inmis.burasida bugun tatil ama uyansin dr.gidecez.
bunada sukur.dunku guzel mesajlara icin bir kez daha tesekkürler canlarim.
burdaki hava duzelmedikce bizim hastalik gecmiyecek.artik ya ben ya kizim surekli hasta soylemeye utaniyorum ya.

ablacım sen ne güzel yürekli bi kadınsın öyle, nasıl güzel şeyler söylüyorsun, umut veriyorsun insana
evet uzun süreli işsizlik yaşadı ve evde olmaya alıştı, sanırm ben de alışmışım
bi de yorucu bi işi var, 33 katlı bir şantiyede iş güvenliği uzmanı olarak çalışıyor ve sürekli çalışanları denetlemek zorunda olduğu için o katları inip inip çıkıyor pestili çıkıyor ama yorgunluktan öte sanki soğukluk da hissediyorum bana karşı sanırım kırgınlığım ve kızgınlığım bu yüzden..
konuşmak istedim ama istemedim çünkü eşim hatalarını kabullenebilen biri değildir yani öyle haklıyken beni hakısız duruma sokar diliyle :)
ama haftasonu planı çok mantıklı belki o da daraldı, maddi sorunlar, kızımızın sağlık problemi, işin yorgunluğu üstüste geldi biraz hava almaya ihtiyacı var belki de.
bu haftasonu bunu yapacağım alıp kaçırayım belki konuşma fırsatımız da olur belki
teşekkür ederim ablacım iyi geldin bana iyiki varsın

Günaydınnnnn

Harika bir hafta olsun herkeseee.

Bugünkü menümü şöyle belirledim,
Sabah yumurta Peynir, 2 dilim ekmek

Öğlen tarhana çorbası, salata

Aralar; 1.ara çilek ; 2.ara sütlü kahve

Akşam; ızgara köfte, 4 kaşık bulgur pilavı, ayran

Bol bol su, bide leslie'ye başlayacağım..

Bende kendime motive olsun diye kilomu yazayım 98,6 ile başlamıştım. Şu anda 98. Olmuşumm

Bazen olur öyle üzülmeperşembeye daha var eminim düzeltirsin önemli olan neye sıkıldın önemli bişey yoktur inşallah
mefkuş ablamın gazıyla düzelteceğim canım zaten, böyle devam etmeyeceğim :)
yok canım şükürler olsun büyük bir problem yok sadece her erkeğin bilindik odunluklarından muzdaribim diyeyim :)

Günaydın uleynnnn

Geçmiş olsun minnoşum :)

Tebrikler canımcım :)

Maşallah ablam ne yoğunsun bir evde durmuyorsun hee
sanada günaydın len!!ne oldu sabah sabah atar.

Atara atar gidere gider
9. Takım lıyiz şeklimiz yeter

oh ne güzel.ben daha hicbirsey almaya başlamadim ama giysilerrim bayagi bollaşti. onbeşgune bende giderim

canım meyva ve salatalık yedigin için mi suçLuluk duyuyorsun.kız beril duymasın aramızda kalsın ben bu onbeş kiloyu verene kadar neler attım ağzıma biliyon musaysam liste olur.püf nokta hareket ve spor.onları yapıyorsan korkma hiçbirsey olmaz.e sende oturmadim diyosun.o zaman no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…