- 31 Ekim 2013
- 21.655
- 72.849
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.121
ablacım ya eşime çok canım sıkkın, yeni bir işe girdi (çok şükür), işe girdiğinden beri eve, bana ve kızıma olan ilgisi çok azaldı hele bana bitti neredeyse, zaten sinirli bir yapısı vardı iyice tahammülsüzm oldu.Günaydın can yoldaşlarım
Rosa ne oldu tatlım neye canın sıkıldı
Ama ne olursa olsun artık yemeklerin arkasına saklanmıyoz
Takyon ne güzel bedenler düşmüş, inşallah dahada düşecek. 38 lere az kaldı desene
Derin ben nere gidiyom kız işten eve, alışverişedüğünleri hiç sevmiyomda işte tanıdık olunca mecbur. Bugünde yeni dünürlere gidecez geçen eşim rahatsızlanınca iptal etmiştikya bohçaları götürcem. Bugün burda tatil heryer kapalı yani yüzmede yok
Güzel yasemeninim canım benimablacım ya eşime çok canım sıkkın, yeni bir işe girdi (çok şükür), işe girdiğinden beri eve, bana ve kızıma olan ilgisi çok azaldı hele bana bitti neredeyse, zaten sinirli bir yapısı vardı iyice tahammülsüzm oldu.
anlıyorum yorucu bi işi var bütün gün ayakta ama ben de yoruluyorum işte ayrı evde ayrı istediğim tek şey atıyorum makyajımı çıkarırken kızımla ilgilensin azıcık oyalasın, birazcık güleryüz göstersin, iki güzel kelime etsin ama yok yok. hem iyice ilgisiz bi adam oldu hem de sürekli eleştiri sürekli yargılama çok daraldım.. hele bu haftasonu çok yoruldum eşim yoktu evde, olduğunda da yattı uyudu, bi yandan ev işi bi yandan yemek bi yandan kızım yürümeye çalışıyor artık oturmak istemiyor onunla ilgilen artık dün (Allah affetsin kızım benim herşeyim, onun canına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın) bi an önce yarın olsun da işe gidip dinleneyim dedim
yaa zayıflamaya kendim kadar eşim ve kızım için de istiyorum onlara yakışan bi kadın olayım diye ama eşim hiç görmüyor bile beni, sanırım kafamın içinde bu düşünce olduğu için nasılsa bi işe yaramıyor deyip bari yiyeyim düşüncesiyle buzdolabına saldırdım resmen
ablam çok uzun anlattım hakkını helal et ama inan çok sıkkınım kimseye de anlatmak istemiyorum sen sorunca dökülüverdim işte
Teşekkürler canım alcaz tabiBeste deniz Gülsüm geçmiş olsun kızlar. İnşallah sonuçlar dilediğiniz gibi olur
Minozz geçmiş olsun tatlım. Hadi biran önce iyileşde işimize bakalım artık
Gizem hoşgeldin cnm. Sende yarın Kilo bildirimi yaparsan ne durumdasın öğrenmiş oluruz
Matilda yeni elbisenin güle güle giy tatlım
İlerde daha Nice ciciler alıcaz inşallah
İyi uykular tatlı rüyalar
Teşekkür ederim canımGule gule gunlerde giy canim eminim cok yakismistir
Teşekkür ederim Rozemkızlar günaydın
takyonum, bestem, özlemim ve daha varsa sınava giren bütün arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize, inşallah başarılı sonuçlar alırsınız
matildam cicler alınmış hayırlı olsun, güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin Allah :)
minozum kuzum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir
Bazen olur öyle üzülmeperşembeye daha var eminim düzeltirsin önemli olan neye sıkıldın önemli bişey yoktur inşallahkızlar bu haftasonunu kötü geçirdim, çok keyifsizdim tabii ki bu bahanesi değil, cıssssım yoktu ama elimde sürekli buzdolabındaydı sürekli bişeler attım ağzıma sinirimi yiyeceklerden ve kendimden çıkardım tabii
o yüzden bugün tartı bana gülmedi vereceğiniz her cezaya da razıyım
+200'le 60 kiloyum
koskaca bir ah cektim okurken, sen bardagin diger yanindan bakmayi denedinmi hic....ablacım ya eşime çok canım sıkkın, yeni bir işe girdi (çok şükür), işe girdiğinden beri eve, bana ve kızıma olan ilgisi çok azaldı hele bana bitti neredeyse, zaten sinirli bir yapısı vardı iyice tahammülsüzm oldu.
anlıyorum yorucu bi işi var bütün gün ayakta ama ben de yoruluyorum işte ayrı evde ayrı istediğim tek şey atıyorum makyajımı çıkarırken kızımla ilgilensin azıcık oyalasın, birazcık güleryüz göstersin, iki güzel kelime etsin ama yok yok. hem iyice ilgisiz bi adam oldu hem de sürekli eleştiri sürekli yargılama çok daraldım.. hele bu haftasonu çok yoruldum eşim yoktu evde, olduğunda da yattı uyudu, bi yandan ev işi bi yandan yemek bi yandan kızım yürümeye çalışıyor artık oturmak istemiyor onunla ilgilen artık dün (Allah affetsin kızım benim herşeyim, onun canına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın) bi an önce yarın olsun da işe gidip dinleneyim dedim
yaa zayıflamaya kendim kadar eşim ve kızım için de istiyorum onlara yakışan bi kadın olayım diye ama eşim hiç görmüyor bile beni, sanırım kafamın içinde bu düşünce olduğu için nasılsa bi işe yaramıyor deyip bari yiyeyim düşüncesiyle buzdolabına saldırdım resmen
ablam çok uzun anlattım hakkını helal et ama inan çok sıkkınım kimseye de anlatmak istemiyorum sen sorunca dökülüverdim işte
geliyoz bebisimkızlar oylama başlamış yarışmalar bölümünde dünya yemekleri. linki paylaşmam yasakmış
canım çok sıkma canını.ne yapacaksın her işte bir hayır vardırhopiş ablam yaa sınavda çok sinirlendim kitaplardaki bilgilerle sorulan soruların alakası yoktu 2 gece sabaha kadar uyumayıp çalıştığımamı yanayım eğer attıklarım tutmazsa bir yıl daha okulun uzamasınamı yanayım bilemedşim
tutarsa sizede üfleyebilirim hurafelerim tutuyor demektir
günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Takyonum üzülme canım sistem yanlış o yanlışın içinde debeleniyoruz işte yalnız üfürük işe yararsa büyüdüğün de sınava girecek çocuklarımız için bi üfürürsün artık:))tutarsa sizede üfleyebilirim hurafelerim tutuyor demektir
Bende dün aynı durumdayım 38 beden oldu ya çok sevindimya mefkuş abla cumartesi sınavdan dolayı sinirliydim ama pzar günü alışverişe çıktım normalde tuniklerde 48 beden giyerken 42 ve 44 beden aldım çoookk mutlu oldum pantolon bedenimde 46 dan 42 ye düşmüş valla sınav felan umurumda olmadı
ablacım sen ne güzel yürekli bi kadınsın öyle, nasıl güzel şeyler söylüyorsun, umut veriyorsun insanaGüzel yasemeninim canım benim
Bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor. Hayat zaten inişlerle çıkışlarla dolu değilmi.her gecenin bi sabahı her kışın bi baharı var. Derlerya dünya imtihan Dünyası diye.Allah bazen sevdiği kullarını sınar, bakalım sabredeceklermi diye
En başta biliyorum sen pozitif bi kadınsın elinde olmayanları değilde, sahip olduklarını düşün
Tatlım bazen erkekler ne kadar odun olabiliyo ben çok iyi biliyorum. Onlar bizim kadar ince düşünemiyolar biz daha kırılganız, duygusalız
Ben 30 Kilo verdimde daha bi iltifat duymadım kız. Ama önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz. Eşinde mutlaka görüyodur ama bazen fesatlıklarından bişey demiyolar
Kadınlar daha güçlü olduğu için her işe yetişiyolar ev, iş, çocuk
Erkekler öyle değil, işde biraz yoruldularsa pestilleri çıkıyor tek istedikleri evde dinlenmek
Belki senin eşin içinde geçiş dönemidir yeni işine iyice adapte olunca yoluna girer herşey
Hiç konuşmayı denedinmi. Bence bi hafta sonu plan yap ikiniz bişeyler yapın birbirinize zaman ayırın. Eminim annen çocuğa seve seve bakacaktır
Ama hiç bişey senin diyetini bozmaya sebep değil çünkü istediğin gibi olmazsan kendini daha kötü hissedeceksin
O yüzden sonuna kadar hepberaber ele ele fıstık olucaz
Kıskananlar çatlasın
Derinim Naber canım üzülme perşembe ye gider bişeylerBu arada kilom sabit kızlar.
mefkuş ablamın gazıyla düzelteceğim canım zaten, böyle devam etmeyeceğim :)Bazen olur öyle üzülmeperşembeye daha var eminim düzeltirsin önemli olan neye sıkıldın önemli bişey yoktur inşallah
sanada günaydın len!!ne oldu sabah sabah atar.Günaydın uleynnnn
Geçmiş olsun minnoşum :)
Tebrikler canımcım :)
Maşallah ablam ne yoğunsun bir evde durmuyorsun hee
oh ne güzel.ben daha hicbirsey almaya başlamadim ama giysilerrim bayagi bollaşti. onbeşgune bende giderimya mefkuş abla cumartesi sınavdan dolayı sinirliydim ama pzar günü alışverişe çıktım normalde tuniklerde 48 beden giyerken 42 ve 44 beden aldım çoookk mutlu oldum pantolon bedenimde 46 dan 42 ye düşmüş valla sınav felan umurumda olmadı
canım meyva ve salatalık yedigin için mi suçLuluk duyuyorsun.kız beril duymasın aramızda kalsın ben bu onbeş kiloyu verene kadar neler attım ağzıma biliyon mudün menüm
sabah: peynirli yumurtalı omlet, iki dilim ekmek, salatalık, zeytin
öğle: bir kase mercimek çorbası
akşam: yoğurt
amaaa araları hiç sormayın, sürekli meyve ve salatalık yedim durdum
su: 2 lt
spor: berilim 45 dk'dan azı spor diye yazmayın dedin diye yok diyerek geçiyorum
ama hareketsiz değilim, yarım saat olsun yürüyüş yapıyorum
Matilda -400Hoppidicik sabit
Derinmavi sabit
Rosebud +200
Takyon -200
Mefkurem -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?