Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok haklısın ablacım, istiyorum ki ben nasılsam o da benim gibi davransın ama olmaz biliyorum ki onun sevgisini gösterme şekli mesela tutup sırf ben seviyorum diye daha ben demeden eve çilek getirmesi. ben sarılırım öperim sıkıştırırm böyle severim ama o yapamıyor yapamadığı için de suçlayamam
kızıma annem bakıyor bugün o yüzden kızı alıp beraber gireceğiz eve ama olsun o kızımla ilgilenirken yemeği hazırlarken daha özenli davranırım
zaten ben bütün bunları kendi içimde yaşıyorum ne zamandır, ona fazla yanstmadım belki enerjim düşüktü, belki olduğundan mesafeliydim ama dır dır etmedim onun tabiriyle o yüzden hiç çaktırmayacağım içimde ona haksızlık ettiğimi :)
muhtemelen bu da iyice gel git akıllı oldu der içinden ama olsun

Kızlar konu değiştiriyommm

Şu anda üstümde 40 beden bi pantolon var
Buranın bedenleri ordakilerden daha geniş kesim ondan heralde
Ama olsun bu demektirki 38 bedeni ben sizden önce giyecem

Tabi bu sözüm hala büyük beden giyenlere
36 ya girmeye çalışanlara değil

ooooo süpersin ablacım, burdakinden ne kadar farklı olabilir ki 40 bedensin ya ona bak sen :)

Ayy ne güzel ya

Bayıldım davranışınailk adımı atmışsınya sonu güzel biter inşallah. yazık adamcegiz bile şaşırmış baksana. gelişmelerden bizi haberdar et..

Harika olmuşş. İyiki atmışsın o mesajı. İnşallah ailece mutluluğunuz katlanarak artar..

Orası neresiii

Ayy ne güzel ya

Bayıldım davranışınailk adımı atmışsınya sonu güzel biter inşallah. yazık adamcegiz bile şaşırmış baksana. gelişmelerden bizi haberdar et..
inşallah kuzum
sorma sorma 33. katta çalışan adama da yapılmazdı bu, adamcağızın şaşkınlıktan ayağı mayağı takılır falan Allah göstermesin
tabii ki tatlım haber vermem mi

Menüm
sabah ;
1 haşlanmış yumurta/domates/salatalık

öğle;
ceviz büyüklüğünde 2 tane kurabiye tam kurabiyede değil aslında garip bişeydi mayasız hamurdan yapılmıştı

ara;
1 elma

Akşam ;
yoğurt.

Su ; 3 litre
spor ; 45 dk. yürüyüş

Selam kızlar menüm

Sabah: 1kase süt içine yulaf kepegi azda ezmesi bi kaşık kaar kuruyemiş

Öğleirasali omlet domates salatalık peynir

Ara bir kadr karışık meyve

Aksam:bir kase yeşil fasulye, kepekli makarna bir kase vardı doluca,
Üçer catal kavun ve karpuz

Du:3.5 lt
Spor: 115 dk yürüyüş. . Çok fenada temizlik :))

Rosecim konun bugün magazinsel oldu Bizede degisiklik oldu canım. . Hem bize hemde eşine değişiklik olmuş bak :))

Güzeldi ama güldüm. . Sev o zaman... :)))

Akliyla dili ayni değil seninkinin napacan ona göre davranacan atsan atilmaz satsan kıyılmaz :))
Yalnız sana ilgi gösterecek bi adam beklerken ilgi gösteren bi kadın meydana getirdik :))
Lafını yeme adam bugün senden full ilgi bekleyecek haberin ola :))
Sen demişsin ya söylemeyi bilmiyo die.. bak gör bu aksam eve girişi bile farklı olacak.. illaki faydası olmuştur iki kelime nelere kadir değilki canım. . Sen iyisini yaptın dinledin bizi... ama sonucu meraklardayiz haberin ola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…