- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.201
Maşaallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzumaynen öyle takyonum, mutluluk böyle de gelebiliyormuş
çok haklısın ablacım, istiyorum ki ben nasılsam o da benim gibi davransın ama olmaz biliyorum ki onun sevgisini gösterme şekli mesela tutup sırf ben seviyorum diye daha ben demeden eve çilek getirmesi. ben sarılırım öperim sıkıştırırm böyle severim ama o yapamıyor yapamadığı için de suçlayamamAhhh rosem bende yolda gelirken okudum merakla bekliyodum ne olacak diye
Tatlım benim, biz bişeyler yaparken aslında kendimiz istediğimiz için yapıyoruz karşıdaki için değil, mesela sen eşin istiyor diyemi onu seviyorsun yoksa kendin istediğin içinmi.
Herkesin sevgi dili başkadır bazıları sözleriyle dile getirir bazısı dokunmayla kimisi yemek yapar yada evi toplar
Bi kitap okumuştum sevginin 5 dili diye çok güzel anlatıyordu orda
Sen hem eşini hemde kendini suçlamaktan vazgeç. Sonuçta hepimiz insanız zaman zaman çok dolduğumuz anlar olabiliyor.kendinide yabana atma. Bak ne zamandır eşin işsizmiş sen çalışdın çabaladın halâda çabalıyosun kendi kıymetinide bil ama bu kocandan beklentili olmanı gerektirmesin
Akşam önce kim gidiyor bilmiyorum. Sen gidiyorsan eşinin sevdiği yemekleri yap sende güzelce hazırlan çocuğu erken yatırmaya çalış yatmasada beraber yemeğinizi yiyin çayınızı için
Bide güleryüzle kapıda karşıla sımsıkı sarıl
Ama sakın sana haksızlık ettim falan deyip kendini suçlama o kadarda şımarmasın
Hadi haberlerini bekliyoz
amin canım sağol, cümlemizin inşallah :)Maşaallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum
ooooo süpersin ablacım, burdakinden ne kadar farklı olabilir ki 40 bedensin ya ona bak sen :)Kızlar konu değiştiriyommm
Şu anda üstümde 40 beden bi pantolon var
Buranın bedenleri ordakilerden daha geniş kesim ondan heralde
Ama olsun bu demektirki 38 bedeni ben sizden önce giyecem
Tabi bu sözüm hala büyük beden giyenlere
36 ya girmeye çalışanlara değil
şimdi cevap geldi
hayırdıryazmış
hiiiiçççççç çok özlüyorum seni, o yüzden bugünü seni sevme günü ilan ettim işimi gücümü bıraktım sadece seni seveceğim yazdım
o da hmmmm sev bakalım yazmış
yok annem yok adam beceremiyor ki iki güzel laf etmeyi ne yapsın, baksana benden duyunca da şaşkına döndü hiçbişe diyemedi
o yüzden bundan sonra zorlamayacağım, başının etini yemeyeceğim ilgi de ilgi diye
Harika olmuşş. İyiki atmışsın o mesajı. İnşallah ailece mutluluğunuz katlanarak artar..çok haklısın ablacım, istiyorum ki ben nasılsam o da benim gibi davransın ama olmaz biliyorum ki onun sevgisini gösterme şekli mesela tutup sırf ben seviyorum diye daha ben demeden eve çilek getirmesi. ben sarılırım öperim sıkıştırırm böyle severim ama o yapamıyor yapamadığı için de suçlayamam
kızıma annem bakıyor bugün o yüzden kızı alıp beraber gireceğiz eve ama olsun o kızımla ilgilenirken yemeği hazırlarken daha özenli davranırım
zaten ben bütün bunları kendi içimde yaşıyorum ne zamandır, ona fazla yanstmadım belki enerjim düşüktü, belki olduğundan mesafeliydim ama dır dır etmedim onun tabiriyle o yüzden hiç çaktırmayacağım içimde ona haksızlık ettiğimi :)
muhtemelen bu da iyice gel git akıllı oldu der içinden ama olsun
Orası neresiiiKızlar konu değiştiriyommm
Şu anda üstümde 40 beden bi pantolon var
Buranın bedenleri ordakilerden daha geniş kesim ondan heralde
Ama olsun bu demektirki 38 bedeni ben sizden önce giyecem
Tabi bu sözüm hala büyük beden giyenlere
36 ya girmeye çalışanlara değil
inşallah kuzumAyy ne güzel ya
Bayıldım davranışınailk adımı atmışsınya sonu güzel biter inşallah. yazık adamcegiz bile şaşırmış baksana. gelişmelerden bizi haberdar et..
amin canım inşallahHarika olmuşş. İyiki atmışsın o mesajı. İnşallah ailece mutluluğunuz katlanarak artar..
Orası neresiii
Ben kullandımArkadaşlar minozun yarışmaya onun mesajlarına bakarak ulaştım. buraya kopyaliycam inşallah olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...utfagi-oylamasi.819241/page-329#post-41097635
Öylede cnm böylede dayanamıyorAntibiyotik denilen meret hiç bir işe yaramıyor hastalıkları mutasyona uğratıyor sadece, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?