- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.221
Yapma ya inanki uzuldum canim insallah sonuc sana iyi bir supriz olarak gelir canimhopiş ablam yaa sınavda çok sinirlendim kitaplardaki bilgilerle sorulan soruların alakası yoktu 2 gece sabaha kadar uyumayıp çalıştığımamı yanayım eğer attıklarım tutmazsa bir yıl daha okulun uzamasınamı yanayım bilemedşim
Incelmene sevindim canim dogru yoldasin demekki harikaya mefkuş abla cumartesi sınavdan dolayı sinirliydim ama pzar günü alışverişe çıktım normalde tuniklerde 48 beden giyerken 42 ve 44 beden aldım çoookk mutlu oldum pantolon bedenimde 46 dan 42 ye düşmüş valla sınav felan umurumda olmadı
Kızlar konu değiştiriyommm
Şu anda üstümde 40 beden bi pantolon var
Buranın bedenleri ordakilerden daha geniş kesim ondan heralde
Ama olsun bu demektirki 38 bedeni ben sizden önce giyecem
Tabi bu sözüm hala büyük beden giyenlere
Canim malesef erkekler bencil oluyor sadece kendi rahatlari kendi istekleri var gibi dusunuyorlar benim esim de biraz ogle mesela benim calismama karsi cunku evde resmen bir hizmetci istiyor evlendigimizde ben kocaeli univ.kamu yonetimini kazanmistim 1 yil okudum sonra dondurdum evlendik eger okula devam edersen bizim is olmaz dedi o yil tayini hakkari semdinli ye cikmisti bende salak kafam asigim ya okulu biraktim hatta bu neden ile ailemle 2 yil kustuk evlenmemize izin vermediler bizde kacarak gizlice evlendik malesef .af cikinca devam edeyim okuluma dedim inanki basvuru bile yaptirmadi cok doluyum bu konuda senin de basini agrittim canim .senin konuna gelince asla baskasina kizip yemeye saldirma inanki zarari sadece kendine bagir cagir gerekirse esine trip yap birak o da uzulsun ama asla sinirini yemekten cikarmaablacım ya eşime çok canım sıkkın, yeni bir işe girdi (çok şükür), işe girdiğinden beri eve, bana ve kızıma olan ilgisi çok azaldı hele bana bitti neredeyse, zaten sinirli bir yapısı vardı iyice tahammülsüzm oldu.
anlıyorum yorucu bi işi var bütün gün ayakta ama ben de yoruluyorum işte ayrı evde ayrı istediğim tek şey atıyorum makyajımı çıkarırken kızımla ilgilensin azıcık oyalasın, birazcık güleryüz göstersin, iki güzel kelime etsin ama yok yok. hem iyice ilgisiz bi adam oldu hem de sürekli eleştiri sürekli yargılama çok daraldım.. hele bu haftasonu çok yoruldum eşim yoktu evde, olduğunda da yattı uyudu, bi yandan ev işi bi yandan yemek bi yandan kızım yürümeye çalışıyor artık oturmak istemiyor onunla ilgilen artık dün (Allah affetsin kızım benim herşeyim, onun canına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın) bi an önce yarın olsun da işe gidip dinleneyim dedim
yaa zayıflamaya kendim kadar eşim ve kızım için de istiyorum onlara yakışan bi kadın olayım diye ama eşim hiç görmüyor bile beni, sanırım kafamın içinde bu düşünce olduğu için nasılsa bi işe yaramıyor deyip bari yiyeyim düşüncesiyle buzdolabına saldırdım resmen
ablam çok uzun anlattım hakkını helal et ama inan çok sıkkınım kimseye de anlatmak istemiyorum sen sorunca dökülüverdim işte
Hayırdır kuzum karbuzcu evın altına tezgah mı açtıBugünkü mönüm
Saat 11
Domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,bir dilim ekmek
Ara:
bir dilim karpuz
Öğle 16.30
Bir küçük karnıyarık, yoğurt
Ara:yok
Akşam: iki dilim karpuz, peynir
Su:2,5litre
spor: 1.5 saat
Gecmis olsun kuzucugunakizlar dun felaket kotu bir gun gece gecirdim dun ögleden sonra elifin biraz atesi oldu bende hala cimayan azi disten sandim bir ates dusurucu verdim.ama gece atesi cikti yaniyor kuzum butun gece atesle ugrastik sanirim bogazi inmis.burasida bugun tatil ama uyansin dr.gidecez.
bunada sukur.dunku guzel mesajlara icin bir kez daha tesekkürler canlarim.
burdaki hava duzelmedikce bizim hastalik gecmiyecek.artik ya ben ya kizim surekli hasta soylemeye utaniyorum ya.
Derinim Naber canım üzülme perşembe ye gider bişeyler
sanada günaydın len!!ne oldu sabah sabah atar.
Atara atar gidere gider
9. Takım lıyiz şeklimiz yeter
Ne demek tatlım helâli hoş olsun ama hak falan yok. Bizde biri bişey yazsada konuşsak diye bekliyomuşuzkızlar bugün çok başınızı şişirdim hakkınızı helal edin
asıl mevzumuza dönersek bugünki menüm
sabah: iki yumurta
öğle: bir çorba kaşığı kadar et döner, iki yaprak marul
akşam: yulaf kepekli yarım elmalı yoğurt
su: 3lt (karbonatlı)
Almanya cnmOrası neresiii
Doğru hatırladın tatlımamin canım inşallah
evet mefkuş ablam ya sen nerede yaşıyordun? Almanya diye hatırlıyorum ama uyduruyor muyum acaba
Gülsüm artık sınavda geçti biraz kendine yemek yap annem hep kuru kuru bişeyler yiyonMenüm
sabah ;
1 haşlanmış yumurta/domates/salatalık
öğle;
ceviz büyüklüğünde 2 tane kurabiye tam kurabiyede değil aslında garip bişeydi mayasız hamurdan yapılmıştı
ara;
1 elma
Akşam ;
yoğurt.
Su ; 3 litre
spor ; 45 dk. yürüyüş
Bende kullandım Kore yemeği çok güzel görünüyorBen kullandım
Kızlar Kore yemegını cok begendım sızde bır bakın oylayın emı
Tabıkı begenırsenız
Valla ben pantolonun yalancısıyım bernamOo zuhal ez bakalım bizi ezezik olduk sayende..hem çok sevinme bak kendin diyosun oranın kalıplar büyükmüş 44 tür o 44....40 olsa giyemezdin
Kaç gündür dolapta karpuz bekliyor artık bende yicemBugünkü mönüm
Saat 11
Domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,bir dilim ekmek
Ara:
bir dilim karpuz
Öğle 16.30
Bir küçük karnıyarık, yoğurt
Ara:yok
Akşam: iki dilim karpuz, peynir
Su:2,5litre
spor: 1.5 saat
ben döner yemedim kiiKızlar menüler güzel denız donerı çok buldum
Takıs yogurt kurabıye ıcın ceza mı
Rose menü de yaşananlarda güzel cnm
Al benden de okadar Denizcim bende tembelimkızlarrr bişey sorcam..
ben spor konusunda çok tembelim.. valla itiraf ediyorum, kanepeye yatayım akşama kadar kalkmam o derece..
böyle spor konusunda bir arada bişeyler mi yapsak..
spor gruplarına baktım, baktımm, baktımm.. ama güncel bişey yazan yok.. konu başlıktan çıkmış başka biyere gitmiş falan filan.. burada bir arada spor yapabileceğim birileri olsa valla çok harika olurdu
Mesajlar karıştı heralde tatlımben döner yemedim kii
Mesajlar karıştı heralde tatlım
Döneri özlem yemiş
Nereye ve nasıl kullanıcaz ben kaçırdımKızlar yemek yarışmasına bende oyumu kullandım
Kullanmayan kalmasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?