Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Adet düzensizliği, kıllanma, göğsümün büyüklüğü vs. hepsinin sebebi bulundu. Yumurtlama bozukluğu varmış. 5-6 yıl ilaç kullanıcam duruma göre sürekli kullanmam gerekebilirmiş. Tedavisi yok şansımızı deneyelim, ilaçlarla en azından adetlerin düzgün gider kıllanman geçmez ama hafifler dedi. İlerde gebelikte bi sıkıntı olacakmı dedim. Doğal yollarla hamile kalamayailirsin 6-7 aylık bi tedaviyle kalırsın dedi. İçim kısmende olsa rahat

Geçmiş olsun t
Geçmiş olsun tatlım en azından ne olduğu ortaya çıkmış sen ilaçlarını kullan hayırlısıyla düzelir herşey

Geçmiş olsun canım içini ferah tut. şimdi neredeyse Rahmi olmayan kadını çocuk sahibi yapıyorlar. Düşünme hiç

Kıyamam yaa ( okusan zarar olacak sanki

Bende menu yazmak için açmıştım bu mesajı görünce anladım ki yazmışım zaten. Ancak hala hatırlamıyorum hangi ara yazdım. Benim kafa uçtu kızlar. Beynimden yanık kokuları geliyor:)))

Hahhayyyyy bunu kullanacam arada bayıldım yanık kokuları :)))))

Canim cok geçmiş olsun. ..
İlk defa birine söyleyebiliyirum suan an bunu
3 gün önce 25 yaşında olan elyimin rahim Kanseri olduğunu öğrendim. . İçim cok aciyo cok üzülüyorum. . Ilk günler benim için o yüzden böyleyim. . Yoksa allahtan gelene yapacak bideyimiz yok biliyoz elhamdulullah..
Ben bugün azda olsa kabullendim heraldeki buraya yazabildim.. diemiom kimseye. . Kalbim kabul etmiyo sanki.. kardes gibiyiz çünkü
Yani hersey bizim için canim.. dermansiz dert vermesin rabbimm
En güzel örnekte biricik melegimiz berilcemiz bu konuda. . Onun ne baktığını girebiliriz nede gördüğünü görebiliriz yasayan anlar herseyi de..
Yaşamak cok başka herseyi. .
O yüzden allah snada yardım etsin ama derdin dermansiz dert değil ya hani.. akkina bile getirme sadece geleni yasa. .
Şükürler olsun ki kanser bile artık tedavi edilebiliyor. .

Bestem çok geçmiş olsun
Helede insanın yakınındaki biri yaşayınca insan daha çok etkileniyor
Ama en azından kötünün iyisi tabi yayılmadıysa. Çünkü ciğer pankreas türleri çok daha kötü, iyi olma ihtimali çok az
İnş.eltin ameliyatla iyileşir

Hayırdır kuzum karbuzcu evın altına tezgah mı açtı
Bır kac gündür karpuz okumaktan canım cektı
Karnıyarık yagsızdı galıba
valla son akşam bitti ama ne yaptım??herüfůme söyledim gelirken getirdi.benim meyveler içerisinde tek sevdiğim karpuz.çoçuklarda çok seviyor..
karnıyarık olayina hiç girmeyelim

İyilik matildam senden naber?
Gider canım takmıyorum :)

Atarlıyım uleynnnn
kaçak nerdesin sen bakımm!!bi görünüyon bi kayboluyon aa!!

geçmiş olsun.şimdi gebe kalamayanmı var allahaskina herkes patır patır Doğuruyor.o yüzden takma kafana daha minicik kızsın sen. Dinle çan çin çon ları , yap sporunu çalış dersine.hadi bakiim

Kolay gele canım..spor yapmamışsin ama yapmis kadar olmuşsun.sohbet dediğin nasıl birsey??hoca hanımlarla yapılan sohbetmi?

Iraden harika canim

Beste is basina yavrum

Gecmis olsun canim en azindan nedeni ni biliyorsunuz artik

Gecmis olsun eltine canim malesf ates dustugu yeri yakiyor allah hem sabir hemde sifa versin

sevgili minozz a
ah minisim ah keske her dert bu kadar bait olsa, inanki hic derdin yok aslinda senin.bu konuda yeterince ahkam kesecek kadar tecrubem var canim.
bir kere sebebi ogrendigine gore harekete gecebilirsin nasilmi.killabman azalmasada simdi erkekler bile bebek gotu gibi bir surata kavusabiliyor epilasyonla yani sende 6-7 seansta killanmadan kurtulursun fiyatlarda gayet makul canim.
gelelim memiklere evlendiginde gidersin yaptirirsin alt tarafi 2 gun aci cekersin ama cillop gibi gonlune gore yaptirirsin.buda bitti gitti gelsin dantelli seksi camasirlar..........
gelelim cocuk meselesine inanki bana tip her gecen gun o kadar gelisiyorki aklin hayalin durur.nerdeyse tasi bile gebe birakacak bir teknoloji var.omrumun 17 yilini tup bebek merkezlerinde sayisiz denemeyle gecirdim.bazisi oldu dustu bazisida bana meleklerim olarak geri bahsedildi.gecenlerde burda haberlerde cikti netten bak istersen 65 yasinda 4 uz doguran var sana diyecegim yumurta varsa bebek hep var ha dogal dollenir ha disarda onemli olan senin yumurtan olmasi.belkide ilaclarla hersey degisir hic ummadigin anda annelikle sereflendirilirsin.kiz ben dogurdumsa herkez dogurur.takma kafana hacerim balim.........

birbeste
cok cok gecmis olsun canim.aslinda grip gibi birsey oldugunu zaman gecince anliyor insan.ilk duydugumda 10 haftalik hamileydim sanki o an orda oleceksin dediler bana.dunya karardi tek dusuncem ve agzimdan cikan ikizlerim kucuk demisim.bir kac ay beynindebir bicakla dolasiyorsun sanki bitmiste gideceksin gibi.ufak vedalasmalar bakarkenki duygular vs..........ama sonra bir guc geliyor ne oluyor ya nereye gidiyom diyorsun ve savasin basliyor.aslinda sirf sevdiklerini yalniz birakmamak adina cirpinma gibi birsey bu durum.bir ara karsilikli mutluluk rolleri oynanasada icten icten bir guc beliriyor hayati ve icindekilerden bu kadar kolay vazgecemem diye.nasilki gripte bazi seyler yapman lazimsa bundada yapman gereken en buyuk sey hayati biraz totisinden okumak bence.hele hastalik ilerlemeden ogrenildiyse hic korkulmaz.ilk denememde biraz saskin telasli ve hazirliksizdim.ikincisinde dr. bile sasirdi tepkime cunku zamanla biliclenmemi oda beklemiyordu.ilkini kazanan ikinciye yenilirmiki hayir.eltisine diyecegim tek sey o oyle adi bir hastalikki sen gucluysen korkar kacar inine geri gider.yasamda bazi tecrubeler insani guclendirir.bunuda oyle dusunurse sanirim isi kolaylasir.rahim cocugu varsa sorun olacak bir durum degil, ben aldirdim gogsumde yok.hicte birseyim eksilmedi.eskisinden daha seksi, daha havali, daha guzel ve daha gucluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…