- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.241
Tamam kullandım ama ben fajita ya bayılırım tavuk yada kırmızı et farketmezhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...utfagi-oylamasi.819241/page-329#post-41097635
Buraya cnm
Minozz Kore yemeği yaptı
Geçmiş olsun tatlım en azından ne olduğu ortaya çıkmış sen ilaçlarını kullan hayırlısıyla düzelir herşeyKızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Adet düzensizliği, kıllanma, göğsümün büyüklüğü vs. hepsinin sebebi bulundu. Yumurtlama bozukluğu varmış. 5-6 yıl ilaç kullanıcam duruma göre sürekli kullanmam gerekebilirmiş. Tedavisi yok şansımızı deneyelim, ilaçlarla en azından adetlerin düzgün gider kıllanman geçmez ama hafifler dedi. İlerde gebelikte bi sıkıntı olacakmı dedim. Doğal yollarla hamile kalamayailirsin 6-7 aylık bi tedaviyle kalırsın dedi. İçim kısmende olsa rahat
Geçmiş olsun canım içini ferah tut. şimdi neredeyse Rahmi olmayan kadını çocuk sahibi yapıyorlar. Düşünme hiçKızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Adet düzensizliği, kıllanma, göğsümün büyüklüğü vs. hepsinin sebebi bulundu. Yumurtlama bozukluğu varmış. 5-6 yıl ilaç kullanıcam duruma göre sürekli kullanmam gerekebilirmiş. Tedavisi yok şansımızı deneyelim, ilaçlarla en azından adetlerin düzgün gider kıllanman geçmez ama hafifler dedi. İlerde gebelikte bi sıkıntı olacakmı dedim. Doğal yollarla hamile kalamayailirsin 6-7 aylık bi tedaviyle kalırsın dedi. İçim kısmende olsa rahat
Canim malesef erkekler bencil oluyor sadece kendi rahatlari kendi istekleri var gibi dusunuyorlar benim esim de biraz ogle mesela benim calismama karsi cunku evde resmen bir hizmetci istiyor evlendigimizde ben kocaeli univ.kamu yonetimini kazanmistim 1 yil okudum sonra dondurdum evlendik eger okula devam edersen bizim is olmaz dedi o yil tayini hakkari semdinli ye cikmisti bende salak kafam asigim ya okulu biraktim hatta bu neden ile ailemle 2 yil kustuk evlenmemize izin vermediler bizde kacarak gizlice evlendik malesef .af cikinca devam edeyim okuluma dedim inanki basvuru bile yaptirmadi cok doluyum bu konuda senin de basini agrittim canim .senin konuna gelince asla baskasina kizip yemeye saldirma inanki zarari sadece kendine bagir cagir gerekirse esine trip yap birak o da uzulsun ama asla sinirini yemekten cikarma
Bende menu yazmak için açmıştım bu mesajı görünce anladım ki yazmışım zaten. Ancak hala hatırlamıyorum hangi ara yazdım. Benim kafa uçtu kızlar. Beynimden yanık kokuları geliyor:)))
Kızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Bestem çok geçmiş olsunCanim cok geçmiş olsun. ..
İlk defa birine söyleyebirum suan an bunu
3 gün önce 25 yaşında olan elyimin rahim Kanseri olduğunu öğrendim. . İçim cok aciyo cok üzülüyorum. . Ilk günler benim için o yüzden böyleyim. . Yoksa allahtan gelene yapacak bideyimiz yok biliyGeh..
Ben bugün azda olsa kabullendim heraldeki buraya yazabildim.. diemiom kimseye. . Kalbim kabul etmiyo sanki.. kardes gibiyiz çünkü
Yani hersey bizim için canim.. dermansiz dert vermesin rabbimm
En güzel örnekte biricik melegimiz berilcemiz bu konuda. . Onun ne baktığını girebiliriz nede gördüğünü görebiliriz yasayan anlar herseyi de..
Yaşamak cok başka herseyi. .
O yüzden allah snada yardım etsin ama derdin dermansiz dert değil ya hani.. akkina bile getirme sadece geleni yasa. .
Şükürler olsun ki kanser bile artık tedavi edilebiliyor. .
valla son akşam bitti ama ne yaptım??herüfůme söyledim gelirken getirdi.benim meyveler içerisinde tek sevdiğim karpuz.çoçuklarda çok seviyor..Hayırdır kuzum karbuzcu evın altına tezgah mı açtı
Bır kac gündür karpuz okumaktan canım cektı
Karnıyarık yagsızdı galıba
kaçak nerdesin sen bakımm!!bi görünüyon bi kayboluyon aa!!İyilik matildam senden naber?
Gider canım takmıyorum :)
Atarlıyım uleynnnn
geçmiş olsun.şimdi gebe kalamayanmı var allahaskina herkes patır patır Doğuruyor.o yüzden takma kafana daha minicik kızsın sen. Dinle çan çin çon ları , yap sporunu çalış dersine.hadi bakiimKızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Kolay gele canım..spor yapmamışsin ama yapmis kadar olmuşsun.sohbet dediğin nasıl birsey??hoca hanımlarla yapılan sohbetmi?Bu hafta hem çok yoğun hemde sporsuz geçti
Yarında sabah sohbet var akşama öbür Görümcem TR den gelecek yemek hazırlamam lazım öncesinde alışveriş
Bugünde dünürlerden geldikten sonra görümceme gittim kaynatası vefat etmiş eniştede TR ye gitmiş
Akşam iş var yarın son gün sonra bisüre gitmicem
Benden gün raporları bunlar
Iraden harika canimMerhaba canlarım;
Cuma gününden sonra hiç uyumadım diyebilirim, c.tesi sabah 8 den gece 2.30 a kadar mutfaktaydım pazar günü kutladık doğum günümüzü çok güzel geçti ama ben 2 gün boyunca yoğunluktan, yorgunluktan hiç bir sey yiyemedim diyebilirim dün sadece 2 tane börek yedim bir de kahvaltıda 4 tane zeytin, sadece su içebildim. Tatlıların nasıl olmuş diye tadına bile bakmadım.
Amin canimYok annem ben sıpamı bılırım
Ikı güne gıderız yıne
Rabbım betlerinden esırgesın
Canim durumun duzelmesine sevindim rahatlamissindirinşallah kuzum
sorma sorma 33. katta çalışan adama da yapılmazdı bu, adamcağızın şaşkınlıktan ayağı mayağı takılır falan Allah göstermesin
tabii ki tatlım haber vermem mi
Beste is basina yavrumkızlarrr bişey sorcam..
ben spor konusunda çok tembelim.. valla itiraf ediyorum, kanepeye yatayım akşama kadar kalkmam o derece..
böyle spor konusunda bir arada bişeyler mi yapsak..
spor gruplarına baktım, baktımm, baktımm.. ama güncel bişey yazan yok.. konu başlıktan çıkmış başka biyere gitmiş falan filan.. burada bir arada spor yapabileceğim birileri olsa valla çok harika olurdu
Gecmis olsun canim en azindan nedeni ni biliyorsunuz artikKızlarr Bursaya dr.la görüşmeye gidecektim ya gittim yarım saat önce döndük..
Gecmis olsun eltine canim malesf ates dustugu yeri yakiyor allah hem sabir hemde sifa versinCanim cok geçmiş olsun. ..
İlk defa birine söyleyebiliyirum suan an bunu
3 gün önce 25 yaşında olan elyimin rahim Kanseri olduğunu öğrendim. . İçim cok aciyo cok üzülüyorum. . Ilk günler benim için o yüzden böyleyim. . Yoksa allahtan gelene yapacak bideyimiz yok biliyoz elhamdulullah..
Ben bugün azda olsa kabullendim heraldeki buraya yazabildim.. diemiom kimseye. . Kalbim kabul etmiyo sanki.. kardes gibiyiz çünkü
Yani hersey bizim için canim.. dermansiz dert vermesin rabbimm
En güzel örnekte biricik melegimiz berilcemiz bu konuda. . Onun ne baktığını girebiliriz nede gördüğünü görebiliriz yasayan anlar herseyi de..
Yaşamak cok başka herseyi. .
O yüzden allah snada yardım etsin ama derdin dermansiz dert değil ya hani.. akkina bile getirme sadece geleni yasa. .
Şükürler olsun ki kanser bile artık tedavi edilebiliyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?