Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menum
sabah
1 dılım ekmek
sucuklu yuurta
yrm kk peynlr
1 tatlı knutella

ara
mlnlk kuruvAsan
aksam
2 corba k pilav
kagıt kebabı
2 ilim karpuz
ara
bır lokma ekmek
azıcık peynır

Sen var ya sen!!mikkemmelsin bebeğim!seni kaybedenler üzülsün amazonum benim

evet yaaa yapalımm nolurrr nolurr nolurrr

Mesajlar karıştı heralde tatlım
Döneri özlem yemiş
evet karışmış

Ne bu yaaa sınav yap notları gir sözlü ver olmadı telafi yap bittim valla
birde bu arada ev çocuk huysuz eş
yeteriiiiin uleynnn
kolay gelsin canımm

çok çok geçmiş olsunn, düzelir herşey emin ol..

Günaydınnnnn

Bugünkü menümü yazarr, kaçarım..
Bütün gün meşgul olacağım, alışverişe çıkıyorum, akşama misafirlerim var, pazar market sonra eve gelip yemek yapacağim. Herkese muhteşem bir gün dilerimmmmm

Sabah
Light tost, çay

Öğle
Salata
Ayran

Ara 1-meyve , 2-ceviz kayısı

Akşam
Zeytinyağlı enginar
Yoğurt çorbası
Belki biraz tavuk sote

Günaydın Canlarım. .
Berilim çok teşekkür ederim cevabin için. .
Mefkurem Erenece sağolun kizlar.

Beril tüp bebek koymuşlar eltime sperm bankasından. . Kaynimla ayrıldı iki senefir.. bebekle beraber alacaklatmis rahmini.. icerde yayılmaya baslamis disari vurmuş hattada öyle anlamış. . Ama şimdi hamile kalınca durmuş ileylemesi.. bu şekil bir yöntemi de yeni duydum ben valla

kanser tedavisi içinmi yapmışlar? normalde buı şekilde hamile kalmak haram ama tedavi amaçlıysa bilemiyorum

çok züldüm rabbim acil şifalar versin eltine, insan daha kötüsünü duyunca kendininkine şükrediyor. Evet beril abla bu yönden çok güç veriyor bize. Allah insana kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş zaten

geçmiş olsun.şimdi gebe kalamayanmı var allahaskina herkes patır patır Doğuruyor.o yüzden takma kafana daha minicik kızsın sen. Dinle çan çin çon ları , yap sporunu çalış dersine.hadi bakiim
sağol canım. Takmıyorum canım ama ben bekliyordum zaten böyle birşey.. 3 halam ve kuzenim hamile kalamıyorlar babamın tarafında var yani, zaten yapım böyleymiş genetik. Benim için umut var çoook sonra düşünücem canım bunları daha vakit var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…