- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.381
ayy bu çocukları n,ye bahane ederler anlamıyorum...anne olunması bu kadar mı sorun gerizekalılarFinans sorumlusuyum Lojistik firmasında, ilginç bir şirkette çalışıyorum maalesef, bir sürü yere cv mi bıraktım çocuk olunca almıyorlar
Amin sağol matildacımAllah sabır versin güzelim ya allah daha güzel işler nasip etsin
Ben de hiç izin almam süt iznim bitti çocuğun bi şeyi olsa annem gil yapıyor, hatta benimde kabızlık için gitmem lazım doktora ama sırf izin alıcam diye gidemiyorumYa gerizekalilar çocuğumuz var die olelim mi.. banada bi yerde yüzüme söylemişti adam çocuğun var die...
Dedim bekar oksam beljide sevgilimle bulusmak için devamli izin alacaktim.ikide yalan katacaktim dedim. belkide evlenip sizi bırakacaktımm (aman bekarlarda yanlış anlamasin şimdi beni :) )
Evlenmek çocuklu olmak sucmu dedim.. sanki cocuk var die izin mi aliyoz .. ben hayatimda bilmem izin aldığımı. . Çocuk için
Herkes kendine zayıfljcak işte o anlamıyorsa ne desen boş
kolay gelsin canım benim de eşim gelsin bende önce ütü sonra yemekk offfKızlar muhabbet güzel ama ben yemek yapcam işim çok kolumda arızalı ağır aksak anca bitiririm öptüm hepinizi
Selam güzeller
Sabah işten geç gelince hemen çıkmam gerekiyordu bakamadım buraya
Şimdide alışverişe gidecem sonrada ev işi yemek Vs.
Takyon çok geçmiş olsun cnm. Allah hayırlısını versin. Derler ya eğer yiyecek ekmeği bitmediyse devam eder ama bittiyse vakti saati gelmiş demektir. Bir gün hepimizin yaşayacağı gibi....
Beste sen şimdiye kadar çok az yediğin için vücudunun tepki vermesi normal cnm
Özellikle akşamları kh almamaya çalış
Bence normal kahvaltı diğer öğünlerde ekmeksiz et yada sebze yersen
Vücudun yemek yemeye alışır biraz
Syes Allah kolaylık versin cnm işin zor gerçekten.ama sorunsuz iş yada işyerimi var mutlaka hertarafta bişey çıkıyor
Hazal ben 19 yaşındayken 3 çocuğum vardı
Biri 2.5 ikinci 1 üçüncü yeni doğmuştu
Nasıl olduğunu çok iyi biliyorum
İnan ilerde bugünlerini özliceksin derlerya çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor diye gerçekten doğru
19 yaş ve 3 çocuk iyi başetmişsin ben kızımı 27 de Oğlumu 32 de doğurdum bazen çok strese giriyorum. Büyüdükçe zorlaşıyorlarSelam güzeller
Sabah işten geç gelince hemen çıkmam gerekiyordu bakamadım buraya
Şimdide alışverişe gidecem sonrada ev işi yemek Vs.
Takyon çok geçmiş olsun cnm. Allah hayırlısını versin. Derler ya eğer yiyecek ekmeği bitmediyse devam eder ama bittiyse vakti saati gelmiş demektir. Bir gün hepimizin yaşayacağı gibi....
Beste sen şimdiye kadar çok az yediğin için vücudunun tepki vermesi normal cnm
Özellikle akşamları kh almamaya çalış
Bence normal kahvaltı diğer öğünlerde ekmeksiz et yada sebze yersen
Vücudun yemek yemeye alışır biraz
Syes Allah kolaylık versin cnm işin zor gerçekten.ama sorunsuz iş yada işyerimi var mutlaka hertarafta bişey çıkıyor
Hazal ben 19 yaşındayken 3 çocuğum vardı
Biri 2.5 ikinci 1 üçüncü yeni doğmuştu
Nasıl olduğunu çok iyi biliyorum
İnan ilerde bugünlerini özliceksin derlerya çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor diye gerçekten doğru
Allah hayırlısını versin canımarkadaşlar geçmişi okudum alıntı yapamadım aşırı bir yoğunluk var bugün iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim durumu şöyle makinaya bağlı değil artık bu şekilde vücudun ne tepki vereceğine bakacaklar uyandırmışlar sabah küçük bi atak geçirmiş şimdi durumu sabit bekliyoruz iyiye gitmesini temenni ediyoruz
Canım benim Allah şifa versin.. İnşallah herşey çok çok iyiye gider atlatırsınız.. Çok çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle..arkadaşlar geçmişi okudum alıntı yapamadım aşırı bir yoğunluk var bugün iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim durumu şöyle makinaya bağlı değil artık bu şekilde vücudun ne tepki vereceğine bakacaklar uyandırmışlar sabah küçük bi atak geçirmiş şimdi durumu sabit bekliyoruz iyiye gitmesini temenni ediyoruz
Banada yumurtadan fenalık geldi, hele sıcakta hiç yenmiyo, kokuyo.. Bende bir süre bırakacağım. Ama akşam yediğinin aynısı yerine başka bişey koysan daha besleyici olur gibi geldi. Belki meyve salatası olabilir, yada beyaz peynirli bol yeşillikli bir salata, yanına 2 kraker gibi.. Tabi özel bir diyet uyguluyorsan onu bilememKızlar menüm gelsin
sabah: iki yumurta
öğle: bir çorba kaşığı patates salatası, yeşillik
ara: bir avuç erik
akşam: yulaf kepekli yoğurt
su: 3 lt
kızlar bugün yumurtayı çok zor yedim, ki çok severim sanırım sıkılmaya başladım
o yüzden biraz ara vermek istiyorum yumurtadan nefret etmek istemiyorum çünkü
acaba sabah kahvaltılarına da yulaf kepekli meyveli yoğurt koysam nasıl olur
19 yaşındayken 3 çocuğun mu vardı kaç yaşında evlendin, maşallah Allah bağışlasın
Ben 15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim19 yaş ve 3 çocuk iyi başetmişsin ben kızımı 27 de Oğlumu 32 de doğurdum bazen çok strese giriyorum. Büyüdükçe zorlaşıyorlar
Allah hayırlısını versin canım
yok tatlım özel bi diyet yok da sadece akşamları olabildiğince hafif atlatmaya çalışıyorumBanada yumurtadan fenalık geldi, hele sıcakta hiç yenmiyo, kokuyo.. Bende bir süre bırakacağım. Ama akşam yediğinin aynısı yerine başka bişey koysan daha besleyici olur gibi geldi. Belki meyve salatası olabilir, yada beyaz peynirli bol yeşillikli bir salata, yanına 2 kraker gibi.. Tabi özel bir diyet uyguluyorsan onu bilemem
Rosem bakıyorum genelde akşamları hep yoğurt yiyorsun, vücudun alışacak boşu boşuna aç kalmış olacaksınKızlar menüm gelsin
sabah: iki yumurta
öğle: bir çorba kaşığı patates salatası, yeşillik
ara: bir avuç erik
akşam: yulaf kepekli yoğurt
su: 3 lt
kızlar bugün yumurtayı çok zor yedim, ki çok severim sanırım sıkılmaya başladım
o yüzden biraz ara vermek istiyorum yumurtadan nefret etmek istemiyorum çünkü
acaba sabah kahvaltılarına da yulaf kepekli meyveli yoğurt koysam nasıl olur
Ablacim haklisin aslindaRosem bakıyorum genelde akşamları hep yoğurt yiyorsun, vücudun alışacak boşu boşuna aç kalmış olacaksın
Bende dediğim sistem iyi sonuç veriyor ama seni bilemem
Ben per.cuma.cumartesi normal yiyorum
Pazar pazartesi salı azaltıyorum çarşamba iyice kısıyorum
Hem sabrım tükenmiyor hemde vücut şaşırmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?