Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haaaaha ya buna çok güldüm işte üşengeçliğe bak

Bestecim bi yerde okudum kiloyu verdikten sonra ne yersen ye haftada 1 gün sadece protein yemen kilonu koruyormuş canım

Hay allah razı olsun canım benim. .. işte bana Bunlarla gelinnn :)))))
Tamam perşembe günü pro günüm olsun o zaman. . Böyle bilgilere cok ihtiyacım var canim
Ne duysam yapıp vücudumu korumada da tanimam gerek.. Sağolasın tekrardan

Ayy kızlar bu arada erenle benim karnenin üstündeki bi kac hatunun diplomasına baktimda.. valla utandım. . Ellilerle gelip kırlarla guden bile var.. 57 ile kk ya gelmiş hatta biri. . Valla kızdım kendime bende Zayifladim die dün makarna yedim die :)

Canım hareketler etkili olabilir ama bence 7 dakika çok kısa. Bir kere önce Isınma adına bişeyler yapmalısın. Daha sonra bu hareketlere geçersin daha iyi olur daha sonra alıştıktan iki tur fazladan yaparsın. Off söylerken bile yoruldum evde spor çok sıkıcı

selülit miiiiiiiiiaman didimmmmmmmmmm..ya ama çok giymicem ki arada sıradao kadar etki eder mi ki
Hazoş canım S beden al derim. Çünkü sen en iyi konseyi aldım güya s beden genede anca tutuyor

ya tabi ki bazı seyleri sınırlandırabilirler ama kokan dökülüp saçılacak bişey değilse yiyecege de karişmasınlar bari..hava almak da yasak..hapishane gibiymiş cidden..ne iş yapıyorsun canım

0
Nefes almak yasak tuvalete gitmek yasak bi onlar kalmış bu ne ya Nazi Kampı gibi senin bet beniz atar tabi

Haaaaha ya buna çok güldüm işte üşengeçliğe bak
Oğluma puset aldığımızdan beri her fırsatta dışarıya çıkıyorum kendisi utanmasa lavaboya arabayla gidecek 100 küsür kilodur yüksek ihtimal 34 yaşındaki kadın, yazık üzülüyorum bir kez uyarmaya çalıştım ama bozuldu lafıma bir daha da söylemedim

Eltin kilon hakkında yorum yapamayacak kalpteyse iyi demişsin catlat gitsin :)))) iyi laf demişsin :)))

Salatalık süper bi nimetmis.. valla iyi jesvettim ben bunu. . 8 salatalik 1 elmayla eşit kalorideymis.. o yüzden düşünmeden yiyorum guzel doyuruyo.. ama iste kokusu yasağı getiren patronunun dikkatini çeker mi bilmiom :)

ya tabi ki bazı seyleri sınırlandırabilirler ama kokan dökülüp saçılacak bişey değilse yiyecege de karişmasınlar bari..hava almak da yasak..hapishane gibiymiş cidden..ne iş yapıyorsun canım

Finans sorumlusuyum Lojistik firmasında, ilginç bir şirkette çalışıyorum maalesef, bir sürü yere cv mi bıraktım çocuk olunca almıyorlar

ayyyy kuzum sen nerde çalışıyorsun yaaa

yazdıktan sonra gördün niye böyle katı kurallar var peki

Ya beste herkes birbirinden farklı sen meto na göre davran bide hasta olacan zaten ne yiyon sen şimdi kıtlıktan çıktın değişik ne yesen vücut onu kilo yapacak sen şimdi yemeye alıştır bünyeyi haftada bir de pro günü yap bi dene tartıdanda ayrılma bence

Ona da kesin bi kulp bulurlar ama yasak gelene kadar yiyebilirim, bence ben getireyim evden kendime

Yok güzelim bu tipler uyarmayı hakaret sayar benim eltide öyle kafası dank etcek yoksa zor

ayyyy kuzum sen nerde çalışıyorsun yaaa

yazdıktan sonra gördün niye böyle katı kurallar var peki
Hala anlam veremiyorum neden bu kadar yasak var bir de bizim şube en sıkıntısız problemsiz yer, şirket sahibi bölgesinde tanınan zengin bir işadamı ama dedikodu peşinde kim ne dedi naptı sürekli takip ediyor hatta kameraların hepsi mikrofonlu ne konuştuğumuzu öğrenmek için dinliyor bizi ilginç insanlar arasındayım

Yok güzelim bu tipler uyarmayı hakaret sayar benim eltide öyle kafası dank etcek yoksa zor
Aynen ya söylediğim kelimeyi sonra göndermeli bi şekilde dile getirdi, sonra bir de diyor dizim ağrıyor şuram ağrıyor falan diye tabi ki ağrır ben 80 kiloyken yerimden bile zor kalkıyordum sen 100 küsür kiloda insansın.

Allah sabır versin güzelim ya allah daha güzel işler nasip etsin

Finans sorumlusuyum Lojistik firmasında, ilginç bir şirkette çalışıyorum maalesef, bir sürü yere cv mi bıraktım çocuk olunca almıyorlar

Ya gerizekalilar çocuğumuz var die olelim mi.. banada bi yerde yüzüme söylemişti adam çocuğun var die...
Dedim bekar oksam beljide sevgilimle bulusmak için devamli izin alacaktim.ikide yalan katacaktim dedim. belkide evlenip sizi bırakacaktımm (aman bekarlarda yanlış anlamasin şimdi beni :) )
Evlenmek çocuklu olmak sucmu dedim.. sanki cocuk var die izin mi aliyoz .. ben hayatimda bilmem izin aldığımı. . Çocuk için

Herkes kendine zayıfljcak işte o anlamıyorsa ne desen boş

ya ilk hareket ısınma hareketiymiş zaten ama haklsıın biraz yerimde yürüme hareketi de yapsam daha iyiolabilir..evet evde spor çok sıkıcı bende hiç sevmiyorum ama azıcık da kaslarım çalişsin istiyorum yaa.. s mi al diyorsun sende ayy ne alayım bilemedimmmmm. kıza doğum yaptığımda s almıstım tek başima giyip çikaramıyordum içinde sıkışıyordum resmen..giyince iyiydi giymesi ve çikarması kabus gibiydi hele çikarması kollarımda kalıyordu debelen debelen çikaramıyordum eşim çekiyordu da çikiyordu=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…