- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.361
Haaaaha ya buna çok güldüm işte üşengeçliğe bakBende salatalık mı getirsem yanıma
Oğlumun doğum günü partisinde herkes çok zayıflamışsın ne oldu sana ya hu deyip durdu acayip hoşuma gitti bi eltim kilom hakkında yorum yapmadı kendisi çok kilolu ve zayıflamak için kılını kıpırdatmıyor evleri 7. katta asansör arızalı diye aşağıya inmiyor ben olsam iner çıkar bi sürü kalori yakardım dedimbaktı suratıma
Bestecim bi yerde okudum kiloyu verdikten sonra ne yersen ye haftada 1 gün sadece protein yemen kilonu koruyormuş canım
Spor salonlarında saatlerce uyguladığınız çalışmalara eşdeğer olan ayrıca çok fazla zamanınızı almayan bu egzersiz program ile yaza düzgün bir vücut ve fazla kilolarınızdan kurtulmuş olacaksınız. Yapmanız gereken günlük zamanınızın 7 dakikasını bu egzersiz hareketlerini uygulama ile yapmış olduğunuz çalışmanın faydalarını kısa sürede göstermiş olacak.
Hazırlamış olduğumuz 12 egzersiz hareketi uygulaması çok kolay tabi sizin yapmanız gereken hareket çok fazla dinlenmeden sık tekrar ile hızlı bir çalışma antrenmanı uygulamanız. Bu hareketleri her birine 30 saniye ayırmanız ve aralarda en fazla 10 saniye dinlenmenizi ve bu hareketler arasında sürelerin kısalmasının egzersiz faydasını ve yağ oranın yakıldığının belirtisini göstermektedir
böyle diyor..2013 te mi hazırlanmiş uzun süre spor yapmaya esdeğermiş?
Hazoş canım S beden al derim. Çünkü sen en iyi konseyi aldım güya s beden genede anca tutuyorselülit miiiiiiiiiaman didimmmmmmmmmm..ya ama çok giymicem ki arada sıradao kadar etki eder mi ki
ya tabi ki bazı seyleri sınırlandırabilirler ama kokan dökülüp saçılacak bişey değilse yiyecege de karişmasınlar bari..hava almak da yasak..hapishane gibiymiş cidden..ne iş yapıyorsun canımKeşke tek o yasak olsaydı
internete girmek yasak telefonla konuşmak yasak whatsapp yasak dışarı çıkıp hava almak yasak falan filan uzuyor liste bu şekil ama ben internetle whatsapp konusunda onları pek dinlemiyorum her an işten atıla bilirim
Nefes almak yasak tuvalete gitmek yasak bi onlar kalmış bu ne ya Nazi Kampı gibi senin bet beniz atar tabiKeşke tek o yasak olsaydı
internete girmek yasak telefonla konuşmak yasak whatsapp yasak dışarı çıkıp hava almak yasak falan filan uzuyor liste bu şekil ama ben internetle whatsapp konusunda onları pek dinlemiyorum her an işten atıla bilirim
Oğluma puset aldığımızdan beri her fırsatta dışarıya çıkıyorum kendisi utanmasa lavaboya arabayla gidecek 100 küsür kilodur yüksek ihtimal 34 yaşındaki kadın, yazık üzülüyorum bir kez uyarmaya çalıştım ama bozuldu lafıma bir daha da söylemedimHaaaaha ya buna çok güldüm işte üşengeçliğe bak
Bende salatalık mı getirsem yanıma
Oğlumun doğum günü partisinde herkes çok zayıflamışsın ne oldu sana ya hu deyip durdu acayip hoşuma gitti bi eltim kilom hakkında yorum yapmadı kendisi çok kilolu ve zayıflamak için kılını kıpırdatmıyor evleri 7. katta asansör arızalı diye aşağıya inmiyor ben olsam iner çıkar bi sürü kalori yakardım dedimbaktı suratıma
ya tabi ki bazı seyleri sınırlandırabilirler ama kokan dökülüp saçılacak bişey değilse yiyecege de karişmasınlar bari..hava almak da yasak..hapishane gibiymiş cidden..ne iş yapıyorsun canım
ayyyy kuzum sen nerde çalışıyorsun yaaaKeşke tek o yasak olsaydı
Ya beste herkes birbirinden farklı sen meto na göre davran bide hasta olacan zaten ne yiyon sen şimdi kıtlıktan çıktın değişik ne yesen vücut onu kilo yapacak sen şimdi yemeye alıştır bünyeyi haftada bir de pro günü yap bi dene tartıdanda ayrılma benceHay allah razı olsun canım benim. .. işte bana Bunlarla gelinnn :)))))
Tamam perşembe günü pro günüm olsun o zaman. . Böyle bilgilere cok ihtiyacım var canim
Ne duysam yapıp vücudumu korumada da tanimam gerek.. Sağolasın tekrardan
Ayy kızlar bu arada erenle benim karnenin üstündeki bi kac hatunun diplomasına baktimda.. valla utandım. . Ellilerle gelip kırlarla guden bile var.. 57 ile kk ya gelmiş hatta biri. . Valla kızdım kendime bende Zayifladim die dün makarna yedim die :)
Ona da kesin bi kulp bulurlar ama yasak gelene kadar yiyebilirim, bence ben getireyim evden kendimeEltin kilon hakkında yorum yapamayacak kalpteyse iyi demişsin catlat gitsin :)))) iyi laf demişsin :)))
Salatalık süper bi nimetmis.. valla iyi jesvettim ben bunu. . 8 salatalik 1 elmayla eşit kalorideymis.. o yüzden düşünmeden yiyorum guzel doyuruyo.. ama iste kokusu yasağı getiren patronunun dikkatini çeker mi bilmiom :)
Yok güzelim bu tipler uyarmayı hakaret sayar benim eltide öyle kafası dank etcek yoksa zorOğluma puset aldığımızdan beri her fırsatta dışarıya çıkıyorum kendisi utanmasa lavaboya arabayla gidecek 100 küsür kilodur yüksek ihtimal 34 yaşındaki kadın, yazık üzülüyorum bir kez uyarmaya çalıştım ama bozuldu lafıma bir daha da söylemedim
Hala anlam veremiyorum neden bu kadar yasak var bir de bizim şube en sıkıntısız problemsiz yer, şirket sahibi bölgesinde tanınan zengin bir işadamı ama dedikodu peşinde kim ne dedi naptı sürekli takip ediyor hatta kameraların hepsi mikrofonlu ne konuştuğumuzu öğrenmek için dinliyor bizi ilginç insanlar arasındayımayyyy kuzum sen nerde çalışıyorsun yaaa
yazdıktan sonra gördün niye böyle katı kurallar var peki
Aynen ya söylediğim kelimeyi sonra göndermeli bi şekilde dile getirdi, sonra bir de diyor dizim ağrıyor şuram ağrıyor falan diye tabi ki ağrır ben 80 kiloyken yerimden bile zor kalkıyordum sen 100 küsür kiloda insansın.Yok güzelim bu tipler uyarmayı hakaret sayar benim eltide öyle kafası dank etcek yoksa zor
Allah sabır versin güzelim ya allah daha güzel işler nasip etsinHala anlam veremiyorum neden bu kadar yasak var bir de bizim şube en sıkıntısız problemsiz yer, şirket sahibi bölgesinde tanınan zengin bir işadamı ama dedikodu peşinde kim ne dedi naptı sürekli takip ediyor hatta kameraların hepsi mikrofonlu ne konuştuğumuzu öğrenmek için dinliyor bizi ilginç insanlar arasındayım
Kolay geleKızlar muhabbet güzel ama ben yemek yapcam işim çok kolumda arızalı ağır aksak anca bitiririm öptüm hepinizi
Finans sorumlusuyum Lojistik firmasında, ilginç bir şirkette çalışıyorum maalesef, bir sürü yere cv mi bıraktım çocuk olunca almıyorlar
Herkes kendine zayıfljcak işte o anlamıyorsa ne desen boşAynen ya söylediğim kelimeyi sonra göndermeli bi şekilde dile getirdi, sonra bir de diyor dizim ağrıyor şuram ağrıyor falan diye tabi ki ağrır ben 80 kiloyken yerimden bile zor kalkıyordum sen 100 küsür kiloda insansın.
ya ilk hareket ısınma hareketiymiş zaten ama haklsıın biraz yerimde yürüme hareketi de yapsam daha iyiolabilir..evet evde spor çok sıkıcı bende hiç sevmiyorum ama azıcık da kaslarım çalişsin istiyorum yaa.. s mi al diyorsun sende ayy ne alayım bilemedimmmmm. kıza doğum yaptığımda s almıstım tek başima giyip çikaramıyordum içinde sıkışıyordum resmen..giyince iyiydi giymesi ve çikarması kabus gibiydi hele çikarması kollarımda kalıyordu debelen debelen çikaramıyordum eşim çekiyordu da çikiyordu=)))Canım hareketler etkili olabilir ama bence 7 dakika çok kısa. Bir kere önce Isınma adına bişeyler yapmalısın. Daha sonra bu hareketlere geçersin daha iyi olur daha sonra alıştıktan iki tur fazladan yaparsın. Off söylerken bile yoruldum evde spor çok sıkıcı
Hazoş canım S beden al derim. Çünkü sen en iyi konseyi aldım güya s beden genede anca tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?