- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.341
Merhaba kızlar;
İştahım bu aralar hiç yok bütün gün bi şey yemesem sesim çıkmaz dünkü menüm
Bulgur pilavı-yoğurt
4 adet sarma
2 lt yakın su-spor yok
yaa böyle de olmaz ki amaa löp löpkız da da evde yapmıştım bişeyler sorun olmamişti ama bi dneiyim baktım isteksizleşti yapmam olmadı
Şirkete yeni gelen aşçı çok pasaklı ve güzel yemek yapmıyor yiyemedim ilk zamanlar fazla, şimdi hiç acıkmıyorum bile eve gidince saat 7 oluyor geç olduğu için bir iki lokma yiyorum. Artık canım onu bile istemiyorama böyle aç aç hiç sağlıklı değill..niye iştahın yok kii
seven yaz çıkıyor canım..bi kaç gün bir yapayım vücudu çökeertmiyim hemen sonra ikiye çıkarırrım tabibebeğe de bağlı bakalım sütüm değişecek mi. sen de dene indir de..Dur bende bakiuim neydi adi ne yazıyım. .
Bence bugun bir kere yap yarın ikide olur. . Sonra hep böyle devam et bir gun bir kere bir gun iki kere. . Alisinca hergün iki kerede yapabilirsin. .
Bende bugün yer hareketlerine baslayacam.. alt tarafi az daraltmam lazım. .
Belki seninkini de yaparim yaz bi bakiyim bende canım
Korse bencede m olur. Ama pahali biseyse simdi alma bence cunku bir ay sinra m Bile bol gelecek eminim. Az daha idare et istersen
Istahimizın olmamasi çok nadir karşılaştığımız bir şey :)) o yüzden bunun kıymetini bil ve hazır caninda bir şey istemiyorken sarma pilav yerine et sebze yede en kisa zamanda mezun ol canım. ..
Yanima mezun kızlar ariom nasıl koruyacaz hep beraber alistiralim vücutları :))
Bu sıcakta boşver canım ya kendine eziyet etme sen sporunu yap sanki herkes manken gibi dolaşıyor sonra korse kan dolaşımı etkiliyo sonra bide selülit le uğraşırken mekik çek en güzeliyok ya devamlı nasıl giyeyim hayatta giyemem..sadece dişarı çıkarken
belki de daha hoşuna gitmiştir heheheh=) ya laktik asit üretsin belki ona da uyku yapar yaaaaaa=))))))))))))))))Bende emziren yaptım bişey olmadı 2 sene emdi öyle daha mı güzel oldu acaba tadı :)))
hmmm ayy pasaklıysa yenmez valla haklısın bari yanına atiştirmalik seyler götür böyle olmaz acac vucudun çöker bi süresonraAynen baktın içemiyor bırak acı gibi oluyor sanırım tadı
Şirkete yeni gelen aşçı çok pasaklı ve güzel yemek yapmıyor yiyemedim ilk zamanlar fazla, şimdi hiç acıkmıyorum bile eve gidince saat 7 oluyor geç olduğu için bir iki lokma yiyorum. Artık canım onu bile istemiyor
Bi doktora görün istersen kan tahlili filan yaptırBiraz sağlıksız görünüyorum bikaç gündür rengim sarı, ya bu aşçı gidecek ya da ben
Benimki ondan mı çok uyuyodu dersin vah yavrum maşallah kuzu gibi şimdi :)))belki de daha hoşuna gitmiştir heheheh=) ya laktik asit üretsin belki ona da uyku yapar yaaaaaa=))))))))))))))))
selülit miiiiiiiiiaman didimmmmmmmmmm..ya ama çok giymicem ki arada sıradao kadar etki eder mi kiBu sıcakta boşver canım ya kendine eziyet etme sen sporunu yap sanki herkes manken gibi dolaşıyor sonra korse kan dolaşımı etkiliyo sonra bide selülit le uğraşırken mekik çek en güzeli
Biraz sağlıksız görünüyorum bikaç gündür rengim sarı, ya bu aşçı gidecek ya da ben
valla uyuyacağını bilsem deli gibi tepinir laktik asit uretir dayarım sütüüü=))))))))))))Benimki ondan mı çok uyuyodu dersin vah yavrum maşallah kuzu gibi şimdi :)))
hmmm ayy pasaklıysa yenmez valla haklısın bari yanına atiştirmalik seyler götür böyle olmaz acac vucudun çöker bi süresonra
Sağol canım benimmm kendimi bildim bileli kan değerim hep düşüktür, gitsem kan verebilirlerBi doktora görün istersen kan tahlili filan yaptır
hahaha yaşasın açlık diyorsun yani=))))))))))))))Yok gecen hafta bende öyleydim. Rengim hoşuma gitmiyordu.. az yeyince öyle oluyomus demekki insan :))
Bu hafta artıyı görünce tartida Rengim yerine geldi kıpkırmızı hatunum :))))))
Ayyy cavik gini hissediom kendimi sabah yoğurt igle aksam salatalık :))
Ama iyi gekdi psikolojime bile.. valla ben buraya da diyetede acayip alışmısim.. karnim tok olunca mutsuz oluyorum suan mutluyum resmen. ..
Yaşasın salatalık !!!!!
Salataligin gücü adınaa !!!! Kendime gazinida verdim tamamdır yarin eksiler gelsinnn :))))))
Bestecim bi yerde okudum kiloyu verdikten sonra ne yersen ye haftada 1 gün sadece protein yemen kilonu koruyormuş canımIstahimizın olmamasi çok nadir karşılaştığımız bir şey :)) o yüzden bunun kıymetini bil ve hazır caninda bir şey istemiyorken sarma pilav yerine et sebze yede en kisa zamanda mezun ol canım. ..
Yanima mezun kızlar ariom nasıl koruyacaz hep beraber alistiralim vücutları :))
niye yasak ki kuru meyve ceviz falan götür bari yaaa arada at ağzına kan şekerin düzenlensinO şekil bi yol bulmam lazım normalde şirkete dışarıdan getirmek yasak ama yapacak bir şey yok midem bulanıyor kadından
Sağol canım benimmm kendimi bildim bileli kan değerim hep düşüktür, gitsem kan verebilirler
Yok gecen hafta bende öyleydim. Rengim hoşuma gitmiyordu.. az yeyince öyle oluyomus demekki insan :))
Bu hafta artıyı görünce tartida Rengim yerine geldi kıpkırmızı hatunum :))))))
Ayyy cavik gini hissediom kendimi sabah yoğurt igle aksam salatalık :))
Ama iyi gekdi psikolojime bile.. valla ben buraya da diyetede acayip alışmısim.. karnim tok olunca mutsuz oluyorum suan mutluyum resmen. ..
Yaşasın salatalık !!!!!
Salataligin gücü adınaa !!!! Kendime gazinida verdim tamamdır yarin eksiler gelsinnn :))))))
Bilmem ki ben özel günler harici kullanmıyorum bi dene istersen iyi gelmezse giymezsinselülit miiiiiiiiiaman didimmmmmmmmmm..ya ama çok giymicem ki arada sıradao kadar etki eder mi ki
Keşke tek o yasak olsaydıniye yasak ki kuru meyve ceviz falan götür bari yaaa arada at ağzına kan şekerin düzenlensin
evet öyle yaparım rahat edemezsem giymem.ya ne yapayım kendimi çok kötü hissediyorum su an tişörtaldım geçen hiç birini beğenerek almadım hiçbiri yakışmadı yaaaaaaaaaaaaBilmem ki ben özel günler harici kullanmıyorum bi dene istersen iyi gelmezse giymezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?