Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar;

İştahım bu aralar hiç yok bütün gün bi şey yemesem sesim çıkmaz dünkü menüm
Bulgur pilavı-yoğurt
4 adet sarma
2 lt yakın su-spor yok

Istahimizın olmamasi çok nadir karşılaştığımız bir şey :)) o yüzden bunun kıymetini bil ve hazır caninda bir şey istemiyorken sarma pilav yerine et sebze yede en kisa zamanda mezun ol canım. ..
Yanima mezun kızlar ariom nasıl koruyacaz hep beraber alistiralim vücutları :))

yaa böyle de olmaz ki amaa löp löp kız da da evde yapmıştım bişeyler sorun olmamişti ama bi dneiyim baktım isteksizleşti yapmam olmadı

Aynen baktın içemiyor bırak acı gibi oluyor sanırım tadı

ama böyle aç aç hiç sağlıklı değill..niye iştahın yok kii
Şirkete yeni gelen aşçı çok pasaklı ve güzel yemek yapmıyor yiyemedim ilk zamanlar fazla, şimdi hiç acıkmıyorum bile eve gidince saat 7 oluyor geç olduğu için bir iki lokma yiyorum. Artık canım onu bile istemiyor

seven yaz çıkıyor canım..bi kaç gün bir yapayım vücudu çökeertmiyim hemen sonra ikiye çıkarırrım tabibebeğe de bağlı bakalım sütüm değişecek mi. sen de dene indir de..
nette 41 lira idi..korse fiyatlarını da bilmiyorum ki pahalı mı ucuz mu..yaa bol gelsin insallah sonra ama şimdi de böyle istemiyorum.gerçi su an öyle çok lömbürt değil karnım. yani çok çıkıntılı değil sadece kalın ve oturunca kat katt

Biraz sağlıksız görünüyorum bikaç gündür rengim sarı, ya bu aşçı gidecek ya da ben

hmmm ayy pasaklıysa yenmez valla haklısın bari yanına atiştirmalik seyler götür böyle olmaz acac vucudun çöker bi süresonra

Bu sıcakta boşver canım ya kendine eziyet etme sen sporunu yap sanki herkes manken gibi dolaşıyor sonra korse kan dolaşımı etkiliyo sonra bide selülit le uğraşırken mekik çek en güzeli
selülit miiiiiiiiiaman didimmmmmmmmmm..ya ama çok giymicem ki arada sıradao kadar etki eder mi ki

Biraz sağlıksız görünüyorum bikaç gündür rengim sarı, ya bu aşçı gidecek ya da ben

Yok gecen hafta bende öyleydim. Rengim hoşuma gitmiyordu.. az yeyince öyle oluyomus demekki insan :))

Bu hafta artıyı görünce tartida Rengim yerine geldi kıpkırmızı hatunum :))))))

Ayyy cavik gini hissediom kendimi sabah yoğurt igle aksam salatalık :))

Ama iyi gekdi psikolojime bile.. valla ben buraya da diyetede acayip alışmısim.. karnim tok olunca mutsuz oluyorum suan mutluyum resmen. ..
Yaşasın salatalık !!!!!
Salataligin gücü adınaa !!!! Kendime gazinida verdim tamamdır yarin eksiler gelsinnn :))))))

hmmm ayy pasaklıysa yenmez valla haklısın bari yanına atiştirmalik seyler götür böyle olmaz acac vucudun çöker bi süresonra

O şekil bi yol bulmam lazım normalde şirkete dışarıdan getirmek yasak ama yapacak bir şey yok midem bulanıyor kadından

Bi doktora görün istersen kan tahlili filan yaptır
Sağol canım benimmm kendimi bildim bileli kan değerim hep düşüktür, gitsem kan verebilirler

hahaha yaşasın açlık diyorsun yani=))))))))))))))

Bestecim bi yerde okudum kiloyu verdikten sonra ne yersen ye haftada 1 gün sadece protein yemen kilonu koruyormuş canım

niye yasak ki kuru meyve ceviz falan götür bari yaaa arada at ağzına kan şekerin düzenlensin

Bende salatalık mı getirsem yanıma

Oğlumun doğum günü partisinde herkes çok zayıflamışsın ne oldu sana ya hu deyip durdu acayip hoşuma gitti bi eltim kilom hakkında yorum yapmadı kendisi çok kilolu ve zayıflamak için kılını kıpırdatmıyor evleri 7. katta asansör arızalı diye aşağıya inmiyor ben olsam iner çıkar bi sürü kalori yakardım dedim baktı suratıma

niye yasak ki kuru meyve ceviz falan götür bari yaaa arada at ağzına kan şekerin düzenlensin
Keşke tek o yasak olsaydı
internete girmek yasak telefonla konuşmak yasak whatsapp yasak dışarı çıkıp hava almak yasak falan filan uzuyor liste bu şekil ama ben internetle whatsapp konusunda onları pek dinlemiyorum her an işten atıla bilirim

Bilmem ki ben özel günler harici kullanmıyorum bi dene istersen iyi gelmezse giymezsin
evet öyle yaparım rahat edemezsem giymem.ya ne yapayım kendimi çok kötü hissediyorum su an tişörtaldım geçen hiç birini beğenerek almadım hiçbiri yakışmadı yaaaaaaaaaaaa(((((( önceden 34 beden olunca şimdi çok kötü hissediyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…