- 31 Ekim 2013
- 21.659
- 72.855
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.541
canım benim, maşallah size, Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsinAslında beste eşim şu tatilden beri çok değişti beni sevdiğini biliyorum ama bu aralar daha bi ilgili her sözü aşk dolu bi iltifatlar filan bu da çok etkiliyor bundan da olabilir e hepsi de kendimi sevmem sağlıyor e insan kendini sevdimi herşeye bakış açısı değişiyor galiba
oğlum zaten bana aşık onun sevgisi beni çok şımartıyor daha ne olsun tatlım ya
beste geçen araba aldım ya otomatik ilk defa kullanıyorum biraz ders aldım oğlumu okula bıraktığım ilk gün bana dediki ne güzel kullanıyorsun anne başarcağını biliyorum sen yaparsın heyecanlanmana gerek yok dedi çocuklara davranışlarını ne kadar önemli ege ye kullandığım sözlerin aynısını duydum şok oldum çocuklar bizim aynamız aslına bakarsan işte karşımızdakinden ne görmek istiyorsak öyle davranmalıyızın bi örneği gibi oldu çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
Aynen dediğin gibi Bestecim insan evladından bi güzellik görünce daha bi mutlu oluyorAyyy cok sevindim canim yaa bak kocaman adam olmuş anne babasına hefiye almış mektuplar yazmış. . Kocan yapsa bu kadar duygulanmaxfin. Çok sevindim senin adına ne mutlu sana. Allah hep iyi günlerini göstersin böyle. . Bizlere de nasip etsin
mutlu olmana çok sevindim Sevilim darısı cümlemizin başına....özellikle aile huzuru çok önemli Helede kadınlar içinAslında beste eşim şu tatilden beri çok değişti beni sevdiğini biliyorum ama bu aralar daha bi ilgili her sözü aşk dolu bi iltifatlar filan bu da çok etkiliyor bundan da olabilir e hepsi de kendimi sevmem sağlıyor e insan kendini sevdimi herşeye bakış açısı değişiyor galiba
oğlum zaten bana aşık onun sevgisi beni çok şımartıyor daha ne olsun tatlım ya
beste geçen araba aldım ya otomatik ilk defa kullanıyorum biraz ders aldım oğlumu okula bıraktığım ilk gün bana dediki ne güzel kullanıyorsun anne başarcağını biliyorum sen yaparsın heyecanlanmana gerek yok dedi çocuklara davranışlarını ne kadar önemli ege ye kullandığım sözlerin aynısını duydum şok oldum çocuklar bizim aynamız aslına bakarsan işte karşımızdakinden ne görmek istiyorsak öyle davranmalıyızın bi örneği gibi oldu çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
Ya sorması ayıp kaç yaşındasın merak ettim 24 yaşında oğlun var maşallahAynen dediğin gibi Bestecim insan evladından bi güzellik görünce daha bi mutlu oluyor
Hele şu zamanda hayırlı evlat çok zor
Tabi hediye aldığı için demiyorum ama Allaha çok şükrediyorumki çocuklar bu hale gelebildi
Yoksa onların küçüklükleri benim cahillik zamanıma denk geldiği için şu andaki aklımla onlarla istediğim gibi ilgilenemedim
mutlu olmana çok sevindim Sevilim darısı cümlemizin başına....özellikle aile huzuru çok önemli Helede kadınlar için
Minozz ilk yapman gereken sabah iç karna tartılmak yarın Kilo bildirimi yapıyosunBen dün tartıldım üzerimde eşyalar vardı falan ama bildiğin manda oldum ya 77.8 çıktım evin yeme düzenine uyunca al işte bittim ben bittim diyetisyenede 1.5 aydır gitmiyorum napıcam ya napıcam
Niye ayıp olsun tatlımYa sorması ayıp kaç yaşındasın merak ettim 24 yaşında oğlun var maşallah
Senin adına çok sevindim tatlımKızlar size söylemeyi unuttum dün hamilelik öncesi pantolonlarımı denedim hepsi 36 beden ve olduuuuuuu çok mutluyum yine 36 beden oldum üstelik vermem gereken 3 kilo olmasına rağmen darısı tüm isteyenlerin başına
Niye ayıp olsun tatlım
Benim çocuklar 24 -25 -26.5 yaşındalar
1 tanesi evli 2 si nişanlı
Bende 43 yaşında babaanne adayıyım
Senin adına çok sevindim tatlım
Hep diyorum ya olmayan kıyafetlerin içine girebilmek en lezzetli yemekten daha çok haz veriyor insana
Benim 36 da gözüm yok ama 38 olsa hiçde hayır demicem
Sağolasın tatlımMaşallah babaanne mi olacaksın 43 yaşında, Rabbim çocuklarını bağışlasın inşallah
Aynen öyle hedefe az kalınca mutlulukta artıyor, sen de Allahın izniyle çıtı-pıtı babaanne olacaksın
Aynı benim eltiymiş senin dünürSağolasın tatlım
Aynen dediğin gibi
Çocuk doğunca Allahın izniyle,
Kim bu şişko kadın demesin
Zaten benim şansıma, benim dünürlerde incecik, onların yanında kendimi kötü hissediyordum
Laf aramızda pazar günü düğüne gittikya dünürün bitaneside oradaydı
Kadın beni zayıflıyalı ilk defa gördü ama hiç bişey demedi
Kıskandı desem kendide incecik
Benden zayıf olsada ben daha havalıydım
çok doğru diyosun ablamm hemen başlıyorumMinozz ilk yapman gereken sabah iç karna tartılmak yarın Kilo bildirimi yapıyosun
Sonrada bismillah deyip sağlıklı beslenmeye başlayıp hergün menü yazıyosun
Eğer zayıflamak istiyorsan tatlım.....
Oturduğun yerden hiç bişey yapmadan zayıflıyamazsın üstüne üstük bide bakmışın 80 olmuşun. 1-2derken sen bile farketmezsin ne kadar aldığını
Ama senin elti kiloluydu heraldeAynı benim eltiymiş senin dünür
80 kilodan 58 e indim zayıflamışsın bile demedi ki uzun süredir görüşmüyoruz ha bre başkaları dedi onun yanındayken o da duymazlıktan geldi
onu hatırlamıyorum ama en son bildirimim 72.8 diSelam kızlar listede olmayan arkadaşlar geliş tarihlerini geliş kilosunu hedef kilosunu ve geçen perşembe günki kilosunu bildirebilirmi lütfen kim listeye giriyor kim girmiyor ona bakmam lazım.
minozz canım kilo alarak izinden dönemiyorsun kurallar gereği sen izne ayrılırken kaç kiloydun ?
Heralde sadece Hazal ve deniz varSelam kızlar listede olmayan arkadaşlar geliş tarihlerini geliş kilosunu hedef kilosunu ve geçen perşembe günki kilosunu bildirebilirmi lütfen kim listeye giriyor kim girmiyor ona bakmam lazım.
minozz canım kilo alarak izinden dönemiyorsun kurallar gereği sen izne ayrılırken kaç kiloydun ?
anladım canım sen bian önce zayıflamaya bak diğer türlü listeye giremiyorsun çünkionu hatırlamıyorum ama en son bildirimim 72.8 di
bende öyle hatırlıyorum abla kızlar yazsında ona göre not alayım hazal dediğin hazos değilmi ? hazos girecek bu hafta sanırım kontrol edecem birazdanHeralde sadece Hazal ve deniz var
Denizin 2 Haftası dolmadı ama Hazal girebilcekmi???? Belirsiz
En son 408.etapta bildirim yaptın 72.8onu hatırlamıyorum ama en son bildirimim 72.8 di
Sadece tarih değil güzelim diğer şartlarıda yerine getirmesi lazımbende öyle hatırlıyorum abla kızlar yazsında ona göre not alayım hazal dediğin hazos değilmi ? hazos girecek bu hafta sanırım kontrol edecem birazdan
Özlemcim ne demek bırakmak falan
Eğer şimdiki halinden memnunsan bırak, 2 ay sonra 2 misli olursun
Yoksa, hemen kendini toparlıyon yarın hiç kh yemiyosun akşamıda yoğurt yada ayranla kapat birazda hareket, yola devam cnm
Sonuçta sen dikkat edince çok güzel veriyorsun
Giyeceğin küçük beden elbiseleri düşün
Bidahada bırakmak lafını duymayım, buda sana ders olsun pişman olmak istemiyorsan cısss yokkkk
Berna ben ne zaman kilo verdiysem Sıfır kaçamakla verdim. Ne zaman kaçamak yaptıysam diyeti bozdum. Bu yüzden dün çok korktum gene bozarım diye ama yok bugün kendim için Hazırladığım menüye harfiyen uyuyorumYok öyle bir hikaye..bu kadar insan kilo verirken hiçmi kaçamak yapmadı zannediyorsun..hiç dieti bozmamis gibi bugün kaldığın yerden devam et, yarına hiçbir artı kalmaz
abla durumu iyiye gitmiş dün bir nebze daha iyi dedi doktor yoğun bakımda hala bekliyoruz
Kızlar dün ne oldu anlatayım Size
Oturma odasına girdim halısı üstünde kocaman bi hediye paketi kurdelayla falan bağlanmış üstündede mektup anneme babama diye
Benim küçük oğlan yazmış, küçük dediğim 24 yaşında
Çok güzel şeyler yazmış, işte ne yapsa bizim hakkımızı ödiyemiyeceğini bizi ne kadar çok sevdiğini ama anneler yada babalar günü gibi uydurulmuş günlerin bişey ifade etmediğini ve onları kutlamadığını, onun için hergünün o günler gibi olduğunu Vs.1 sayfa dolusu....
Paketi bi açtık
138 ekran televizyon
Bizimkini alalı 10 sene falan olmuştu
Şimdikilerin farklı özellikleri varya, onlardan istiyorlardı
Normal olarak çok duygulandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?