Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takyoncum geçen hafta artı çıktım biliyorsun bu hafta detoks yapıyorum cuma sabahı bildirim yapıcam olur mu geç kalmam sabah erkenden yaparım
tamam inşaAllah sevindirici sonuçlar alırsın ben kendimden şüpheliyim bu hafta çok düzensiz beslendim kh. fazla oldu korkumdan tartılmadım inşaallah + olmam yarın bugün çok hafif geçireceğim

Günaydınnnnn,
Hava berbat ama bizim havamız güzel olsunn :)

Bugünkü menümü yazayım,
Sabah
Yulaf, süt

Öğle
1 kase çorba
Zeytinyağlı barbunya

Ara
1-yoğurt, 2-ceviz kayısı

Akşam
Etli salata

Spor: leslie , su 2 lt

ayyy ne güzell okurken bende duygulandım valla. İyi günlerde kullanın inşallah

yok kendine geldi şükür konuşuyor bizimle ama hayati tehlike devam ediyor hala
inşallah daha da iyi olacak canım.

tamam inşaAllah sevindirici sonuçlar alırsın ben kendimden şüpheliyim bu hafta çok düzensiz beslendim kh. fazla oldu korkumdan tartılmadım inşaallah + olmam yarın bugün çok hafif geçireceğim
Sağol canım inşallah ya 65 olayım bu hafta artık sende biraz dikkat etsen eksi gelir eminim araya başka şeyler girince bide bu hastalık olunca diyet yapmak zor oluyo düzelir canım önemli olan sağlık

Sağol canım inşallah ya 65 olayım bu hafta artık sende biraz dikkat etsen eksi gelir eminim araya başka şeyler girince bide bu hastalık olunca diyet yapmak zor oluyo düzelir canım önemli olan sağlık
öyle tabiki birde benim öğlen menüm çok düzensiz oluyor 40 dk molam var o süredede bişeyler yapıp yiyemiyorum evde yapayım desem evde yemek yenmediği için yemeklik hiçbir malzeme yok akşamları kayınvalidemde yiyoruz kadın zaten hasta o yüzden fazla yap öğlene götüreyim diyemiyorum öğlen düzensiz olunca tabi bide bu sıkıntıda ev kalabalık yemek vs. derken bu hafta çok düzensizdim ben

yok yavrum yok ben yaz insanıyım
sıcak olsun, güneş olsun cıvıl cıvıl kıpır kıpır olurum
ama yağmurlu kapalı soğuk havalar bütün enerjimi sömürüyor resmen

Ben de tam tersi kışın çok enerjiğim.
Şu sıcak öldürüyor beni ve bunalıma sokuyor.
Şekil A'da görüldüğü üzere

Derinim neyin var tatlım inş.bi Problem yoktur
Konuşmak istersen biz herzaman hazırız biliyosun

Sağol ablacım.
Neyim var ben de bilmiyorum ki.
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

Ne zaman ne zaman!!bekle bekle ağaç olduk

Kök sal ben sularım tatlım seni :)

Noldu Mavişim neyin var

Bilmiyorum ki matildam ya.

Ayyy cok sevindim canim yaa bak kocaman adam olmuş anne babasına hefiye almış mektuplar yazmış. . Kocan yapsa bu kadar duygulanmaxfin. Çok sevindim senin adına ne mutlu sana. Allah hep iyi günlerini göstersin böyle. . Bizlere de nasip etsin

Aslında beste eşim şu tatilden beri çok değişti beni sevdiğini biliyorum ama bu aralar daha bi ilgili her sözü aşk dolu bi iltifatlar filan bu da çok etkiliyor bundan da olabilir e hepsi de kendimi sevmem sağlıyor e insan kendini sevdimi herşeye bakış açısı değişiyor galiba
oğlum zaten bana aşık onun sevgisi beni çok şımartıyor daha ne olsun tatlım ya
beste geçen araba aldım ya otomatik ilk defa kullanıyorum biraz ders aldım oğlumu okula bıraktığım ilk gün bana dediki ne güzel kullanıyorsun anne başarcağını biliyorum sen yaparsın heyecanlanmana gerek yok dedi çocuklara davranışlarını ne kadar önemli ege ye kullandığım sözlerin aynısını duydum şok oldum çocuklar bizim aynamız aslına bakarsan işte karşımızdakinden ne görmek istiyorsak öyle davranmalıyızın bi örneği gibi oldu çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

Ben dün tartıldım üzerimde eşyalar vardı falan ama bildiğin manda oldum ya 77.8 çıktım evin yeme düzenine uyunca al işte bittim ben bittim diyetisyenede 1.5 aydır gitmiyorum napıcam ya napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…