- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.521
tamam inşaAllah sevindirici sonuçlar alırsın ben kendimden şüpheliyim bu hafta çok düzensiz beslendim kh. fazla oldu korkumdan tartılmadım inşaallah + olmam yarın bugün çok hafif geçireceğimTakyoncum geçen hafta artı çıktım biliyorsun bu hafta detoks yapıyorum cuma sabahı bildirim yapıcam olur mu geç kalmam sabah erkenden yaparım
ayyy ne güzell okurken bende duygulandım valla. İyi günlerde kullanın inşallahKızlar dün ne oldu anlatayım Size
Oturma odasına girdim halısı üstünde kocaman bi hediye paketi kurdelayla falan bağlanmış üstündede mektup anneme babama diye
Benim küçük oğlan yazmış, küçük dediğim 24 yaşında
Çok güzel şeyler yazmış, işte ne yapsa bizim hakkımızı ödiyemiyeceğini bizi ne kadar çok sevdiğini ama anneler yada babalar günü gibi uydurulmuş günlerin bişey ifade etmediğini ve onları kutlamadığını, onun için hergünün o günler gibi olduğunu Vs.1 sayfa dolusu....
Paketi bi açtık
138 ekran televizyon
Bizimkini alalı 10 sene falan olmuştu
Şimdikilerin farklı özellikleri varya, onlardan istiyorlardı
Normal olarak çok duygulandık
inşallah daha da iyi olacak canım.yok kendine geldi şükür konuşuyor bizimle ama hayati tehlike devam ediyor hala
Sağol canım inşallah ya 65 olayım bu hafta artık sende biraz dikkat etsen eksi gelir eminim araya başka şeyler girince bide bu hastalık olunca diyet yapmak zor oluyo düzelir canım önemli olan sağlıktamam inşaAllah sevindirici sonuçlar alırsın ben kendimden şüpheliyim bu hafta çok düzensiz beslendim kh. fazla oldu korkumdan tartılmadım inşaallah + olmam yarın bugün çok hafif geçireceğim
inşaAllah denizcim teşekkür ederim canıminşallah daha da iyi olacak canım.
öyle tabiki birde benim öğlen menüm çok düzensiz oluyor 40 dk molam var o süredede bişeyler yapıp yiyemiyorum evde yapayım desem evde yemek yenmediği için yemeklik hiçbir malzeme yok akşamları kayınvalidemde yiyoruz kadın zaten hasta o yüzden fazla yap öğlene götüreyim diyemiyorum öğlen düzensiz olunca tabi bide bu sıkıntıda ev kalabalık yemek vs. derken bu hafta çok düzensizdim benSağol canım inşallah ya 65 olayım bu hafta artık sende biraz dikkat etsen eksi gelir eminim araya başka şeyler girince bide bu hastalık olunca diyet yapmak zor oluyo düzelir canım önemli olan sağlık
yok yavrum yok ben yaz insanıyım
sıcak olsun, güneş olsun cıvıl cıvıl kıpır kıpır olurum
ama yağmurlu kapalı soğuk havalar bütün enerjimi sömürüyor resmen
Derinim neyin var tatlım inş.bi Problem yoktur
Konuşmak istersen biz herzaman hazırız biliyosun
Ne zaman ne zaman!!bekle bekle ağaç olduk
Noldu Mavişim neyin var
ayyyy ne güzel yaa, ben bile duygulandım
güzel günlerde kullanın ablacım
Ya bende çok duygulandım abla allah bizede nasip etsin ne mutlu sana
Sağolun canlarımayyy ne güzell okurken bende duygulandım valla. İyi günlerde kullanın inşalla
Buldum tabi bestem sen de bişey kalmadı ama koruma programına gidersin belki bi araştır bakalımAyyy canım usenmemis bana onu araştırmissin Sağol allah razı olsun. . Degerlendirmek istiyorum mutlaka. .
AminSağolun canlarım
Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin ablacımSağolun canlarım
Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar dün ne oldu anlatayım Size
Oturma odasına girdim halısı üstünde kocaman bi hediye paketi kurdelayla falan bağlanmış üstündede mektup anneme babama diye
Benim küçük oğlan yazmış, küçük dediğim 24 yaşında
Çok güzel şeyler yazmış, işte ne yapsa bizim hakkımızı ödiyemiyeceğini bizi ne kadar çok sevdiğini ama anneler yada babalar günü gibi uydurulmuş günlerin bişey ifade etmediğini ve onları kutlamadığını, onun için hergünün o günler gibi olduğunu Vs.1 sayfa dolusu....
Paketi bi açtık
138 ekran televizyon
Bizimkini alalı 10 sene falan olmuştu
Şimdikilerin farklı özellikleri varya, onlardan istiyorlardı
Normal olarak çok duygulandık
Buldum tabi bestem sen de bişey kalmadı ama koruma programına gidersin belki bi araştır bakalım
Ya canım benim o senin güzel görüşün ama bu aralar kendime bi güvenim geldi kendimi daha güzel daha mutlu hissediyorum belki ondandırÖzellikle iki gündür herkese pozitif enerji saçıyosun .. farkında mısın hoş hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?