- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.561
tabiki öyle zaten o yüzden dedim kontrol edicem diye yarın belli olacak minozla ilgili araştırma içinde teşekkür ederim ablaSadece tarih değil güzelim diğer şartlarıda yerine getirmesi lazım
Başlangıçtan Kilo vermiş olması gerek
Belki okuyunca bana kızacak ama özellikle deneme dönemindeyken menülerine daha dikkat etmesini beklerdim şahsen
Maşallah çabalıyorsun zayıflıyorsunAma senin elti kiloluydu heralde
Aslında geçen yazdığında aklımdaydı acelem vardı yazamadım
Bende kiloluyken (şimdi sanki incecik oldumda) başkalarının bişey demesi yada uyarması beni çok rahatsız ederdi. Vücut benim vücudum kime ne diyodum. Sadece beni ilgilendirir
Artık ne geçmişi nede dünü düşünmüyoz cnmün Dünyam karardı resmen bir daha kaçamak yaparmıyım hiç? Kendime sinir oldum. Ama kaçamak sebeplerim belli. Kaç gündür tartıya çıkıyorum verememişim bi ona sinir oldum oysa ki duraklama yaşanması normal. Birde eşimle aram bozuk ne zamandır iş zaten bu ara yoğun derken bana bahane old
Mutlaka sen çok iyi niyetlisin cnm onun için söylemişindirMaşallah çabalıyorsun zayıflıyorsun
34 yaşında eltim 100 küsür kilodur yüksek ihtimal, ben de sırf iyilik olsun diye bir kez dedim gençsin istersen verebilirsin emziriyorum çok yiyorum demişti sonra alındığını sözlerinden anladım bir daha da tövbe ettim ki ailecek kilolular 6 yaşındaki kızı 34 kilo çok üzülüyorum öyle görünce bence diyetisyene gitmeli ama kimsenin umrunda değil . Etrafımda kilolu birileri varsa uyarırım kilo aldın dikkat et diye hatta beraber zayıflamayı teklif ederim kilodan çok çektiğim için özellikle dizlerim beni taşıyamıyordu
çok sevindim canım inşaallah bikaç güne tamamen toparlanırSlm kizlar
Hepinize tesekkürler
Elifin atesi bugun 39 larda damardan antibiotik aliyor serumla dün 41 lerdeydi
Bu cicegin bir cesidiymis disari vursa bu kadar atesi olmazmis ama dermansiz dert degil ya sükürler olsun
Kendinize iyi bakin grsrz
Belki de dediğinde haklısın yani ben hayatımın sadece bir bölümünü kilolu geçirdim pek anlamayabilirim ama benim aklım şunu almıyor işte eğer bir şeyden rahatsızsan onu düzeltmeye çalışmaz mısın? 1 tencere yemeği çok rahat bitirebilecek kapasitede kızı da onun gibi hatta eşi, ben yürümek için bin türlü bahane bulurum o da arabayla bi yerlere gitmek için sağlık ocağı evine çok uzak değil ama asla yürüyerek gitmez, aman bu kilo psikolojisi çok pis kiloyu sevmiyorum diye herkes de sevmeyecek sanıyorum bazıları 90 kilodur ama halinden memnundur bazıları da 50 kilodur hala kiloluyum diye içi içini yiyordurMutlaka sen çok iyi niyetlisin cnm onun için söylemişindir
Ama şişmanlık psikolojiside farklı bişeydir ben yaşadığım için biliyorum
Mutlaka içinden oda vermek istiyordur rahatsız oluyordur ama onu yapacak o gücü azmi herzaman bulamıyor insan
Mesela ben önceden 2-3 Kilo aldımmı çok kompleks yapan biriydim buna rağmen senelerce şişman dolaşmak zorunda kaldım,
O kısır döngü içinde debelendim durdum
Takis oyle kotuyumki anlatamamçok sevindim canım inşaallah bikaç güne tamamen toparlanır
Annem olay ne Kim uzdu seniBelki de dediğinde haklısın yani ben hayatımın sadece bir bölümünü kilolu geçirdim pek anlamayabilirim ama benim aklım şunu almıyor işte eğer bir şeyden rahatsızsan onu düzeltmeye çalışmaz mısın? 1 tencere yemeği çok rahat bitirebilecek kapasitede kızı da onun gibi hatta eşi, ben yürümek için bin türlü bahane bulurum o da arabayla bi yerlere gitmek için sağlık ocağı evine çok uzak değil ama asla yürüyerek gitmez, aman bu kilo psikolojisi çok pis kiloyu sevmiyorum diye herkes de sevmeyecek sanıyorum bazıları 90 kilodur ama halinden memnundur bazıları da 50 kilodur hala kiloluyum diye içi içini yiyordur
Ne oldu yawwwwMutlaka sen çok iyi niyetlisin cnm onun için söylemişindir
Ama şişmanlık psikolojiside farklı bişeydir ben yaşadığım için biliyorum
Mutlaka içinden oda vermek istiyordur rahatsız oluyordur ama onu yapacak o gücü azmi herzaman bulamıyor insan
Mesela ben önceden 2-3 Kilo aldımmı çok kompleks yapan biriydim buna rağmen senelerce şişman dolaşmak zorunda kaldım,
O kısır döngü içinde debelendim durdum
senin ona destek olman laızm berilcim şimdi kuzu sana bakınca daha çok telaşlanır nazlanır iyileşmesi için moral lazım ona hasta olmadığını hissettirmen lazım haklısın tabi onun canı bir yanıyorsa seninki 5 yanar ahh annelik ahhTakis oyle kotuyumki anlatamam
Kuzum eridi resmen
Merhaba Beril kaptan bir gelip ne var ne yok bakmak istedim bir az sohbet edeyim dedim bir bakdım kuzunuz hastalanmış çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Allah şifasını versin inşallah tez zamanda.Takis oyle kotuyumki anlatamam
Kuzum eridi resmen
yarın telefonun yanında olsun muhakkak kaptanımYarin tarti insalllah bugun hafif gecer kuzular
Berilim üzme kendini bu kadar çocuklar hasta ola ola büyürNe zaman destege ihtiyacim olsa hep yanimdasiniz ciooooooook Tesekkürler fistiklar
Allah yardimcimiz olsunsenin ona destek olman laızm berilcim şimdi kuzu sana bakınca daha çok telaşlanır nazlanır iyileşmesi için moral lazım ona hasta olmadığını hissettirmen lazım haklısın tabi onun canı bir yanıyorsa seninki 5 yanar ahh annelik ahh
canıımmmm kıyamam ben ikinize deTakis oyle kotuyumki anlatamam
Kuzum eridi resmen
Nusabe hoşgeldin cnmMerhaba Beril kaptan bir gelip ne var ne yok bakmak istedim bir az sohbet edeyim dedim bir bakdım kuzunuz hastalanmış çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Allah şifasını versin inşallah tez zamanda.
Kızlar ben 8-ci takımdan hepinize benden selam olsun
az önce haber aldım vücuddaki enfeksiyonu düşüremiyorlarmış buda sıknıtı oluyor akşam iş çıkışı gidecem hastaneyeeAllah yardimcimiz olsun
Baban nasil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?