Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tabiki öyle zaten o yüzden dedim kontrol edicem diye yarın belli olacak minozla ilgili araştırma içinde teşekkür ederim abla

Maşallah çabalıyorsun zayıflıyorsun
34 yaşında eltim 100 küsür kilodur yüksek ihtimal, ben de sırf iyilik olsun diye bir kez dedim gençsin istersen verebilirsin emziriyorum çok yiyorum demişti sonra alındığını sözlerinden anladım bir daha da tövbe ettim ki ailecek kilolular 6 yaşındaki kızı 34 kilo çok üzülüyorum öyle görünce bence diyetisyene gitmeli ama kimsenin umrunda değil . Etrafımda kilolu birileri varsa uyarırım kilo aldın dikkat et diye hatta beraber zayıflamayı teklif ederim kilodan çok çektiğim için özellikle dizlerim beni taşıyamıyordu

Artık ne geçmişi nede dünü düşünmüyoz cnm
Hepimiz defalarca al, ver yaptık ama bu son olacak
Öncelikle herkesin evinde bişeyler oluyor inan kimse dörtdörtlük değil
Önemli olan canımız sıkılınca artık yemeklerin arkasına saklanmayı bırakmamız
Yiyince ne sorunlar çözülüyor nede biz mutlu oluyoruz aksine kendimize zarar verip dahada huzursuz oluyoz
Sen bugün yeni başlıyomuş gibi yap
Zaten bu kaçamak seni uzun bi süre idare eder

Mutlaka sen çok iyi niyetlisin cnm onun için söylemişindir
Ama şişmanlık psikolojiside farklı bişeydir ben yaşadığım için biliyorum
Mutlaka içinden oda vermek istiyordur rahatsız oluyordur ama onu yapacak o gücü azmi herzaman bulamıyor insan
Mesela ben önceden 2-3 Kilo aldımmı çok kompleks yapan biriydim buna rağmen senelerce şişman dolaşmak zorunda kaldım,
O kısır döngü içinde debelendim durdum

çok sevindim canım inşaallah bikaç güne tamamen toparlanır

Belki de dediğinde haklısın yani ben hayatımın sadece bir bölümünü kilolu geçirdim pek anlamayabilirim ama benim aklım şunu almıyor işte eğer bir şeyden rahatsızsan onu düzeltmeye çalışmaz mısın? 1 tencere yemeği çok rahat bitirebilecek kapasitede kızı da onun gibi hatta eşi, ben yürümek için bin türlü bahane bulurum o da arabayla bi yerlere gitmek için sağlık ocağı evine çok uzak değil ama asla yürüyerek gitmez, aman bu kilo psikolojisi çok pis kiloyu sevmiyorum diye herkes de sevmeyecek sanıyorum bazıları 90 kilodur ama halinden memnundur bazıları da 50 kilodur hala kiloluyum diye içi içini yiyordur

Annem olay ne Kim uzdu seni

Ne oldu yawwww
Kim ne dedi size yolarim

Takis oyle kotuyumki anlatamam
Kuzum eridi resmen
senin ona destek olman laızm berilcim şimdi kuzu sana bakınca daha çok telaşlanır nazlanır iyileşmesi için moral lazım ona hasta olmadığını hissettirmen lazım haklısın tabi onun canı bir yanıyorsa seninki 5 yanar ahh annelik ahh

Kuzum eridi resmen
Merhaba Beril kaptan bir gelip ne var ne yok bakmak istedim bir az sohbet edeyim dedim bir bakdım kuzunuz hastalanmış çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Allah şifasını versin inşallah tez zamanda.

Kızlar ben 8-ci takımdan hepinize benden selam olsun

Allah yardimcimiz olsun
Baban nasil cnm

Kuzum eridi resmen
canıımmmm kıyamam ben ikinize de
ama geçecek merak etme çok çok sağlıklı olacak
Allah dermansız dert vermesin tatlım ama anlıyorum tabii tırnağı kırılırsa canı yanar insanın
sen güçlü kadınsın eminim kızında senin gibidir ve en kısa zamanda atlatır

Nusabe hoşgeldin cnm
Çok sevindim geldiğine. Bizim tartı günümüz perşembe olduğu için biz yarın tartı heyecanını yaşıyoruz o yüzden bugün kemerleri sıkma günü
Sen ne yaptın nasılsın
Sağlıklı beslenme nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…