- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.741
Sen yağ aldırcan bide ozamanBenimde üç doğumdan ve tabii kilolardan sonra müthiş bir göbeğim oluştu.zayıflasamda orası sabit.gitmiyor bir türlü
Devlete güvenemem ben.benim teyze kızı çok büyük diye mecburen küçülttu. Hiçbisey bırakmamışlar geriyeGoguslerini de arkadasim gecen kis yaptirdi devlet hastanesinde 3,500 tl ye
Aynen canim porsuyor resmen spor la bile gitmez diyorlarBenimde üç doğumdan ve tabii kilolardan sonra müthiş bir göbeğim oluştu.zayıflasamda orası sabit.gitmiyor bir türlü
Oyyy demeeeAynen canim porsuyor resmen spor la bile gitmez diyorlar
Ya olabilir ben özele sordum 6.000 lira dediCanim zayiflayinca buyukluk kalmiyor o nedenle ucretli imis buyuk olsalar ucretsizmis
Sanada iyi geceler güzelim yarın güzel haberlerle buluşalım inş.Canlarim hepinize iyi geceler
Bu kadar eglence bana yeter yarin coooookkkkk erken kalkacagim kuzusumun izin verdigi surece uyuyayim ben
Opuyorum hepinizi guzel bir gece olsun hepinize
Iyi uykular fistikCanlarim hepinize iyi geceler
Bu kadar eglence bana yeter yarin coooookkkkk erken kalkacagim kuzusumun izin verdigi surece uyuyayim ben
Eğer eşin sen karar ver diyosa oda istiyor o zaman
Ben hedef kiloya gelince ne gerekirse yaptırmak istiyom memiş göbek
Sadece izlerden çekiniyom yoksa korkmam
Tabi bide para biriktirmem lazım
Sen yağ aldırcan bide ozaman
Erencim eğer karar verirsen iyice araştırAynen canim porsuyor resmen spor la bile gitmez diyorlar
Bende bende!!!
Memeler zayıflafikca gidiyor.bir şekil şemal lazım
Iyi geceler canımCanlarim hepinize iyi geceler
Canim kiyafetle sorun olmuyor beden olarak su anda 36 beden giyiyorum ama o bolge yi biliyorum durumunu offfff nerden soktularsa bugun aklima inanin dusunmekten basim agriyor bu sabah regl oldum o neden ile ilac da alamiyorumOyyy demeee(
Aynen cnm yaSorma matilda(
Mefkurem senle benim kaporta için bayağı bir para biriktirmemiz lazım
Mefkurem ozel hastanede 7.500 diye bir fiyat sogledi arkadasim buraya bu doktor hacettepe den yeni geldi dedi yarin ogleden sonraya randevu aldik bakalim valla dertsiz basima dert aldimErencim eğer karar verirsen iyice araştır
Banada sorarsan devlette değil iyi bi özel dr git
İnsallah ablacimSanada iyi geceler güzelim yarın güzel haberlerle buluşalım inş.
Sagol tatlimIyi uykular fistik
Sagol canimIyi geceler canım
Canim kiyafetle sorun olmuyor beden olarak su anda 36 beden giyiyorum ama o bolge yi biliyorum durumunu offfff nerden soktularsa bugun aklima inanin dusunmekten basim agriyor bu sabah regl oldum o neden ile ilac da alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?