- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.701
Sağol canım. Siz de göresiniz inşallahYeni Yaşın hayırlı olsun canım 40 YAŞ tehlikeli bence. Yani en azından kendi adıma söyleyim 40 olduğumda benden korkulur :))))
hahahahhh valla öyle.ozlemiko niyeti bozmuşHayırdır özlem kırkından sonra ....... kim paklar :))))kaçın özlem geliyo
ben sıcakta evden çıkmam kız. Açarım klimayi ohh bakarım keyfime.denize gitsem şezlong altinda otururumBen sıcak sevenlerdenim hep yaz hep deniz az iş tam bana göre
ooo 40 yaşını düşünemiyorum senin ozlemikoEvet yaşım ilerledikçe yapmam dediğim şeyleri yapıyorum kaşlarımı yaptırdım Dövme yaptırıcam daha. Artık Kıyafet alırken en CAF caflı renkleri seçiyorum. 40 a 4 yıl var gerisini siz düşünün:)))
Burda olsa bende öyle olurdum heraldeBen denizden çıkmayanlardanım
İyi geceler cnmGüzellikler ben Yatıyorum hepinize iyi geceler
Kuzey dedin ya kuzey ülkerine falan mı gitsem acep??Norveç falan :)) şu vampir serisinden sonra hep aklımda..Bende nefret ediyorum sıcaktan kışın bile kısa kollu giyerim üstelik evim kuzey cephe
Iyi uykularGüzellikler ben Yatıyorum hepinize iyi geceler
Geçen hafta yazmıştıyaKızlar Nalan dan haberi olan varmı yani kitkurdundan kaç gün oldu yok merak eytim
Buraya da cok yagdi yaAynen fena yagmur yagdi buraya da
Aynen matilda ben yazciyim soguktan nefret ediyorumBen sıcak sevenlerdenim hep yaz hep deniz az iş tam bana göre
Iyi geceler tatlı rüyalarGüzellikler ben Yatıyorum hepinize iyi geceler
Rosem sen normalde akşamları gelmezdinBuraya da cok yagdi ya
aynı ben mişsin bebek!Yazın evdeyim ya bazen 1 hafta evden çıkmadığımı bilirim sıcaktan kaçmak için
valla sıkımıyım değilmiyim bilmiyorumda insan bir teşvik eder bir takdir eder demi...yok anam bizimkilerde öyle birşey..safi odun.hele onbeş kilo verdim deyince inanmayız demiyorlarmi.insanın kürekle ağızlarına vurası geliyoKız sen bakma onlara, resimde bile nasıl belli verdiğin
Kıyafetlerden belli oluyordur. Önceden dar gelen şeylerin şimdi bol gelmesi müthiş bi duygu
Hem sen, benden daha çok spor yapıyon daha sıkısındır
Evet ablacim kuzumu yatirdim ben de duSa girdim ciktim, esim de oturma odasinda uyukluyor ben de bi gireyim dedimRosem sen normalde akşamları gelmezdin
Çocuğu erkenmi yatırdın
Kizlar ben bir ise kalkistim size anlatmazsam rahat edemiycem
Ne oldu güzelimKizlar ben bir ise kalkistim size anlatmazsam rahat edemiycem
Hayirdir guzelim merak ettimKizlar ben bir ise kalkistim size anlatmazsam rahat edemiycem
2 tane uzun bacaklı rus dışında yoktu ya bu mevsim yaşlılar vadı gençlerde morelimi düzeltti hepsinde ya göt ya göbek ben zayıf kaldım vallaBurda olsa bende öyle olurdum heralde
Sevil sormayı unuttum gittiğiniz tatilde güzel hatunlar varmıydı
Hopiciğim sen iyimin az daha git de kutuplara penguenlerle yaşa bariKuzey dedin ya kuzey ülkerine falan mı gitsem acep??Norveç falan :)) şu vampir serisinden sonra hep aklımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?