- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.721
Sende hiç göbek kalmamıştır heraldeBir arkadasim aklima girdi karin gerdirme yaptirsana dedi aramizda yaptiran varmi
Hiç yazmadı ya ondan merak ettimGeçen hafta yazmıştıya
Önümüzdeki 2 hafta içinde çok yoğun olacağını
Aslında bende merak ettim ama rahatsız etmek istemedim
Eğer yarında gelmezse yazar sorarım
Gobek degilde acayip sarkiklik yani deri kaldi aslinda ne ben ne de esim sorun yapmiyorduk ama dedim ya benim aklima soktularSende hiç göbek kalmamıştır heralde
Seni rahatsız edecek düzeydemi
Sarkti mi gobegin kilo verdikten sonraArkadasimin sogledigine gore devlet hastanesinde rapor cikattirip ucretsiz olabiliyormusuz sadece korse parasi veriyormusuz
aaa nere ora??biz de gidelim mefkurem kendimizi iyi hissederiz2 tane uzun bacaklı rus dışında yoktu ya bu mevsim yaşlılar vadı gençlerde morelimi düzeltti hepsinde ya göt ya göbek ben zayıf kaldım valla
hahahahhh yok o kadarda değil kızHopiciğim sen iyimin az daha git de kutuplara penguenlerle yaşa bari
Kiz biz de hep pespese yaziyoruz haaaGobek degilde acayip sarkiklik yani deri kaldi aslinda ne ben ne de esim sorun yapmiyorduk ama dedim ya benim aklima soktular
Demi ya yaz gibisi varmı giycen kısakları şapidikleri oh mis hafifcecik gezcenAynen matilda ben yazciyim soguktan nefret ediyorum
O zaman yaptir oyle bi sansin varsa bikac tavsiyede al bakalim yaptiranlar memnun miGobek degilde acayip sarkiklik yani deri kaldi aslinda ne ben ne de esim sorun yapmiyorduk ama dedim ya benim aklima soktular
Evet canim toplam 49 kilo gidince mahvoldu gobek kismi ve goguslerimSarkti mi gobegin kilo verdikten sonra
Ya memişlerle birlikte düşünmüyorum değilim sen ne düşünüyonBir arkadasim aklima girdi karin gerdirme yaptirsana dedi aramizda yaptiran varmi
Senin doğumun normalmiydiGobek degilde acayip sarkiklik yani deri kaldi aslinda ne ben ne de esim sorun yapmiyorduk ama dedim ya benim aklima soktular
Kuşadası yavru ben morel depoladım vallaaaa nere ora??biz de gidelim mefkurem kendimizi iyi hissederiz
hahahahhh yok o kadarda değil kız
2 dogumumda sezeryan di canim esim sen karar ver diyor yani topu bana atiyor ben im de canim pek tatlidir o neden ile karar veremiyorum tamSenin doğumun normalmiydi
Eğer ameliyat izinden çekinmiyosan
Bide sen çok rahatsız oluyosan neden olmasın
Ama eşin ne diyor ona söyledinmi
Benimde üç doğumdan ve tabii kilolardan sonra müthiş bir göbeğim oluştu.zayıflasamda orası sabit.gitmiyor bir türlüGobek degilde acayip sarkiklik yani deri kaldi aslinda ne ben ne de esim sorun yapmiyorduk ama dedim ya benim aklima soktular
Ya bi tanıdığın arkadaşı öyle memeleri yaptırmışArkadasimin sogledigine gore devlet hastanesinde rapor cikattirip ucretsiz olabiliyormusuz sadece korse parasi veriyormusuz
Goguslerini de arkadasim gecen kis yaptirdi devlet hastanesinde 3,500 tl yeYa memişlerle birlikte düşünmüyorum değilim sen ne düşünüyon
Bende bende!!!Ya memişlerle birlikte düşünmüyorum değilim sen ne düşünüyon
Canim zayiflayinca buyukluk kalmiyor o nedenle ucretli imis buyuk olsalar ucretsizmisYa bi tanıdığın arkadaşı öyle memeleri yaptırmış
Eğer eşin sen karar ver diyosa oda istiyor o zaman2 dogumumda sezeryan di canim esim sen karar ver diyor yani topu bana atiyor ben im de canim pek tatlidir o neden ile karar veremiyorum tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?