- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.901
bak onu bilmiyordum canım, belki bakılabiliyordur ama bakabildikleri alanlar farklı farklıdır veya kolonoskopiyle daha ayrıntılı görülebiliyordur falan
ama ikisinden de korkacak bişe yok inan, benimde canım çooooooookkkk kıymetlidir ama zaten ilaç veriyorlar lokal anestezi gibi sanırım o yüzden uyanıksın ama farkında olmuyorsun
bana ilaç yapmışlardı annem o ara benden doktorun parasını istemiş hani çıkarken yarı baygın olacaksın unutmayalım ben veririm diye ben endoskopiye girdim güya aklım başımda zannediyorum neyse çıktım parayı vermek için cüzdanımı karıştırdım bulamyınca bildiğin panik oldum çünkü özel doktora gittik ve az bi para değildi annem kızım bana verdin ya dedi ama hiççç hatırlamıyorum hiiiçççç
o şekilde yapılan endoskopiyi de hatırlamıyorum
babamla da konuştuğumda bir sıkıntı yaşamadığını zaten yarı baygın gibi olduğunu söylemişti
aaaaaa bak şimdi hatırladım benim eşim de yaptırmıştı biz nişanlıyken hayyy kafaya bak bendekio da çok sıkıntı olmadı demişti, bişe hissetmedim demişti
yok canım not ettım aksam lıstelenırGünaydın berilcim canım bugün ofisteyim ben eğer işin varsa kendini zora sokma bende burdayım
Aman nazar degmesin masallah tebriklerVeeeeee kilo bildirimimEki Görüntüle 1541986 patiklerime bakmayın
geçen hafta 59.0 bu hafta 57.6 fark -1,4 kg
tamam canımSyes mezunmusun sen canim
yok canım not ettım aksam lıstelenır
Yarın ben yokum dıye sanada Yük etmedım
Sonuclar sende olacak ya
Tebrikler canimherkese Günaydınlar mutlu günler dilerim
Sabah hastaneye gittim yine kayınpederimin solunum sıkıntısı dvamediyor tekrar makinaya bağlayabiliriz nereye kadar böyle devam eder bişey diyemeyiz dediler. Rabbim acı çektirmesin...
Mesaj sayım ; 107,
kilo geçen hafta ; 77,5
bu hafta ; 77
fark ; 500 gr.
aslında 76,5 e düşmüştüm ama düzensiz beslenmeden dolayı 77,9 a yükseldim şimdi tekrar 77 ye düştüm yemeksizlik öldürecek beni artık
süpersin tatlım
bi mezuniyet daha yolda sanırım
Beril syes sizin adınıza kapanmayi düşünüyor olmaniz bile beni sevindirdi. . Elbette örtü tek şey değil allaha yaklasmak için. . Elbette hersey kapanmakla olmaz. . Ama kapanmak sizlere başka başka şeylerde katar bende buna bi arkadainiz olarak cok sevinirim. .
Düşünce olarak aklınıza girmisken kendinizden istifade rdin ve kapanin isterim. .
Kapanmaya kapali olarak alisin düşünerek değil. . Aceleye getirin. . Bakmidsiniz bir sene geçmiş iki sene geçmiş. .
Kapandihiniz zaman yapamayacağıniz tek sey bikini giymek :) başka hiçbir şey yok yapamayacahiniz.. :))
Süsse makyajsa güzel kiyafetse yine sizinle. . Kapalı olan ne hoş hatunlarda var biliyorsunuz. .
Nasıl yasarsak yaşayalım hayat vızır geçiyo
Nolur bu konuda kimse tartışma ortami yaratmasin.. arkadaşımız için fikrini söylesin sadece. . Çünkü malesef konu kapalilik olunca pek bi tartisan olabiliyor. . Bence kapanma dienede saygım sonsuzdur bilin ..
Derin ben de şişlik çok oluyor hatta hastanelik bile oldum Rabbim şifa versin bize inşallahNe bilim canım ya ödem yapıcak bir şey de yemedim ama yazın böyle oluyor hep.
Syes mezunmusun sen canim
yok canım not ettım aksam lıstelenır
Yarın ben yokum dıye sanada Yük etmedım
Sonuclar sende olacak ya
herkese Günaydınlar mutlu günler dilerim
Sabah hastaneye gittim yine kayınpederimin solunum sıkıntısı dvamediyor tekrar makinaya bağlayabiliriz nereye kadar böyle devam eder bişey diyemeyiz dediler. Rabbim acı çektirmesin...
Mesaj sayım ; 107,
kilo geçen hafta ; 77,5
bu hafta ; 77
fark ; 500 gr.
aslında 76,5 e düşmüştüm ama düzensiz beslenmeden dolayı 77,9 a yükseldim şimdi tekrar 77 ye düştüm yemeksizlik öldürecek beni artık
Evet denizBende kilo bildirimi yapacak mıyımmm
rica ederim canım Allah senden de razı olsunTamam canım allah razı olsun uzun uzun da yazmışsın. . Sağol canım benim
Erencim keşke beklediğine değseydi ama maalesef -600Mefkurem nerdesin kilonu merak ettim inan bu saate kadar seni bekledim ama artik gozlerim kapaniyor uyaninca bakarim
abla vücuda gerçekten belli olmuyor kafasına göre takılıyor benimkiGünaydın kızlar
Bugün çok sevinemedim
Yediklerim geçen haftayla aşağı yukarı aynıydı ama spor faktörü rol oynadı heralde
Geçen hafta 82.7
Bugün 82.1
Fark 0.6
Yüzde 0.73
Mesaj sayısı 147
Bernam benimki biraz başka bi durumduMefkurem alıntın olmamış..bayanlar allahaşkına bırakın koca eksenli yaşamayi .ne demek benim kocam istemiyor??sizin kendi iradeniz yokmu?ister başörtüyle gezersiniz ister mini etekle.eşleriniz niye sizin yerinize karar veriyor anlamadımki
Berilcim sana gelirsek hayatım ben önce kendimden örnek vereyim.biliyosun bahsetmiştim sol görüşlü bir ailede tamamen kendi isteğimle ve sadece içimden gelerek 18 yaşımda örtündüm. çok bir araştırma yapmadan, içimden gelen o'nun rızasını kazanma istegini erteleyemeyerek oldu ve tabanım olmamasına karşı en canım dedemin "yobaz oldun" lafları bile beni yolumdan döndürmedi..
o yüzden şimdi sana lütfen iyi düşün, lütfen araştır, lütfen bilgi birikimi vs.. Diyemiyorum çünkü vakit saat geldiğinde kulu yaratıcıdan kimse uzak tutamıyor.o saati belirleyecek olanda yine sensin. ister bugün ister on sene..aklına, iradene güven onlar zaten seni doğru yola götürürler..
Gülsümcüm bunun tek yolu bence akşamları bi şekilde kendine çabuk hazırlanan bişeyleri yapıp işe götürcen belki zahmetli olacak ama biraz sıcak yemek Yemen lazım yoksa sabrın çabuk tükenir hemde sağlıklızabla vücuda gerçekten belli olmuyor kafasına göre takılıyor benimkibende bu hafta kötüyüm aslında verdiğim miktar geçen haftayla aynı ama bu hafta yaptığım düzensizlikleri yapmasaydım daha çok verirdim elimde olsada yapmasam ama başımda yemek yapan anam yok mutfağa yemek yapmaya gitsem patronun gözleri fıldır fıldır beni takip ediyor işi asıyorum diye e akşamları kayınvalidemde kalıyorum o yüzden kendime özel bişi çıkaramıyorum çekiniyorum bişey dediğinden değil ama gelir oturur yanıma napıyon kızım diye benimde elim gitmez asla bişey çıkarıp yemeye bundan dolayı malesef akşamalrıda düzensiz off off bu hafta inşaallah çok güzel olacak
önümuzdeki hafta daha iyi olursun inşallah..Günaydınlar.
Geçen hafta 98.8
Bugün 98.6
Fark 0.2
Yüzdem %0.2
Mesaj sayım 27
Modum bunalım.
Karnım, bacaklarım davul. Ödemden ölüyorum.
hadi bakalım.güzel haberlerini bekliyoruzKilo veren herkesi tebrik ederim. . Ben sislikten ölüom .. saat 4.30 da randevu . İnşallah iyidir dr..
Matilda canim bende kolonoskopi yaptırabilirim yaz canim.. aradaki farkı da bilmiom ben pek bilgim yok zaten. . Endoskopi yazdihima bakma netten baktim bildiğim den değil
oo süpersinVeeeeee kilo bildirimimEki Görüntüle 1541986 patiklerime bakmayın
geçen hafta 59.0 bu hafta 57.6 fark -1,4 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?