Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım allah razı olsun uzun uzun da yazmışsın. . Sağol canım benim

Tebrikler canim

süpersin tatlım
bi mezuniyet daha yolda sanırım

Beste çok haklısın düşünerek yıllardır erteliyorum bir anda karar verip kapanmam lazım çok kızıyorum kendime çok

Ne bilim canım ya ödem yapıcak bir şey de yemedim ama yazın böyle oluyor hep.
Derin ben de şişlik çok oluyor hatta hastanelik bile oldum Rabbim şifa versin bize inşallah
Syes mezunmusun sen canim

yok canım not ettım aksam lıstelenır
Yarın ben yokum dıye sanada Yük etmedım
Sonuclar sende olacak ya

Çok teşekkür ederim kızlar sağolun

Kaptanım 55 olmadan mezun olmam

Rabbim ele ayağa düşürmesin canım

Benim biraz karışık oldu,

Geçen hafta perşembe ben bilmiyodum kilo bildirimi yapmadım ( 3 gün olmuştu başlayalı çünkü)
Başlangıcım 98,6kg ( 18 mayıs )
Pazartesi 98 kg
Bugün 97,7 kg

Hepsini yazdım hangisi doğru bilmiyorum

Günaydın kızlar
Bugün çok sevinemedim
Yediklerim geçen haftayla aşağı yukarı aynıydı ama spor faktörü rol oynadı heralde

Geçen hafta 82.7
Bugün 82.1
Fark 0.6
Yüzde 0.73
Mesaj sayısı 147
abla vücuda gerçekten belli olmuyor kafasına göre takılıyor benimki bende bu hafta kötüyüm aslında verdiğim miktar geçen haftayla aynı ama bu hafta yaptığım düzensizlikleri yapmasaydım daha çok verirdim elimde olsada yapmasam ama başımda yemek yapan anam yok mutfağa yemek yapmaya gitsem patronun gözleri fıldır fıldır beni takip ediyor işi asıyorum diye e akşamları kayınvalidemde kalıyorum o yüzden kendime özel bişi çıkaramıyorum çekiniyorum bişey dediğinden değil ama gelir oturur yanıma napıyon kızım diye benimde elim gitmez asla bişey çıkarıp yemeye bundan dolayı malesef akşamalrıda düzensiz off off bu hafta inşaallah çok güzel olacak

Bernam benimki biraz başka bi durumdu
Ne kocam istediği için kapandım nede kocam istediği için açtım
Bunun için koca rızası almaya gerek yok Allah rızası önde gelir
Evet çok sorunlar yaşadık ikimiz arasında ama benim ruhumla alâkalı

Gülsümcüm bunun tek yolu bence akşamları bi şekilde kendine çabuk hazırlanan bişeyleri yapıp işe götürcen belki zahmetli olacak ama biraz sıcak yemek Yemen lazım yoksa sabrın çabuk tükenir hemde sağlıklız

Günaydınlar.

Geçen hafta 98.8
Bugün 98.6
Fark 0.2
Yüzdem %0.2

Mesaj sayım 27
Modum bunalım.

Karnım, bacaklarım davul. Ödemden ölüyorum.
önümuzdeki hafta daha iyi olursun inşallah..

hadi bakalım.güzel haberlerini bekliyoruz

Veeeeee kilo bildirimimEki Görüntüle 1541986 patiklerime bakmayın

geçen hafta 59.0 bu hafta 57.6 fark -1,4 kg
oo süpersintebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…