- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.881
TebriklerHellooooooo bebeklerimgüzel ve mutlu bir gün olsun hepimize
Perşembe bildirimi
Geçen hafta:86.9
Bu hafta :86.0
Mesaj sayım:88
6 ayda mı eski kilona döndün maşallah ben 1 yılda eskiye yaklaştim 2,6 kilo fazlam var şimdi inşallah sen de 36 beden olursun hatta hepimizzzzzallahımmm nolur bende 34 beden pantolonlarımın içine sığayımmm eylüle kadar(( okul açılınca aldıklarım hep 34 olsunnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))) tebrik ederim valllaaaaa.. ne kadar sürede vermiştin doğumkilolarını ben ilkinde 6 aylıkken eski kiloma dömüştüm umarım bunda da öyle olur
Mefkurem alıntın olmamış..bayanlar allahaşkına bırakın koca eksenli yaşamayi .ne demek benim kocam istemiyor??sizin kendi iradeniz yokmu?ister başörtüyle gezersiniz ister mini etekle.eşleriniz niye sizin yerinize karar veriyor anlamadımki
Berilcim sana gelirsek hayatım ben önce kendimden örnek vereyim.biliyosun bahsetmiştim sol görüşlü bir ailede tamamen kendi isteğimle ve sadece içimden gelerek 18 yaşımda örtündüm. çok bir araştırma yapmadan, içimden gelen o'nun rızasını kazanma istegini erteleyemeyerek oldu ve tabanım olmamasına karşı en canım dedemin "yobaz oldun" lafları bile beni yolumdan döndürmedi..
o yüzden şimdi sana lütfen iyi düşün, lütfen araştır, lütfen bilgi birikimi vs.. Diyemiyorum çünkü vakit saat geldiğinde kulu yaratıcıdan kimse uzak tutamıyor.o saati belirleyecek olanda yine sensin. ister bugün ister on sene..aklına, iradene güven onlar zaten seni doğru yola götürürler..
Günaydınlar.
Geçen hafta 98.8
Bugün 98.6
Fark 0.2
Yüzdem %0.2
Mesaj sayım 27
Modum bunalım.
Karnım, bacaklarım davul. Ödemden ölüyorum.
canım günaydınKilo veren herkesi tebrik ederim. . Ben sislikten ölüom .. saat 4.30 da randevu . İnşallah iyidir dr..
Matilda canim bende kolonoskopi yaptırabilirim yaz canim.. aradaki farkı da bilmiom ben pek bilgim yok zaten. . Endoskopi yazdihima bakma netten baktim bildiğim den değil
süpersin tatlımVeeeeee kilo bildirimimEki Görüntüle 1541986 patiklerime bakmayın
geçen hafta 59.0 bu hafta 57.6 fark -1,4 kg
Veeeeee kilo bildirimimEki Görüntüle 1541986 patiklerime bakmayın
geçen hafta 59.0 bu hafta 57.6 fark -1,4 kg
ben ilk diyetisyene başladığımda banada aynı listeyi verdi, hatta haftada bir tatlı hakkımda vardı ( sütlaç benzeri hafif bişey) sonra devam ettikçe o listeyi değiştirdi, ara öğünleri bazen azalttı, bazen şok diyet yaptırdı 3 günlük, bu şekilde ben 16 kilo vermiştim yaklaşık 6 ayda.. Vücudun bunlara ihtiyacı var aslında, ben çok doğru buluyorum denemiş ve neticeyi yaşamış biri olarak.Diyetisyenin listesini yazıyorum şimdi
sabah 9 .00-2 tane ceviz 2 kk peynir 5 tane zeytin 2 dilim ekmek söğüş sebze serbest
ara 11.30 -1 meyve
öğle 13.30- 6 yk sebze yemeği 4 yk pilav yada makarna 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 16.00- 2 meyve
akşam 19. 00 3 köfte kadar et veya 8 yk kurubaklagil 1 bardak yoğurt 2 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 21.00 - 1 meyve
yorumlarınızı bekliyorum
canım günaydın
endoskopide mideye, kolonoskopide bağırsaklara bakıyorlar
başka amaçları var mı bilmiyorum ama ben midem için, babam bağırsakları için yaptırmıştı oradan biliyorum
Ne bilim canım ya ödem yapıcak bir şey de yemedim ama yazın böyle oluyor hep.Ödem olunca ben de senin gibi oluyorum detoks falan mı yapsan ben hiç yapmadım ama yapanlar var baya
Ne bilim canım ya ödem yapıcak bir şey de yemedim ama yazın böyle oluyor hep.
bak onu bilmiyordum canım, belki bakılabiliyordur ama bakabildikleri alanlar farklı farklıdır veya kolonoskopiyle daha ayrıntılı görülebiliyordur falanNETTE ikiside bağırsaga yapılabilir yazıyo. . Bi bi kaç sene önce dr da benden istemişti endoskopi demişti. . Ordan biliom ama aradaki farkı bilmiom. .
Ama yinede dediğin gibide olabilir canım
Bugün dr a gidecem. Gun verir kolonoskopi için. Nasıl zormu korktuğum kadar var mı rosecim
Günaydın berilcim canım bugün ofisteyim ben eğer işin varsa kendini zora sokma bende burdayımGünaydin kizlar
Okuyup begeniyom alinti yapmadim cevaplar aksama insallah
Takisim listeyi yapiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?