Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

6 ayda mı eski kilona döndün maşallah ben 1 yılda eskiye yaklaştim 2,6 kilo fazlam var şimdi inşallah sen de 36 beden olursun hatta hepimizzzzz

Kapanma mevzusu konuşulmuş ben de kapanmayı istiyorum bi türlü cesaret edemiyorum bi yerden artık başlamam lazımm

Günaydınlar.

Geçen hafta 98.8
Bugün 98.6
Fark 0.2
Yüzdem %0.2

Mesaj sayım 27
Modum bunalım.

Karnım, bacaklarım davul. Ödemden ölüyorum.

Ödem olunca ben de senin gibi oluyorum detoks falan mı yapsan ben hiç yapmadım ama yapanlar var baya

Kilo veren herkesi tebrik ederim. . Ben sislikten ölüom .. saat 4.30 da randevu . İnşallah iyidir dr..
Matilda canim bende kolonoskopi yaptırabilirim yaz canim.. aradaki farkı da bilmiom ben pek bilgim yok zaten. . Endoskopi yazdihima bakma netten baktim bildiğim den değil

canım günaydın
endoskopide mideye, kolonoskopide bağırsaklara bakıyorlar
başka amaçları var mı bilmiyorum ama ben midem için, babam bağırsakları için yaptırmıştı oradan biliyorum

Beril syes sizin adınıza kapanmayi düşünüyor olmaniz bile beni sevindirdi. . Elbette örtü tek şey değil allaha yaklasmak için. . Elbette hersey kapanmakla olmaz. . Ama kapanmak sizlere başka başka şeylerde katar bende buna bi arkadainiz olarak cok sevinirim. .
Düşünce olarak aklınıza girmisken kendinizden istifade rdin ve kapanin isterim. .
Kapanmaya kapali olarak alisin düşünerek değil. . Aceleye getirin. . Bakmidsiniz bir sene geçmiş iki sene geçmiş. .
Kapandihiniz zaman yapamayacağıniz tek sey bikini giymek :) başka hiçbir şey yok yapamayacahiniz.. :))
Süsse makyajsa güzel kiyafetse yine sizinle. . Kapalı olan ne hoş hatunlarda var biliyorsunuz. .

Nasıl yasarsak yaşayalım hayat vızır geçiyo

Nolur bu konuda kimse tartışma ortami yaratmasin.. arkadaşımız için fikrini söylesin sadece. . Çünkü malesef konu kapalilik olunca pek bi tartisan olabiliyor. . Bence kapanma dienede saygım sonsuzdur bilin ..

herkese Günaydınlar mutlu günler dilerim

Sabah hastaneye gittim yine kayınpederimin solunum sıkıntısı dvamediyor tekrar makinaya bağlayabiliriz nereye kadar böyle devam eder bişey diyemeyiz dediler. Rabbim acı çektirmesin...

Mesaj sayım ; 107,
kilo geçen hafta ; 77,5
bu hafta ; 77
fark ; 500 gr.

aslında 76,5 e düşmüştüm ama düzensiz beslenmeden dolayı 77,9 a yükseldim şimdi tekrar 77 ye düştüm yemeksizlik öldürecek beni artık

Günaydınnn,

Dün akşam dışarıdaydık, arkadaşlarımızla, sonrada gece seansına sinemeya gittik, ne kadar çokkk şey konuşmuşsunuz, oku oku bitmedi :)
Menümü bozmadan dünü tamamladım. Ohh çok şükür.

ben ilk diyetisyene başladığımda banada aynı listeyi verdi, hatta haftada bir tatlı hakkımda vardı ( sütlaç benzeri hafif bişey) sonra devam ettikçe o listeyi değiştirdi, ara öğünleri bazen azalttı, bazen şok diyet yaptırdı 3 günlük, bu şekilde ben 16 kilo vermiştim yaklaşık 6 ayda.. Vücudun bunlara ihtiyacı var aslında, ben çok doğru buluyorum denemiş ve neticeyi yaşamış biri olarak.

canım günaydın
endoskopide mideye, kolonoskopide bağırsaklara bakıyorlar
başka amaçları var mı bilmiyorum ama ben midem için, babam bağırsakları için yaptırmıştı oradan biliyorum

NETTE ikiside bağırsaga yapılabilir yazıyo. . Bi bi kaç sene önce dr da benden istemişti endoskopi demişti. . Ordan biliom ama aradaki farkı bilmiom. .
Ama yinede dediğin gibide olabilir canım

Bugün dr a gidecem. Gun verir kolonoskopi için. Nasıl zormu korktuğum kadar var mı rosecim

Özlem kaynanasınin alti ayda bir yaptırdığini yazmis. Uyuyo bişi hissetmiyorsun demiş bu bana iyi geldi. Matildadan da cevap bekliom. Korkumu yenmeye calisiom

bak onu bilmiyordum canım, belki bakılabiliyordur ama bakabildikleri alanlar farklı farklıdır veya kolonoskopiyle daha ayrıntılı görülebiliyordur falan
ama ikisinden de korkacak bişe yok inan, benimde canım çooooooookkkk kıymetlidir ama zaten ilaç veriyorlar lokal anestezi gibi sanırım o yüzden uyanıksın ama farkında olmuyorsun
bana ilaç yapmışlardı annem o ara benden doktorun parasını istemiş hani çıkarken yarı baygın olacaksın unutmayalım ben veririm diye ben endoskopiye girdim güya aklım başımda zannediyorum neyse çıktım parayı vermek için cüzdanımı karıştırdım bulamyınca bildiğin panik oldum çünkü özel doktora gittik ve az bi para değildi annem kızım bana verdin ya dedi ama hiççç hatırlamıyorum hiiiçççç
o şekilde yapılan endoskopiyi de hatırlamıyorum
babamla da konuştuğumda bir sıkıntı yaşamadığını zaten yarı baygın gibi olduğunu söylemişti
aaaaaa bak şimdi hatırladım benim eşim de yaptırmıştı biz nişanlıyken hayyy kafaya bak bendeki o da çok sıkıntı olmadı demişti, bişe hissetmedim demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…