- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.921
zahmetli değil aslında ama üşeniyorum akşamalrı yemek yapmaya :))Gülsümcüm bunun tek yolu bence akşamları bi şekilde kendine çabuk hazırlanan bişeyleri yapıp işe götürcen belki zahmetli olacak ama biraz sıcak yemek Yemen lazım yoksa sabrın çabuk tükenir hemde sağlıklız
Günaydın kızlar Bernacım ben koca eksenli yaşamıyorum biz ortak bi hayat yaşıyoruz birbirimizden istek ve beklentilerimiz var benim kapanma kararım olsa eminim eşim bişey demez ama düşüncesinin o yönde olmadığını biliyorum bende böyle bişey düşünmediğini için sorun yok yani bunlar narin konular ayrıca parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler katılıyorum kapanma bu işin yüzde 10 u olabilir ancak bu benim görüşüm tabikiMefkurem alıntın olmamış..bayanlar allahaşkına bırakın koca eksenli yaşamayi .ne demek benim kocam istemiyor??sizin kendi iradeniz yokmu?ister başörtüyle gezersiniz ister mini etekle.eşleriniz niye sizin yerinize karar veriyor anlamadımki
Berilcim sana gelirsek hayatım ben önce kendimden örnek vereyim.biliyosun bahsetmiştim sol görüşlü bir ailede tamamen kendi isteğimle ve sadece içimden gelerek 18 yaşımda örtündüm. çok bir araştırma yapmadan, içimden gelen o'nun rızasını kazanma istegini erteleyemeyerek oldu ve tabanım olmamasına karşı en canım dedemin "yobaz oldun" lafları bile beni yolumdan döndürmedi..
o yüzden şimdi sana lütfen iyi düşün, lütfen araştır, lütfen bilgi birikimi vs.. Diyemiyorum çünkü vakit saat geldiğinde kulu yaratıcıdan kimse uzak tutamıyor.o saati belirleyecek olanda yine sensin. ister bugün ister on sene..aklına, iradene güven onlar zaten seni doğru yola götürürler..
ayyy inşallah dediğin gibi olur çünkü karnımı görmen lazım, dün akşam karnımı görünce eşim hayırdır diye sormaya başladıSevgili arkadaşlarım bu hafta genel olarak takımda bir ödem durumu var.sebebi ay büyüyor ve salı günü dolunay var.o vakte kadar maalesef su tutmaya devam edecegiz.salıdan sonra çatır çatır gidecek kilolar ödemler..o yüzden dont panic
özele bak canım gönderdimKilo veren herkesi tebrik ederim. . Ben sislikten ölüom .. saat 4.30 da randevu . İnşallah iyidir dr..
Matilda canim bende kolonoskopi yaptırabilirim yaz canim.. aradaki farkı da bilmiom ben pek bilgim yok zaten. . Endoskopi yazdihima bakma netten baktim bildiğim den değil
Bende diyetisyen le aynı şekilde 17 kilo verdim canım ama çok yasak var diyet bittiğinde özledik lerine saldırıyorsun ve nitekim ben de öyle oldu ve verdiklerimi faxlasıyla geri aldım ben şuanda daha rahat bi diyet uyguluyorum belki daha yavaş veriyorum ama bi yaşam tarzı oturtmaya çalışıyorum ve kan değerlerim de mükemmel saçlarım dökülmüyor tırnakları kırılmıyor ve bu diyet işi bittiğinde ben özledik lerine saldırmayacağım çünkü diyet yapmıyorumGünaydınnn,
Dün akşam dışarıdaydık, arkadaşlarımızla, sonrada gece seansına sinemeya gittik, ne kadar çokkk şey konuşmuşsunuz, oku oku bitmedi :)
Menümü bozmadan dünü tamamladım. Ohh çok şükür.
ben ilk diyetisyene başladığımda banada aynı listeyi verdi, hatta haftada bir tatlı hakkımda vardı ( sütlaç benzeri hafif bişey) sonra devam ettikçe o listeyi değiştirdi, ara öğünleri bazen azalttı, bazen şok diyet yaptırdı 3 günlük, bu şekilde ben 16 kilo vermiştim yaklaşık 6 ayda.. Vücudun bunlara ihtiyacı var aslında, ben çok doğru buluyorum denemiş ve neticeyi yaşamış biri olarak.
evet canım 6 ayda eski kiloma dönmüştüm...insallah insallah hepimizz küçülelimmm minnacık kalalım=)6 ayda mı eski kilona döndün maşallah ben 1 yılda eskiye yaklaştim 2,6 kilo fazlam var şimdi inşallah sen de 36 beden olursun hatta hepimizzzzz
Kapanma mevzusu konuşulmuş ben de kapanmayı istiyorum bi türlü cesaret edemiyorum bi yerden artık başlamam lazımm
Ödem olunca ben de senin gibi oluyorum detoks falan mı yapsan ben hiç yapmadım ama yapanlar var baya
anladım canım senin yine lise laftan sözden anlarlar. benimkiler maşallah kurtluuuuBenim ticaret lisesi canım büro yönetimi branşım
Tatlım hangi tarihte kaç kiloyla başladığını yazarsan ona göre bakıp listeye eklerlergeçen hafta: 65.3
bu hafta: 64.0
verilen: 1.3
yüzde:1.9
mesaj sayım: 86
kaptanım bu hafta listede miyimmm? bu arada 1,3 ün bi kısmı ödem olabilir. çünkü yoldan gelmiştim bi gün sponra tartılmıştım parmaklarım şiş gibiydi o gün..neyse vermişim yaaa=) mantılarla=)
ayyy inşallah dediğin gibi olur çünkü karnımı görmen lazım, dün akşam karnımı görünce eşim hayırdır diye sormaya başladıo derece yani
bi an önce insin şu şişlikler
Bende öyleyim.. bu hafta yaptığım sporla daha ekside olmam gerekirkenayyy inşallah dediğin gibi olur çünkü karnımı görmen lazım, dün akşam karnımı görünce eşim hayırdır diye sormaya başladıo derece yani
bi an önce insin şu şişlikler
Watsap grubunda var mısın??Günaydın kızlar Bernacım ben koca eksenli yaşamıyorum biz ortak bi hayat yaşıyoruz birbirimizden istek ve beklentilerimiz var benim kapanma kararım olsa eminim eşim bişey demez ama düşüncesinin o yönde olmadığını biliyorum bende böyle bişey düşünmediğini için sorun yok yani bunlar narin konular ayrıca parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler katılıyorum kapanma bu işin yüzde 10 u olabilir ancak bu benim görüşüm tabiki
Önceden vardım şimdş yokum nolduWatsap grubunda var mısın??
Buraya bir göz at besteAyy bende aynı yım valla catlayacam.. ama bak hoppidi farklı yerden bakmış yüreğimize su serpmis.. (ödemimize su serpmis))
:)))
Oradan yazışmak daha iyi oluyorÖnceden vardım şimdş yokum noldu
Slm cnm
tabi çok haklısın, sen kendini bünyene hangini daha uygun hissediyorsan onu yapmalısın zaten zorlama diyetlerle bir yere kadar devam edilebiliyor. Benim diyetimde tatlı bile olduğu için bende rahat rahat yapıyorum. Birazcıkta sporu ekleyince zaten kilo milo kalması imkansızBende diyetisyen le aynı şekilde 17 kilo verdim canım ama çok yasak var diyet bittiğinde özledik lerine saldırıyorsun ve nitekim ben de öyle oldu ve verdiklerimi faxlasıyla geri aldım ben şuanda daha rahat bi diyet uyguluyorum belki daha yavaş veriyorum ama bi yaşam tarzı oturtmaya çalışıyorum ve kan değerlerim de mükemmel saçlarım dökülmüyor tırnakları kırılmıyor ve bu diyet işi bittiğinde ben özledik lerine saldırmayacağım çünkü diyet yapmıyorum
evet evet astrologlarda en iyi diyet başlama zamanını dolunay küçülmeye başladığında diye belirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?