Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zahmetli değil aslında ama üşeniyorum akşamalrı yemek yapmaya :))

Günaydın kızlar Bernacım ben koca eksenli yaşamıyorum biz ortak bi hayat yaşıyoruz birbirimizden istek ve beklentilerimiz var benim kapanma kararım olsa eminim eşim bişey demez ama düşüncesinin o yönde olmadığını biliyorum bende böyle bişey düşünmediğini için sorun yok yani bunlar narin konular ayrıca parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler katılıyorum kapanma bu işin yüzde 10 u olabilir ancak bu benim görüşüm tabiki

ayyy inşallah dediğin gibi olur çünkü karnımı görmen lazım, dün akşam karnımı görünce eşim hayırdır diye sormaya başladı o derece yani
bi an önce insin şu şişlikler

özele bak canım gönderdim

Bende diyetisyen le aynı şekilde 17 kilo verdim canım ama çok yasak var diyet bittiğinde özledik lerine saldırıyorsun ve nitekim ben de öyle oldu ve verdiklerimi faxlasıyla geri aldım ben şuanda daha rahat bi diyet uyguluyorum belki daha yavaş veriyorum ama bi yaşam tarzı oturtmaya çalışıyorum ve kan değerlerim de mükemmel saçlarım dökülmüyor tırnakları kırılmıyor ve bu diyet işi bittiğinde ben özledik lerine saldırmayacağım çünkü diyet yapmıyorum

evet canım 6 ayda eski kiloma dönmüştüm...insallah insallah hepimizz küçülelimmm minnacık kalalım=)

geçen hafta: 65.3
bu hafta: 64.0
verilen: 1.3
yüzde:1.9
mesaj sayım: 86
kaptanım bu hafta listede miyimmm? bu arada 1,3 ün bi kısmı ödem olabilir. çünkü yoldan gelmiştim bi gün sponra tartılmıştım parmaklarım şiş gibiydi o gün..neyse vermişim yaaa=) mantılarla=)

Tatlım hangi tarihte kaç kiloyla başladığını yazarsan ona göre bakıp listeye eklerler

ayyy inşallah dediğin gibi olur çünkü karnımı görmen lazım, dün akşam karnımı görünce eşim hayırdır diye sormaya başladı o derece yani
bi an önce insin şu şişlikler

Ayy bende aynı yım valla catlayacam.. ama bak hoppidi farklı yerden bakmış yüreğimize su serpmis.. (ödemimize su serpmis ))
:)))

Watsap grubunda var mısın??

Selam сanlar

Beril canım kuzu nasıl oldu iyimi şimdi

birbeste

erenece

Kızlar sizi tebrik ediyorum maşşallah size sağ eliniz inşallah bizlerin yarışan her kesin başına inşallah
Slm cnm
Onlar mezun oldu çok şükür darısı bizlere artık
İstedikten ve çabaladıktan sonra emin ol bizlerde başarıcaz
Sadece birbirimize destek olup motivasyonumuzu yüksek tutalım
Burda en iyi, aynı dertten muzdarip olduğumuz için yine biz anlarız

tabi çok haklısın, sen kendini bünyene hangini daha uygun hissediyorsan onu yapmalısın zaten zorlama diyetlerle bir yere kadar devam edilebiliyor. Benim diyetimde tatlı bile olduğu için bende rahat rahat yapıyorum. Birazcıkta sporu ekleyince zaten kilo milo kalması imkansız

evet evet astrologlarda en iyi diyet başlama zamanını dolunay küçülmeye başladığında diye belirtiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…