- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.981
Amin kuzum Rabbim yardımcısı olsunyapma yao zaman allah çektirmesin dyeyim (
Rabbim hastalıklarını günahlarına kefaret saysın inşallah çok çok zor bir durumkuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
sağol tatlımgizem çok geçmiş olsunnnn
ben dünya kadar para döktüm zayıflama ilaçlarınaevet hafifledim ama kilo yönünden değil cüzdanım hafifledi :))) yıllardır ilk defa bu şekilde kilo veriyorum çaba olmadan sonuç olmuyor malesef bugünlerde geçecek
MaşaAllah süpersin gizemcim emeğine sağlıktabi ki devam edicem ablacım evet takyoncum gelicem çok yakında tartılmadım ama 75-76 civarıyım büyük ihtimal diyetisyene gittiğimde oğrenicem sporumu hiç aksatmadım suyu 3-3,5 litreye çıkardım bu arada :) akşamlarıda 4 gibi yemeğimi sonlandırıyorum saat 9 gibi bi porsiyon meyve yiyorum sabah çok acıkmayım diye dinç tutuyo yürürken halsizleşmiyorum eğer 75 oldysam 3 ayda 15 kilo vermiş oluyorum :) :)
Gülsümüm bu durumda ne denir bilmiyorumkuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
aminn canım Allah razı olsunRabbim hastalıklarını günahlarına kefaret saysın inşallah çok çok zor bir durum
kesinlikle öyle o haplar tüm dengemi altüst etti hormonlarım bozuldu baş dönmesi unutkanlık hat safhaya çıktı bi ara çok kötülük ettim kendime çokkkGeçmiş olsun artık o paralara : )
Evet çaba olmadan olmuyor maalesef inşallah bizleri mutlu eden sonuçları alırız hep birlikde.
Bir keresinde bir mağazadaydım kadının biri beni kilolu görünce zayıflama hapı satmak istedi bana hayır dedim. Neden zayıflamak istemiyormusun dedi bana istiyorum dedim ama senin satdığın haplarla diyil dedim sağlığımdan olduğuma varsın kilolu oliyim dedim.
Amin ablam Allah razı olsun.Görümcem izmirde evli daha 1 yıl olmadı evleneli onun durumdan haberi yok ne diyceğimizi bilmiyoruz durumu cok sıkışık maddi olarak önce bi kayınbabamın durumu netleşsin öyle haber edelim dedik bakalım durumu kötüye doğru giderse haber vereceğiz gelsin görsün son defaGülsümüm bu durumda ne denir bilmiyorum
Allah el ayak muhtaç etmeden emanetini alsın yada şifasını nasip etsin
Geçmiş olsun tatlım bak artık hepsi geride kalmış çok şükür artık doğru yoldasın ve yoldayızkesinlikle öyle o haplar tüm dengemi altüst etti hormonlarım bozuldu baş dönmesi unutkanlık hat safhaya çıktı bi ara çok kötülük ettim kendime çokkk
sağol canım hepimiz emek veriyoruz inşallah hedeflerimize ulaşırız hepimizMaşaAllah süpersin gizemcim emeğine sağlık
Valla süpersin tatlımmmtabi ki devam edicem ablacım evet takyoncum gelicem çok yakında tartılmadım ama 75-76 civarıyım büyük ihtimal diyetisyene gittiğimde oğrenicem sporumu hiç aksatmadım suyu 3-3,5 litreye çıkardım bu arada :) akşamlarıda 4 gibi yemeğimi sonlandırıyorum saat 9 gibi bi porsiyon meyve yiyorum sabah çok acıkmayım diye dinç tutuyo yürürken halsizleşmiyorum eğer 75 oldysam 3 ayda 15 kilo vermiş oluyorum :) :)
Allah razı olsun gizemcim sizede geçmiş olsun kardeşinin durumu nasıl şimdi ?takyoncum ve beril geçmiş olsun canlarım Allah şifa versin diğer arkadaşlarımında varsa Allah onlarada şifa versin herkesin hastalığı geçsin bian önce
İyi demişin güzelimGeçmiş olsun artık o paralara : )
Evet çaba olmadan olmuyor maalesef inşallah bizleri mutlu eden sonuçları alırız hep birlikde.
Bir keresinde bir mağazadaydım kadının biri beni kilolu görünce zayıflama hapı satmak istedi bana hayır dedim. Neden zayıflamak istemiyormusun dedi bana istiyorum dedim ama senin satdığın haplarla diyil dedim sağlığımdan olduğuma varsın kilolu oliyim dedim.
sağol canım sırtından olduğu için kendi başına yatıp kalkamıyor biraz zaman geçince rahatlarzAllah razı olsun gizemcim sizede geçmiş olsun kardeşinin durumu nasıl şimdi ?
gelcem ama diplomamı alıp gelince aranızdayım :) inşallah ramazandada veririz biraz korkuyorum kilo alırsam tekrar diyeValla süpersin tatlımmm
Takımdan çıkıpta Kilo almadan dönmek büyük başarı
Çabuk gelde bizde seni kıskanıp biraz galeyana gelelim
kolay gelsin canımhaydi ben kaçar az braz temizlik yapayım...dünden bezeyle var ya bişey yapmayacağım başka çorba yaparım belki..öptüm siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?