Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eren bence iyi araştır karın germe işini ya ne biliyim sonucta ameliyat bi de karın gerdirmenin en zor olanı olduğunu duymuştum herkeste güzel sonuc vermiyormuş.yani derinin cinsine göre değişiyormus bence sporla halletmeyeçaliş...

Rabbim hastalıklarını günahlarına kefaret saysın inşallah çok çok zor bir durum

Geçmiş olsun artık o paralara : )

Evet çaba olmadan olmuyor maalesef inşallah bizleri mutlu eden sonuçları alırız hep birlikde.

Bir keresinde bir mağazadaydım kadının biri beni kilolu görünce zayıflama hapı satmak istedi bana hayır dedim. Neden zayıflamak istemiyormusun dedi bana istiyorum dedim ama senin satdığın haplarla diyil dedim sağlığımdan olduğuma varsın kilolu oliyim dedim.

MaşaAllah süpersin gizemcim emeğine sağlık

Gülsümüm bu durumda ne denir bilmiyorum
Allah el ayak muhtaç etmeden emanetini alsın yada şifasını nasip etsin

kesinlikle öyle o haplar tüm dengemi altüst etti hormonlarım bozuldu baş dönmesi unutkanlık hat safhaya çıktı bi ara çok kötülük ettim kendime çokkk

Gülsümüm bu durumda ne denir bilmiyorum
Allah el ayak muhtaç etmeden emanetini alsın yada şifasını nasip etsin
Amin ablam Allah razı olsun.Görümcem izmirde evli daha 1 yıl olmadı evleneli onun durumdan haberi yok ne diyceğimizi bilmiyoruz durumu cok sıkışık maddi olarak önce bi kayınbabamın durumu netleşsin öyle haber edelim dedik bakalım durumu kötüye doğru giderse haber vereceğiz gelsin görsün son defa

kesinlikle öyle o haplar tüm dengemi altüst etti hormonlarım bozuldu baş dönmesi unutkanlık hat safhaya çıktı bi ara çok kötülük ettim kendime çokkk
Geçmiş olsun tatlım bak artık hepsi geride kalmış çok şükür artık doğru yoldasın ve yoldayız

Valla süpersin tatlımmm
Takımdan çıkıpta Kilo almadan dönmek büyük başarı
Çabuk gelde bizde seni kıskanıp biraz galeyana gelelim

İyi demişin güzelim
Bende aldım zayıflama haplarından
Bak burdayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…