- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.961
iyiyim ablacım kardeşim ameliyat oldu bu ara hep onunla uğraşıyoruz annemle bu arada diyetisyene gittim 8 haziranda kontrolum var ama pek listeye uyduğum soylenemez sırf tartılmak için gidicem malum onların tartıları hassas oluyo :) ayın 10 u gibi muğlaya diplomamı almaya gidicem donuşte tam olarak gelicem takıma tabi sizde kabul ederseniz listede olmasam da gunluk yediklerimi sporumu paylaşırım
Amin canım inşallah bir ömür boyu kilonu korumayı başarırsın
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versiniyiyim ablacım kardeşim ameliyat oldu bu ara hep onunla uğraşıyoruz annemle bu arada diyetisyene gittim 8 haziranda kontrolum var ama pek listeye uyduğum soylenemez sırf tartılmak için gidicem malum onların tartıları hassas oluyo :) ayın 10 u gibi muğlaya diplomamı almaya gidicem donuşte tam olarak gelicem takıma tabi sizde kabul ederseniz listede olmasam da gunluk yediklerimi sporumu paylaşırım
gizemcim listede olup olmaman bişey değiştirmez tabiki gel birlikte daha çok yolumuz variyiyim ablacım kardeşim ameliyat oldu bu ara hep onunla uğraşıyoruz annemle bu arada diyetisyene gittim 8 haziranda kontrolum var ama pek listeye uyduğum soylenemez sırf tartılmak için gidicem malum onların tartıları hassas oluyo :) ayın 10 u gibi muğlaya diplomamı almaya gidicem donuşte tam olarak gelicem takıma tabi sizde kabul ederseniz listede olmasam da gunluk yediklerimi sporumu paylaşırım
sağol canım tabiki gelcem önceden 3 xl giyerken bugün 42 beden gomleğe sığdım batta biraz belden bol geldi tabi goğusler büyük olduğu içinDiploman hayırlı olsun kurtuldun desene inşallah ohh ne güzel. .
Gelecem deyip o zamanda nefsine yenik düşmek yok ama tamam mi.. bomba gibi Menülerle gel tamma mi.. bekliyoz canım seni :)
Çok teşekkür ederim tatlım
Biraz Kilo verince insanın kendine güveni artıyor, yolda yürüyüşü bile değişiyor
Hayata daha pozitif bakıyor
Ben geçmişe sünger çektim sadece ileriye bakıyorum
Şimdiye kadar yanlışlar yapmadımmı, tabiki çok yaptım sağlıksız radikal diyetler, veriyomuşum diye yemeğe saldırmalar Vs.
Şimdi hedefe ulaşıncaya kadar pes etmek yok
Bu gücüne burdaki arkadaşlarımdan alıyorum
Takım sorumluluğu olunca her hafta yeni bi heyecan yaşıyoruz
Bazen az veriyoz bazen çok veriyoz ama kararlılıkla devam ediyoz
kuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendiniof ya düzelseydi adamcağız
Olurmu canikom ne demek
sağol canım skolyoz ameliyatı oldu omurgasını duzeltip platin taktıkarGizemcim kardeşin için geçmiş olsun canim atlamisim onu.. insallah büyük bir sey değildi
2 mil yaptim. Cok yorulmadim cok eglenerek yaptim ama sonra dizlerim yandi. Aslinda en guzel spor yuzmek ama havuza falan gidemiyorum. Cok pis geliyo bana. Surekli ariyorum evde ne yapabilirim diye. Sanirim bu leslie'de uymadi banaK
Kaç mil yapmıştın cnm
Birden yüklenme kendine azdan başla yavaş yavaş artır
Menün güzel tatlım
Olurmu canikom ne demek
Ha 15, ha 30 Kızzzz lafımı olur
yaa unuttum ki tarihi yaaa 27 nisan olabilir 68,3 tüm yanılmıyorsam ama o zaman da yazmıştım not etmek için sanıırm etmişlerdirTatlım hangi tarihte kaç kiloyla başladığını yazarsan ona göre bakıp listeye eklerler
ben dünya kadar para döktüm zayıflama ilaçlarınaEvet aynen aynı hataları ben de yapdım ama dediyin gibi bu sefer yoldan dönmek yok inatla devam yola inşallah
kuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
yapma yakuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
gizem çok geçmiş olsunnnnsağol canım skolyoz ameliyatı oldu omurgasını duzeltip platin taktıkar
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Ne demek kabul ederseniz burası senin takımın cnm gelirsen çok seviniriz
Sen ne güzel veriyodun yarım bırakmadan devam et cnm
tabi ki devam edicem ablacım evet takyoncum gelicem çok yakında tartılmadım ama 75-76 civarıyım büyük ihtimal diyetisyene gittiğimde oğrenicem sporumu hiç aksatmadım suyu 3-3,5 litreye çıkardım bu arada :) akşamlarıda 4 gibi yemeğimi sonlandırıyorum saat 9 gibi bi porsiyon meyve yiyorum sabah çok acıkmayım diye dinç tutuyo yürürken halsizleşmiyorum eğer 75 oldysam 3 ayda 15 kilo vermiş oluyorum :) :)gizemcim listede olup olmaman bişey değiştirmez tabiki gel birlikte daha çok yolumuz var
Aminn Ecmain inşaAllah bestecim hayat ruya gibi Ayette de belirtiliyorya insanlar ruyadadır ölünce uyanırlar diye Rabbim hayatında ölümünde(uyanışın) hayırlısını nasip etsinOff yaaa insanoğlu bir varmış bir yokmuş. . Halimiz ne olacak rabbim biliyo. . Hastalığını attim kenara suan hissettikleri varya kayinbabanin.. offf bilmiom valla insanı bekleyenlerden biri bu işte. . Allahim pişman olacağımız bir hayat yasatmasin.. dilerimki bütün günahlarını affetsin öyle alsin alacaksada yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?