Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diploman hayırlı olsun kurtuldun desene inşallah ohh ne güzel. .

Gelecem deyip o zamanda nefsine yenik düşmek yok ama tamam mi.. bomba gibi Menülerle gel tamma mi.. bekliyoz canım seni :)

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Ne demek kabul ederseniz burası senin takımın cnm gelirsen çok seviniriz
Sen ne güzel veriyodun yarım bırakmadan devam et cnm

gizemcim listede olup olmaman bişey değiştirmez tabiki gel birlikte daha çok yolumuz var

Gizemcim kardeşin için geçmiş olsun canim atlamisim onu.. insallah büyük bir sey değildi

Diploman hayırlı olsun kurtuldun desene inşallah ohh ne güzel. .

Gelecem deyip o zamanda nefsine yenik düşmek yok ama tamam mi.. bomba gibi Menülerle gel tamma mi.. bekliyoz canım seni :)
sağol canım tabiki gelcem önceden 3 xl giyerken bugün 42 beden gomleğe sığdım batta biraz belden bol geldi tabi goğusler büyük olduğu için

Evet aynen aynı hataları ben de yapdım ama dediyin gibi bu sefer yoldan dönmek yok inatla devam yola inşallah

of ya düzelseydi adamcağız
kuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendini eşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...

K

Kaç mil yapmıştın cnm
Birden yüklenme kendine azdan başla yavaş yavaş artır
Menün güzel tatlım
2 mil yaptim. Cok yorulmadim cok eglenerek yaptim ama sonra dizlerim yandi. Aslinda en guzel spor yuzmek ama havuza falan gidemiyorum. Cok pis geliyo bana. Surekli ariyorum evde ne yapabilirim diye. Sanirim bu leslie'de uymadi bana

Evet aynen aynı hataları ben de yapdım ama dediyin gibi bu sefer yoldan dönmek yok inatla devam yola inşallah
ben dünya kadar para döktüm zayıflama ilaçlarına evet hafifledim ama kilo yönünden değil cüzdanım hafifledi :))) yıllardır ilk defa bu şekilde kilo veriyorum çaba olmadan sonuç olmuyor malesef bugünlerde geçecek

Off yaaa insanoğlu bir varmış bir yokmuş. . Halimiz ne olacak rabbim biliyo. . Hastalığını attim kenara suan hissettikleri varya kayinbabanin.. offf bilmiom valla insanı bekleyenlerden biri bu işte. . Allahim pişman olacağımız bir hayat yasatmasin.. dilerimki bütün günahlarını affetsin öyle alsin alacaksada yanına

yapma ya o zaman allah çektirmesin dyeyim(

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Ne demek kabul ederseniz burası senin takımın cnm gelirsen çok seviniriz
Sen ne güzel veriyodun yarım bırakmadan devam et cnm

gizemcim listede olup olmaman bişey değiştirmez tabiki gel birlikte daha çok yolumuz var
tabi ki devam edicem ablacım evet takyoncum gelicem çok yakında tartılmadım ama 75-76 civarıyım büyük ihtimal diyetisyene gittiğimde oğrenicem sporumu hiç aksatmadım suyu 3-3,5 litreye çıkardım bu arada :) akşamlarıda 4 gibi yemeğimi sonlandırıyorum saat 9 gibi bi porsiyon meyve yiyorum sabah çok acıkmayım diye dinç tutuyo yürürken halsizleşmiyorum eğer 75 oldysam 3 ayda 15 kilo vermiş oluyorum :) :)

Aminn Ecmain inşaAllah bestecim hayat ruya gibi Ayette de belirtiliyorya insanlar ruyadadır ölünce uyanırlar diye Rabbim hayatında ölümünde(uyanışın) hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…