- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.941
Yazmak istediğin bişey varsa özele yaz canım wassap la baş edemiyorum zor oluyo benim için dıt dıt ötüyo sessize alıyom birikiyo tel elime yapışıp kalıyo bu seferOradan yazışmak daha iyi oluyor
evet evet başka yolu yokanladım canım sen bian önce zayıflamaya bak diğer türlü listeye giremiyorsun çünki
2 kg almıştım onu veriyim öyle giderim falan dedim gitmedim bu hale geldimalmiş misinniye gitmiyorsun ki diyetisyenee
Teşekkür ederim tatlım hoşbuldumhoşgeldin max factor evet kızların maşallahı var valla bitirdiler darısı başımıza :))
Slm cnm
Onlar mezun oldu çok şükür darısı bizlere artık
İstedikten ve çabaladıktan sonra emin ol bizlerde başarıcaz
Sadece birbirimize destek olup motivasyonumuzu yüksek tutalım
Burda en iyi, aynı dertten muzdarip olduğumuz için yine biz anlarız
Nusabecim geçen gün sizin takıma bakarken bi mesajına denk geldim çok üzüldüm ama takım içine karışmayım diye bişey yazamadımSelam canım
Evet başara bilmek için bu çok önemli
Ccanım benim çok teşekkür ederim böyle yazdığını görmek benim için çok önemli duygulandım sevindim.Nusabecim geçen gün sizin takıma bakarken bi mesajına denk geldim çok üzüldüm ama takım içine karışmayım diye bişey yazamadım
Bende kilonun acısını çok çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum defalarca aldım verdim
Ama hergün bizim için yeni bi başlangıç bu sefer birbirimize destek olarak başarıcaz
Ben ocakta 113.5 kiloyla başladım şimdi 82 kiloyum
Eğer kendimi bıraksaydım şu 5 ay içinde değil vermek belki 15 Kilo daha almıştım
Senin kilon benim kadar fazlada değil
Bunu inanarak söylüyorum istedikten ve azmettikten sonra inan başaracaksın hep birlikte fıstık olacaz
Burda ne kadar rakip olsakta sonuçta hepimiz aynı şey için mücadele ediyoz bütün takımlar kardeş sayılır.O yüzden hiç çekinmeden burayada gel istersen menünü paylaş bizede yorumlar yap inan çok seviniriz özellikle ben çok mutlu olurumCcanım benim çok teşekkür ederim böyle yazdığını görmek benim için çok önemli duygulandım sevindim.
Bak şükürler olsun sen de 15 kilo vermişin tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görüceksin canım arkadaşım
Kaç mil yapmıştın cnmBugunku menumu de yazayim
Sabah 1 yumurta ile omlet, 2 dilim tb ekmegi
Ogle 1 kase sebze corbasi, 3 kasik bulgur, 2 kasik yogurt
2 ara 1- meyve, 2-sutlukahve
Aksam z.yagli barbunya ve salata
Su: simdiden 1 lt bitti bile, yatana kadar 2'yi gecer
Spor; bugun yapamayacagim, dun leslie'den sonra dizlerim agridi.
Malum cok kilolu olunca dizlere cok agirlik biniyo. Yine en iyisi acik hava yuruyusu. Yagmur yagmazsa yarin acik hava yuruyusu yapacagim.
Amin canım inşallah bir ömür boyu kilonu korumayı başarırsınAminnnn canım kilolu ve kilosunu takan insanı yine aynısını yaşayan anlar ancak. . Önemli olan vazgeçmemek.. sağlıklı beklemekten vazgecmeyenin kazanacağı bir dönem bu sadece. . Allah istisnasiz herkese nasip etsin insallah. . Tabi sonrada korumayı :)
Burda ne kadar rakip olsakta sonuçta hepimiz aynı şey için mücadele ediyoz bütün takımlar kardeş sayılır.O yüzden hiç çekinmeden burayada gel istersen menünü paylaş bizede yorumlar yap inan çok seviniriz özellikle ben çok mutlu olurum
Dediğim gibi ben çok acısını çekip çok bunalımlara girdiğim için birinin Kilo vermesi beni çok mutlu ediyor
Ayrıca ben bugün itibariyle 31.4 Kilo vermiş oldum
Ama eğer inanmayıp kendimi bıraksaydım
Vermek değil üstüne kaç Kilo almıştım Allah bilir
iyiyim ablacım kardeşim ameliyat oldu bu ara hep onunla uğraşıyoruz annemle bu arada diyetisyene gittim 8 haziranda kontrolum var ama pek listeye uyduğum soylenemez sırf tartılmak için gidicem malum onların tartıları hassas oluyo :) ayın 10 u gibi muğlaya diplomamı almaya gidicem donuşte tam olarak gelicem takıma tabi sizde kabul ederseniz listede olmasam da gunluk yediklerimi sporumu paylaşırımGizemcim nasılsın güzelim nasıl gidiyor
Bildirim yapsanda ne yapmışın bizde öğrensek
Çok teşekkür ederim tatlımCanım benim maşallah sana seni bir daha tebrik ederim
Ben de sizinle olmakdan çok mutlu olurum tabii ki gelirim tatlım
Ayrıca böyle sıcakkanlı olduğunuz için teşekkür ederim sizlere
of ya düzelseydi adamcağızherkese Günaydınlar mutlu günler dilerim
Sabah hastaneye gittim yine kayınpederimin solunum sıkıntısı dvamediyor tekrar makinaya bağlayabiliriz nereye kadar böyle devam eder bişey diyemeyiz dediler. Rabbim acı çektirmesin...
Mesaj sayım ; 107,
kilo geçen hafta ; 77,5
bu hafta ; 77
fark ; 500 gr.
aslında 76,5 e düşmüştüm ama düzensiz beslenmeden dolayı 77,9 a yükseldim şimdi tekrar 77 ye düştüm yemeksizlik öldürecek beni artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?