Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunku menumu de yazayim

Sabah 1 yumurta ile omlet, 2 dilim tb ekmegi

Ogle 1 kase sebze corbasi, 3 kasik bulgur, 2 kasik yogurt

2 ara 1- meyve, 2-sutlukahve

Aksam z.yagli barbunya ve salata
Su: simdiden 1 lt bitti bile, yatana kadar 2'yi gecer
Spor; bugun yapamayacagim, dun leslie'den sonra dizlerim agridi.

Malum cok kilolu olunca dizlere cok agirlik biniyo. Yine en iyisi acik hava yuruyusu. Yagmur yagmazsa yarin acik hava yuruyusu yapacagim.

Selam canım

Evet başara bilmek için bu çok önemli

Selam canım

Evet başara bilmek için bu çok önemli
Nusabecim geçen gün sizin takıma bakarken bi mesajına denk geldim çok üzüldüm ama takım içine karışmayım diye bişey yazamadım

Bende kilonun acısını çok çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum defalarca aldım verdim
Ama hergün bizim için yeni bi başlangıç bu sefer birbirimize destek olarak başarıcaz
Ben ocakta 113.5 kiloyla başladım şimdi 82 kiloyum
Eğer kendimi bıraksaydım şu 5 ay içinde değil vermek belki 15 Kilo daha almıştım
Senin kilon benim kadar fazlada değil
Bunu inanarak söylüyorum istedikten ve azmettikten sonra inan başaracaksın hep birlikte fıstık olacaz

Gizemcim nasılsın güzelim nasıl gidiyor
Bildirim yapsanda ne yapmışın bizde öğrensek

Ccanım benim çok teşekkür ederim böyle yazdığını görmek benim için çok önemli duygulandım sevindim.
Bak şükürler olsun sen de 15 kilo vermişin tebrik ederim inşallah daha da aşağılarını görüceksin canım arkadaşım

Selam сanlar

Beril canım kuzu nasıl oldu iyimi şimdi

birbeste

@erenece

Kızlar sizi tebrik ediyorum maşşallah size sağ eliniz inşallah bizlerin yarışan her kesin başına inşallah

Aminnnn canım kilolu ve kilosunu takan insanı yine aynısını yaşayan anlar ancak. . Önemli olan vazgeçmemek.. sağlıklı beklemekten vazgecmeyenin kazanacağı bir dönem bu sadece. . Allah istisnasiz herkese nasip etsin insallah. . Tabi sonrada korumayı :)

Burda ne kadar rakip olsakta sonuçta hepimiz aynı şey için mücadele ediyoz bütün takımlar kardeş sayılır.O yüzden hiç çekinmeden burayada gel istersen menünü paylaş bizede yorumlar yap inan çok seviniriz özellikle ben çok mutlu olurum
Dediğim gibi ben çok acısını çekip çok bunalımlara girdiğim için birinin Kilo vermesi beni çok mutlu ediyor
Ayrıca ben bugün itibariyle 31.4 Kilo vermiş oldum
Ama eğer inanmayıp kendimi bıraksaydım
Vermek değil üstüne kaç Kilo almıştım Allah bilir

K
Kaç mil yapmıştın cnm
Birden yüklenme kendine azdan başla yavaş yavaş artır
Menün güzel tatlım

Kızlar menüm
Sabah
İki dilim ekmek yağsız menemen peynir domates

Öğle saat 3 te yiyecem
Esmer Bulgurlu ispanak ve yoğurt

Aksam yok
Meyve yerim

Su:2, 5 lt
Spor yok

Amin canım inşallah bir ömür boyu kilonu korumayı başarırsın

Canım benim maşallah sana seni bir daha tebrik ederim

Ben de sizinle olmakdan çok mutlu olurum tabii ki gelirim tatlım

Ayrıca böyle sıcakkanlı olduğunuz için teşekkür ederim sizlere

Gizemcim nasılsın güzelim nasıl gidiyor
Bildirim yapsanda ne yapmışın bizde öğrensek
iyiyim ablacım kardeşim ameliyat oldu bu ara hep onunla uğraşıyoruz annemle bu arada diyetisyene gittim 8 haziranda kontrolum var ama pek listeye uyduğum soylenemez sırf tartılmak için gidicem malum onların tartıları hassas oluyo :) ayın 10 u gibi muğlaya diplomamı almaya gidicem donuşte tam olarak gelicem takıma tabi sizde kabul ederseniz listede olmasam da gunluk yediklerimi sporumu paylaşırım

Canım benim maşallah sana seni bir daha tebrik ederim

Ben de sizinle olmakdan çok mutlu olurum tabii ki gelirim tatlım

Ayrıca böyle sıcakkanlı olduğunuz için teşekkür ederim sizlere
Çok teşekkür ederim tatlım
Biraz Kilo verince insanın kendine güveni artıyor, yolda yürüyüşü bile değişiyor
Hayata daha pozitif bakıyor
Ben geçmişe sünger çektim sadece ileriye bakıyorum
Şimdiye kadar yanlışlar yapmadımmı, tabiki çok yaptım sağlıksız radikal diyetler, veriyomuşum diye yemeğe saldırmalar Vs.
Şimdi hedefe ulaşıncaya kadar pes etmek yok
Bu gücüne burdaki arkadaşlarımdan alıyorum
Takım sorumluluğu olunca her hafta yeni bi heyecan yaşıyoruz
Bazen az veriyoz bazen çok veriyoz ama kararlılıkla devam ediyoz

of ya düzelseydi adamcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…