- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.001
Eğer diğer organları iflas ettiyse bence haber verin güzelimAmin ablam Allah razı olsun.Görümcem izmirde evli daha 1 yıl olmadı evleneli onun durumdan haberi yok ne diyceğimizi bilmiyoruz durumu cok sıkışık maddi olarak önce bi kayınbabamın durumu netleşsin öyle haber edelim dedik bakalım durumu kötüye doğru giderse haber vereceğiz gelsin görsün son defa
İyi demişin güzelim
Bende aldım zayıflama haplarından
Bak burdayım şimdi
tekrar geçmiş olsun canımsağol canım sırtından olduğu için kendi başına yatıp kalkamıyor biraz zaman geçince rahatlarz
Ramazanı hepimiz düşünüyozdagelcem ama diplomamı alıp gelince aranızdayım :) inşallah ramazandada veririz biraz korkuyorum kilo alırsam tekrar diye
Canım Allah yardımcısı olsun, ne desem bilemedimkuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
Zaten yapamıcam diye bi korkum yok cnmEvet hatta öylece yüzüme baka kalmışdı kadın : )
Canım geçicek meraak etme kurtulcaz artık şu lanet kilolardan meraak etme
ben de haber edelim dedim ama kayınvalidem izin vermiyor durumu iyi olacak kocamın gerek yok haber vermeye diyor o kızında işleri var şimdi duyarsa kalp krizi geçirir yıkılır felan dedi birde yeni evliler birsürü borç bilet almaya bile durumları yok borç ederek gelir yine gelirse o yüzden kıyamadı sanırım durumu düzelir kocamın boş yere ortalığı kaldırmayalım vs. dedi. akşam çıkışta son durumunu öğrenmeye gideceğim bakalım duruma göre ararız artık yoksa bize öfke duyacak sürekliEğer diğer organları iflas ettiyse bence haber verin güzelim
Hem kayınbabanın hafızası yerindeyken görüşseler iyi olurdu
Sonra niye haber vermediniz der
sağol canım sanada çok geçmiş olsun Allah şifasını versin bian önce kayınbabanıntekrar geçmiş olsun canım
böyle durumlarda insan ne diyeceğini bilemiyor rosem Allah yardımcısı olsunCanım Allah yardımcısı olsun, ne desem bilemedim
inşallah abla iftardan bi saat once çıkıp yürümeyi düşünüyorum dayanabilirsem devam edicem böylece kiloda almamış olurum ve 70 e inerim :)Ramazanı hepimiz düşünüyozda
Korkunun ecele faydası yokmuş, yaşayıp görecez artık
Ağır şeyler yemezsek hasarsız atlatırız heralde
amin canımböyle durumlarda insan ne diyeceğini bilemiyor rosem Allah yardımcısı olsun
Senin kayınvalide haklı olarak gerçekleri kabullenmek istemiyorben de haber edelim dedim ama kayınvalidem izin vermiyor durumu iyi olacak kocamın gerek yok haber vermeye diyor o kızında işleri var şimdi duyarsa kalp krizi geçirir yıkılır felan dedi birde yeni evliler birsürü borç bilet almaya bile durumları yok borç ederek gelir yine gelirse o yüzden kıyamadı sanırım durumu düzelir kocamın boş yere ortalığı kaldırmayalım vs. dedi. akşam çıkışta son durumunu öğrenmeye gideceğim bakalım duruma göre ararız artık yoksa bize öfke duyacak sürekli
Zaten yapamıcam diye bi korkum yok cnm
Ama senelerdir hiç 6 lı kilolara inmedimya çok merak ediyom nasıl olacam
Hemencecik şu 4-5 ay geçsin istiyom
Tabi sabırlı olmak lazım
5 ay geçtiğine göre Allah ömür verirse kalan 5 ay da geçer
abla bilet parası bişekilde bulunur o problem değil ama işte kabullenmiyor kayınvalidem oda kalp hastası kalp aatışları 150 nin altına düşmüyor sıkıntıdan bu akşam son durumunu öğreneyimde ona göre el atacam duruma en azındanşimdi gelemzse bikle durumdan haberi olsun kızın hiçbirşeyden haberi yokSenin kayınvalide haklı olarak gerçekleri kabullenmek istemiyor
Ama hayatın gerçekleri eğer organları iflas ettiyse geriye dönüşü pek olmaz heralde yinede Allah bilir
Kayınvaldenlerin durumu yokmu bilet paralarını onlar ödese
Allah yardimciniz olsun, ne diyim bilemedim. Yinede iyi olur duzelir insallah.kuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
cok cok gecmis olsun.sağol canım skolyoz ameliyatı oldu omurgasını duzeltip platin taktıkar
Allah razı olsun denizcim teşekkür ederimAllah yardimciniz olsun, ne diyim bilemedim. Yinede iyi olur duzelir insallah.
Benim boyum 170 hedefim 65 yada 68Artık benim de böyle bir korkum yok çok şükür her zamankinden daha güçlüyüm çok şükür
Geçicek inşallah hedefin kaç senin
Benim hedefim 55 yani 30 kilo vermem lazım
Rabbim uzuuuuuuuun ömürler versin tatlım 6-lı rakamlara inmeyi de görüceksin
Çok üzüldüm canım allah çektirmesinkuzum az önce doktorla konuştum böbrekler iflas etmiş diyalize bağlayacaklar içten içe tüm organlar kapatıyor kendinieşim gitmiş yanına konuşmuş çantamı getir evden demiş borcları ödemeler felan onları anlatacam demiş oda kendinden umudu kesmiş artık Rabbim acı çektirmesin korktuğundan emin umduğuna nail etsin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?