Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım tavuk Göğsü çabuk olur kavursan yanında salata
Yada menemen yap

***9.TAKIM 415.ETAP***

mefkurem (82.7//%)
Rosebud(59.8///%)
xDerinMavix(/98.8///%)
Hoppidicik(86.9///%)
Takyon(77.5///%)
matilda34 (66.9///%)
kitkurdu (83.8///%)
Özlemiko (71.9///%)
Syes (59///%)

9.Takım Ortalaması: %

Yazmak istediğin bişey varsa özele yaz canım wassap la baş edemiyorum zor oluyo benim için dıt dıt ötüyo sessize alıyom birikiyo tel elime yapışıp kalıyo bu sefer

Demekki benden önce oradaydın..evet aynen öyle oluyor ama online yazışmak buradaki mesajlaşmaya göre daha verimli Oluyor.en azından birbirimizi anlamak açısından..

Menümü yazayım
sabah 1 yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğle (arkadaşlarla kahvaltıya gitmiştik ben kahvaltıyı erken yaptığım için yemek yedim) karışık fajita, light kola, 1 dilim ekmek
Aksam çok acıktım ne yerim bilemiyorum becerebilirsem pulbiberli yoğurt olabilir
su 2 litre
spor yok

Kızlar geldim dr dan.
Pazartesi sabah 9 da koloniskopi yapacak. Uyutacak. On onbeş dk sürer dedi. Cumartesi pazar sadece corba içecem. Karnim davul oldu tartilsam atmistan fazla cikacagima şüphem yok

Demekki benden önce oradaydın..evet aynen öyle oluyor ama online yazışmak buradaki mesajlaşmaya göre daha verimli Oluyor.en azından birbirimizi anlamak açısından..
Yok ben ordayken gelmiştin sen adını ordan biliyorum orda yazışıyorduk ama sen çok gelemiyordun sonra ben çıktım zaten. anlaşırız ya burdan da sen ne anlatmak istiyorsun

Kızlar geldim dr dan.
Pazartesi sabah 9 da koloniskopi yapacak. Uyutacak. On onbeş dk sürer dedi. Cumartesi pazar sadece corba içecem. Karnim davul oldu tartilsam atmistan fazla cikacagima şüphem yok
Dr mu tavsiye etti senmi istedin Bestem
Dr başka ne dedi

Takyoncum sana yarın bildirim yapcam dedim ama bugün detoksu bozdum ben ya sabah tartılmıştım
geçen hafta 66.9
bu hafta 66.1
fark 800
mesaj sayım 173
Detoksun işe yaramış heralde Sevil
Başlamadan tartılmışmıydın
Normalde kaç gündü

Ayrıca tebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…