- 31 Ekim 2013
- 21.662
- 72.861
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.041
Canım ne yaptın minnoş elifin nasıl olduNerdesınız kızlar
Tatlım tavuk Göğsü çabuk olur kavursan yanında salataBugünki menüm
sabah: bir yumurta, çeyrek simit, beyaz peynir
öğle: kıymalı biber dolma
ara: bi kase çilek, bir avuç erik
akşam: belli değil, ne yesem bilemiyorum yoğurt yemek istemiyorum eşime yapacağım yemeği de ben yiyemempofffff ne yesem ki
su: 3 lt
Casperın burda cnmNerdesınız kızlar
Yarın çıkacak ınsallah bu aksam da ateslenmesse canımCanım ne yaptın minnoş elifin nasıl oldu
Sevımlı caspırımmmmCasperın burda cnm
Siz inşallah yarın hayırlısıyla çıkında BerilimSevımlı caspırımmmm
Menemen cazip geldi ablacim Onu yapayim, sagol :)Tatlım tavuk Göğsü çabuk olur kavursan yanında salata
Yada menemen yap
İnsallah kuzummYarın çıkacak ınsallah bu aksam da ateslenmesse canım
Yazmak istediğin bişey varsa özele yaz canım wassap la baş edemiyorum zor oluyo benim için dıt dıt ötüyo sessize alıyom birikiyo tel elime yapışıp kalıyo bu sefer
Yok ben ordayken gelmiştin sen adını ordan biliyorum orda yazışıyorduk ama sen çok gelemiyordun sonra ben çıktım zaten. anlaşırız ya burdan da sen ne anlatmak istiyorsunDemekki benden önce oradaydın..evet aynen öyle oluyor ama online yazışmak buradaki mesajlaşmaya göre daha verimli Oluyor.en azından birbirimizi anlamak açısından..
Ilaç vermedi mi şimdi kolaylaşmış bu iş ya 15 dk çokmuş uyuttuğu için mi acabaKızlar geldim dr dan.
Pazartesi sabah 9 da koloniskopi yapacak. Uyutacak. On onbeş dk sürer dedi. Cumartesi pazar sadece corba içecem. Karnim davul oldu tartilsam atmistan fazla cikacagima şüphem yok
Dr mu tavsiye etti senmi istedin BestemKızlar geldim dr dan.
Pazartesi sabah 9 da koloniskopi yapacak. Uyutacak. On onbeş dk sürer dedi. Cumartesi pazar sadece corba içecem. Karnim davul oldu tartilsam atmistan fazla cikacagima şüphem yok
Detoksun işe yaramış heralde SevilTakyoncum sana yarın bildirim yapcam dedim ama bugün detoksu bozdum ben ya sabah tartılmıştım
geçen hafta 66.9
bu hafta 66.1
fark 800
mesaj sayım 173
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?