- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.081
Bence akşam olmamış cnmmenüm
sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
1 çorba kaşiği kadar tulum peyniri
öğlen
3 kaşik yulaf ezmesi yarım avuc kuru üzüm süt
ara
1 erik
kızın gofretinden 1 ısırık
akşam
yarım kase yogurt
ara
kuruyemiş yerim
sporu henüz yapmadım dustan önce yapacağım y,ne o 7 dakikalık ve kalça bacak hareketşerinden 4 tanesini 20 tekrar yapacağim
biliyorum midemde bir yanma var ondan yemedim yoksa benim menülerimi biliyorsun ac kalamam.ama midemin yanması çok rahatsız etti o yüzden ilaç da içmeyeyim dedim emziriyorum diyeBence akşam olmamış cnm
Sen emziriyosun bence her öğün sağlıklı yemeklerden Yemen lazım
Bana ılık süt iyi geliyor yanma olduğunda ama yudum yudum içicenbiliyorum midemde bir yanma var ondan yemedim yoksa benim menülerimi biliyorsun ac kalamam.ama midemin yanması çok rahatsız etti o yüzden ilaç da içmeyeyim dedim emziriyorum diye
Bildirmedi cnm sayfaya gelmedikizlar kitkurdu bildirmedi degilmi ariyom bulamiyom
Ilaç vermedi mi şimdi kolaylaşmış bu iş ya 15 dk çokmuş uyuttuğu için mi acaba
Dr mu tavsiye etti senmi istedin Bestem
Dr başka ne dedi
Hiç korkma cnm Zaten farkında olmıcanBen söyledim oda hemen tamam dedi tabi özel olduğu için .. ama bana 3 yil once gittiğim dr kendisi istemişti. Korktuğum ivin kabul etmemiştim. Ayni gün sonucu söyleyecek. Cok methi var adamın. Pazartesi günü haberleri veririm allah izin verirse
Sagol Fistik ekliyecemBeril buldum cnm
30 nisanda bunu yazmıştı
27/04 te başladım
başlangiç kilom 68.2
hedef:58
boy:164
bugun 67.1
verilen:1.1
yüzde:%1.6
Beril buldum cnm
30 nisanda bunu yazmıştı
27/04 te başladım
başlangiç kilom 68.2
hedef:58
boy:164
bugun 67.1
verilen:1.1
yüzde:%1.6
Tatlım gizli ajanım ya benHay maşallah bayiliom sana mefkurem :))
Evet ikiside güzel beğendim ben yalnız şu karpuz olayınız aşerdirdi bana resmenYazmışsın zaten :)
Allah kolaylık versin sıvı ilaç demi neyle karıştırıp içcenVerdi pazar aksami ve pazartesi sabahi icecem canım
Aynen cnm benimde aklımda merak ettimEren gelmemiş bugün doktora gitcekti demi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?