- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.061
Sağol canım 3 gündü dün pek uyumadım ama bugün bozdum ya 65 i göremedim yine uykumu alamadım mı çok iştahım oluyo dayanamıyorum onu farkettimDetoksun işe yaramış heralde Sevil
Başlamadan tartılmışmıydın
Normalde kaç gündü
Ayrıca tebrikler cnm
Sevil hep sorcam diyom unutuyomMenüm
Sabah 2 hindi füme lor peyniri domates salatalık 5 zeytin
Öğle tavuk salata
ara 1 elma sütlü nescafe
ara 10 erik
akşam 1 tane küçük lavaş tavuk yoğurt
su 3 litre olmuştur
Farklı canım hindi etinin meşe ağacı dumanı ile tütsülenerek yapılmasına füme deniyormuş işlenmiş ürün değil yani 1 dilimi 17 caloriSevil hep sorcam diyom unutuyom
Füme dediğiniz salam gibi bişeymi yoksa farklımı
Olsun cnmSağol canım 3 gündü dün pek uyumadım ama bugün bozdum ya 65 i göremedim yine uykumu alamadım mı çok iştahım oluyo dayanamıyorum onu farkettim
Sağol cnmFarklı canım hindi etinin meşe ağacı dumanı ile tütsülenerek yapılmasına füme deniyormuş işlenmiş ürün değil yani 1 dilimi 17 calori
O ayran beni bıktırdı ben yeni bişeyler buldum aslında onu denicemOlsun cnm
Bu hafta bende istediğim gibi veremedim
Sözde haftaya 7 lere düşecektim. 2 hafta sonraya kaldı
Pazartesiden başlayıp biraz dişimizi sıkalım
Sen önceden ayran çorbasıda yapmıştın sana iyi gelmişti. Yavaşlama olursa onu denersin olmazsa
Evet denesene sende doyurucu oluyor hem nam.t in Polenezk.y ün var bi baksana orda varmıSağol cnm
Merakını giderdin
Saf et olduğu için tabi iyi olur
Kız bize niye söylemiyonO ayran beni bıktırdı ben yeni bişeyler buldum aslında onu denicem
Zaten alman marketlerinden et ürünü almıyom cnmEvet denesene sende doyurucu oluyor hem nam.t in Polenezk.y ün var bi baksana orda varmı
Söyleyim canım da uyarmı sana acabaKız bize niye söylemiyon
Sadece kendinemi saklıyon
Bi söyle bakalım nasıl bişeymişSöyleyim canım da uyarmı sana acaba
Sadece hindi eti degil dana etide füme oluyor.namet en iyisi bence.denemeni tavsiye ederimFarklı canım hindi etinin meşe ağacı dumanı ile tütsülenerek yapılmasına füme deniyormuş işlenmiş ürün değil yani 1 dilimi 17 calori
Sabah karpuz akşam karpuz..Benide geçtin reyhanimMenüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, karpuz.
Öğle: 1 porsiyon kavurma, 2 kaşık pilav.
Akşam: Karpuz.
Spor: Yok.
Su: 2 lt.
Yazmışsın zaten :)Sadece hindi eti degil dana etide füme oluyor.namet en iyisi bence.denemeni tavsiye ederim
evet laftan sözden anliyorlar büyükler...gerçi ben çocuklarımı da çok seviyorum özellikle 5 ve 6lar çok tatlı oluyorEvet canım benimkiler Tic. Lisesi olmasına rağmen çok iyiler hele de bu seneki sınıflarım altın suyuna batırmış anaları. Hep bu kadar iyi denk gelmez tabi ama genelde yaşlar büyük olduğu için sorun çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?