- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.101
kizlar kitkurdu bildirmedi degilmi ariyom bulamiyom
Canım geçmiş olsun umarım her şey yolundadır geriye doğru gidiyorumKızlar geldim dr dan.
Pazartesi sabah 9 da koloniskopi yapacak. Uyutacak. On onbeş dk sürer dedi. Cumartesi pazar sadece corba içecem. Karnim davul oldu tartilsam atmistan fazla cikacagima şüphem yok
ya benim midem yanınca hiç bişey işe yaramıyorBana ılık süt iyi geliyor yanma olduğunda ama yudum yudum içicen
Dene istersen
tam yazıyordum yazmış zuhal abla=)hazos bilgilerini yazarmisin
gelis tarihin baslangic kilon 68 hatirliyorum ama bide hedef kilon listeye not edilmesi lazim
ya takyon bana mesaj atmıştı cok cok az kilo verdiğim için bu hafta da giremeyecekmişim listeye diye?hazos bilgilerini yazarmisin
gelis tarihin baslangic kilon 68 hatirliyorum ama bide hedef kilon listeye not edilmesi lazim
Nalanım daha bitmedimi yoğunluğunBiraz geçmişe uzanayım bir aksilik olmazsa yarından itibaren tam tekmil verebilirim
Tatlım gizli ajanım ya ben
Herkesin dosyası mevcut
ye yavrum yeeee.sonra kilo aldım dersen sorumluluk kabul etmem ama.fazla yeme yinede.helva olayina dönmesin kaptan kovalar sonraEvet ikiside güzel beğendim ben yalnız şu karpuz olayınız aşerdirdi bana resmen
ayyyyy en sevdiğim şey, bi tencere yerim bi oturuşta, ahhhh şu sarmalar yok mu ahhhhhhKızlar bugün misafirim var. Neler yaptığımı anlatmıyorum canınız çekmesinbugünü atlatirim her şekilde inşallah. Büyük sınav bir dahaki hafta benim için.ana sınıfı piknigi var.öğretnen herkesden birsey istedi.sadece ben patates salatası ve dolma sarıp götüruyorum. Oradaki mönüyü hayal edin artık allah bütün diet yapanların ve en çokta benim yardımcım olsun
Günaydın yaz güllerinin tomurcukları Bernacım Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosun yani helva nerden çıktı yine:)))))boşuna mefkusdan korkun demiyoz yani.. CIA mübarek
ye yavrum yeeee.sonra kilo aldım dersen sorumluluk kabul etmem ama.fazla yeme yinede.helva olayina dönmesin kaptan kovalar sonra
Amin allah yardımcın olsun boğazına kilit vursun lokmalar takılsın yiyeme inşallah :)))))))))))Kızlar bugün misafirim var. Neler yaptığımı anlatmıyorum canınız çekmesinbugünü atlatirim her şekilde inşallah. Büyük sınav bir dahaki hafta benim için.ana sınıfı piknigi var.öğretnen herkesden birsey istedi.sadece ben patates salatası ve dolma sarıp götüruyorum. Oradaki mönüyü hayal edin artık allah bütün diet yapanların ve en çokta benim yardımcım olsun
Berilim yersek büyü bozulur muhabbeti güzel oluyo siz nası oldunuz çıktınız mı hastanedenkiz su helveyi yeyinde rahatlayin be yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?