Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese selamlarrrr

Hemen menümü paylaşayım,
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 kase yeşillik salata

Öğlen çorba salata

Ara yoğurt, meyve

Akşam, et sote, 3 kaşık erişte, salata

Spor, yürüyüş 45 dk, su 2 lt

Hastalık ve ilaçlardan dolayı 2 ay içinde aldığım 8 kilo hızla gidiyor, çokk mutluyum. Buraya hergün menü yazmak, sonra ona uymaya çalışmak, buradaki herkesin destek mesajları ne kadar önemli, ne kadar motive ediciymiş. Mucize gibisiniz

bence sen süper azimli ve iradelisin, ve asla diyetini bozabileceğine inanmıyorum :)

Sende mücıze gıbısın
Erıste az ama olmasa daha güzel olurdu bana göre

kesinlikle katılıyorum buraya yazacağım diye herşeyden vazgeçtim daha önce yediklerimi bi bilseniz takım ruhu denilen şey bu olsa gerek

ahhh bu misafirler nefse hakim olmak pek zor...okul pikniği de pek fena yaaa sağolsun veliler mis gibi şeyler yapiyor çeşit çeşit..yemezsen öğrenciler bozuluyor ye babam ye=)

2 gün önce 77.8 dim şimdi tartıldım 74.2 çıktım, zamansız tartılmadan mı böyle yoksa içim falanmı boşaldı hiçbilmiyorum belkide üzerimdeki eşyalardan kaynaklanıyordur yada hepsi
baya bi ödem varmış demek kiiii.ya da üstündekiler çok ağırdı=) burma burma bilezikler altın kordonlar mı kız boynunda hahahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…