- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.141
teşekkür ederiz canımselam güzeller. maşallah sabahın ilk listesi çıkmış yuzdede süper. tebrik ederim tüm takımı
Günaydın neslim hoşgeldinselam güzeller. maşallah sabahın ilk listesi çıkmış yuzdede süper. tebrik ederim tüm takımı
Sağol canım sanada Günaydın herkese hayırlı cumalarGünaydın 9.Takımın her daim Kilo vermeye çalışan güzelleri
Beril
Hoppidicik
Derin
Rose
Takyon
Matilda
Sizlere özel günaydın erkenci fıstıklar
günaydın ablacımGünaydın 9.Takımın her daim Kilo vermeye çalışan güzelleri
Beril
Hoppidicik
Derin
Rose
Takyon
Matilda
Günaydın :)Günaydın 9.Takımın her daim Kilo vermeye çalışan güzelleri
Beril
Hoppidicik
Derin
Rose
Takyon
Matilda
bence sen süper azimli ve iradelisin, ve asla diyetini bozabileceğine inanmıyorum :)Kızlar bugün misafirim var. Neler yaptığımı anlatmıyorum canınız çekmesinbugünü atlatirim her şekilde inşallah. Büyük sınav bir dahaki hafta benim için.ana sınıfı piknigi var.öğretnen herkesden birsey istedi.sadece ben patates salatası ve dolma sarıp götüruyorum. Oradaki mönüyü hayal edin artık allah bütün diet yapanların ve en çokta benim yardımcım olsun
Sende mücıze gıbısınHerkese selamlarrrr
Hemen menümü paylaşayım,
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 kase yeşillik salata
Öğlen çorba salata
Ara yoğurt, meyve
Akşam, et sote, 3 kaşık erişte, salata
Spor, yürüyüş 45 dk, su 2 lt
Hastalık ve ilaçlardan dolayı 2 ay içinde aldığım 8 kilo hızla gidiyor, çokk mutluyum.Buraya hergün menü yazmak, sonra ona uymaya çalışmak, buradaki herkesin destek mesajları ne kadar önemli, ne kadar motive ediciymiş. Mucize gibisiniz
kesinlikle katılıyorum buraya yazacağım diye herşeyden vazgeçtim daha önce yediklerimi bi bilsenizHerkese selamlarrrr
Hemen menümü paylaşayım,
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 kase yeşillik salata
Öğlen çorba salata
Ara yoğurt, meyve
Akşam, et sote, 3 kaşık erişte, salata
Spor, yürüyüş 45 dk, su 2 lt
Hastalık ve ilaçlardan dolayı 2 ay içinde aldığım 8 kilo hızla gidiyor, çokk mutluyum.Buraya hergün menü yazmak, sonra ona uymaya çalışmak, buradaki herkesin destek mesajları ne kadar önemli, ne kadar motive ediciymiş. Mucize gibisiniz
ahhh bu misafirler nefse hakim olmak pek zor...okul pikniği de pek fena yaaa sağolsun veliler mis gibi şeyler yapiyor çeşit çeşit..yemezsen öğrenciler bozuluyor ye babam ye=)Kızlar bugün misafirim var. Neler yaptığımı anlatmıyorum canınız çekmesinbugünü atlatirim her şekilde inşallah. Büyük sınav bir dahaki hafta benim için.ana sınıfı piknigi var.öğretnen herkesden birsey istedi.sadece ben patates salatası ve dolma sarıp götüruyorum. Oradaki mönüyü hayal edin artık allah bütün diet yapanların ve en çokta benim yardımcım olsun
hadi insallah düzelmiştir de çikarsınız.ateşi bitti tamamen di miAksam vizitede belli olacak
Sabahta daha Dr gelmedi burda Saat 8 henüz
baya bi ödem varmış demek kiiii.ya da üstündekiler çok ağırdı=) burma burma bilezikler altın kordonlar mı kız boynunda hahahhahaha2 gün önce 77.8 dim şimdi tartıldım 74.2 çıktım, zamansız tartılmadan mı böyle yoksa içim falanmı boşaldı hiçbilmiyorum belkide üzerimdeki eşyalardan kaynaklanıyordur yada hepsi
aman ben o form çayını içmiştim eskiden birkaç kere karın ağrısından ölmüştüm..fena cır cır yapmıştııAyyyyy ölüyorum karnım gur gur gur işe gidicem şimdi şu form Çayı bir kaç gün içmesem iyi olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?