Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın biraz hedef kilon kaç ?

kilon çok iyiymiş aslında..demek ki bölgesel birikmiş...kilo vermekten ziyade spor yapsan çok daha iyiolur senin için

lohusalık kanaman kaç gün sürdü ?

kızımda 40 gün az az hep gelmişti bitmişti 42. regl olmustum..oğlanda da 38 gün sürekli az az geldi sonra aniden regl gibi arttı..acaba dedim regl mi şimdi bugun olunca anladım ki reglmiş

50 lere duşme takuntım var hep uzun ve iri olarak adlandırıldım şu sıralar ince uzun densemde bi 50 leri gormem kısa sureli oldu Sabit kalmadım. hedef kilom 57 inşallah hep birlikte başaracağız

kızımda 40 gün az az hep gelmişti bitmişti 42. regl olmustum..oğlanda da 38 gün sürekli az az geldi sonra aniden regl gibi arttı..acaba dedim regl mi şimdi bugun olunca anladım ki reglmiş
İy, gelmiş bende 20,günde bitmişti karnım davul gibi kaldı o yüzden

İy, gelmiş bende 20,günde bitmişti karnım davul gibi kaldı o yüzden
ay bilmiyorum valla su an karnım sütlaç gibi hahahahhaha iğrençççççç..gerçi kızda da öyleydi kilo versen de hemen eski formuna dönmüyor..ama 9 ay sonra falan sertleşmişti eskisi gibi tabi taş gibi değil ama bikini giyebilecek kadar=) bu sene giyemicem offff

Benim doktor çarşaf veya eşarp gibi bişeyle bağlayabilirsin demişti karnını sarkma olmaz çabuk toparlanır demişti

50 lere duşme takuntım var hep uzun ve iri olarak adlandırıldım şu sıralar ince uzun densemde bi 50 leri gormem kısa sureli oldu Sabit kalmadım. hedef kilom 57 inşallah hep birlikte başaracağız
4,5 kilo çok değil aslında tatlım birde boy 1,72 diyorsun maşaAllah kilon bana göre ideal :)) ama tabi bölgesel kilo alınca göze batar spor yaparak ve yediklerine dikkat ederek kısa sürede verirsin kilonu

Herkese merhaba :)
Ben daha önce 9. Takımın üyelerinden biriydim harta bir donem de başkan yardımcılığı yapmistim gerçi eskilerden kimse kalmadığı için beni tanımamız mümkün görünmüyo bi tek hoppidicik ablam tanırsa tanır :)

Gel gelelim asil mevzuya burda tam disiplinli bir şekilde kilolarimi verirken evlendim ve düğün sureci evliliğe alışma is arama kpss vs sürecinde izin aldım ve dönmem gereken zamanda dönemedim. Dönme şansım olur mu olmaz mi onu da bilmiyorum ama beni de araniza kabul ederseniz ve yetkili ablalarım da izin verirse sizerle tekrar bir arada olmak isterim :)

Hepinize mutlu günler :)

Hoşgeldin cnm
Sen benim hedef kilomunda altındasın şimdi .
Sizleri görünce kendimden daha çok utanıyorum
Hem inceciksiniz hemde Kilo vermek için uğraşıyorsunuz

Hoşgeldin cnm
Şu anda kaptanımız Beril
Oda eskilerden ama önce başka takımdaydı belki tanıyorsundur. O gelince cevap verir sana
Sen biraz kendini tanıtsana ne zaman yarıştın,
Yaşın kilon boyun kaç

Hoşgeldin cnm
Şu anda kaptanımız Beril
Oda eskilerden ama önce başka takımdaydı belki tanıyorsundur. O gelince cevap verir sana
Sen biraz kendini tanıtsana ne zaman yarıştın,
Yaşın kilon boyun kaç

Geçen sene yarıştım ben. Boyum 1.72. O zaman 64 kiloydum amacım 57 - 59 falan olmaktı 59 kilo olduktan sonra evlendim ve baaaaaaammmm şuan da 70 kiloyum . 57 olmadan bana karada ölüm yok kararliyim öyle ya da böyle olacağım!

Hoşgeldin cnm
Sen benim hedef kilomunda altındasın şimdi .
Sizleri görünce kendimden daha çok utanıyorum
Hem inceciksiniz hemde Kilo vermek için uğraşıyorsunuz
utanmaaaaa sen muhteşem bişey yapıyosun.. ve bir gün geldiğinde istediğin kiloya indiğinde ne kadar güzel olacağını düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…