- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.181
Allah kolaylık versin sıvı ilaç demi neyle karıştırıp içcen
Tatlım mezunmu oldun iznemi ayrılmıştınGeçen sene yarıştım ben. Boyum 1.72. O zaman 64 kiloydum amacım 57 - 59 falan olmaktı 59 kilo olduktan sonra evlendim ve baaaaaaammmm şuan da 70 kiloyum. 57 olmadan bana karada ölüm yok kararliyim öyle ya da böyle olacağım!
Sağolasın cnmutanmaaaaa sen muhteşem bişey yapıyosun.. ve bir gün geldiğinde istediğin kiloya indiğinde ne kadar güzel olacağını düşün :)
50 lere duşme takuntım var hep uzun ve iri olarak adlandırıldım şu sıralar ince uzun densemde bi 50 leri gormem kısa sureli oldu Sabit kalmadım. hedef kilom 57 inşallah hep birlikte başaracağız
Takım Lara baktımda sanırım bırıncıyız
Süprız olmassa
bende düşününce çok heyecanlanıyorum.. hem çok sağlıklı olucaz, hem çok fit olucaz.. En çok ta istediğim herşeyi giyebileceğimi düşününce mutlu oluyorumSağolasın cnm
Hepberaber incecik olacaz inşallah
Bir gün bizde mezuniyet karnemizi alıcaz
Düşününce bile gözlerim doluyor, senelerin şişko Zühali gidecek inşallah bidaha geri gelmicek
Çokta basitmiş yapımı aslında ama kalorşi durumu neki acaba sonuçta bulgur var içindeSÜTLÜ İNCE BULGUR ÇORBASI
Sütlü İnce Bulgur Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri
1,5 çay bardağı ince bulgur (düğü)2 su bardağı süt5 su bardağı suÇeyrek demet dereotu1 çorba kaşığı sıvı yağ yada tereyağıTuz
Sütlü İnce Bulgur Çorbası Tarifi'nin Yapılışı
Öncelikle bulgur suda haşlanır. Kaynamaya başladıktan 5 dk sonra yavaş yavaş süt eklenir. Süt ile birlikte 2 su bardağı daha su eklenir çünkü bir öncekini bulgurlar çekiyor. 6-7 dk daha kaynattıktan sonra tuz eklenir ve ocağın altı kapatılır. Ardından ince kıyılmış dereotu eklenir. Dilerseniz yağı eritip üzerine gezdirebilirsiniz. Yağsız da çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.Not: Emziren annelerde sütlü çorbalar ve dereotu süt artırıcı özelliğe sahip. Bu yüzden çorbayı emziren annelere özellikle tavsiye ediyorum.
Kizlar ben yağsız yaptım gayet güzel..
İncir tatlisida mükemmel. . 3 incirlik bir kısmını yedim. Tatli ihtiyacımi fazlasıyla giderdi. . Bana göre çokta lezzetli oldu ikiside
canım bu kadar takıntılı olma sürekli tartılma bak psikolojin bozulacak yediğine içtiğine dikkat ediyorsan bide spora devame dersen sıkıntı yok bırak şu tartıyı artık haftada 1 yada 10 güne bir tartılHayırlı olsun 60 kiloyum.. :)(( sebebi karnim biliom.. ama yinede üzüuluyum.. hafta sonu lama ile epey duserim ama oda kendi kilom olmayacak elbette. . Artık önümüzdeki hafta belli olacak kilom kaç
Tatlım mezunmu oldun iznemi ayrılmıştın
Çok güzele benziyo besteSÜTLÜ UYUTMA
MALZEME15 adet kuru incir3,5 su bardağı sütYAPILIŞIİncirler yıkanır ve sıcak su dolu bir kasenin içinde 15-20 dk bekletilir. Süt derin bir tencereye alınarak kaynama noktasına kadar ısıtılır (Kaynatılmaz). Sudan çıkarılan incirlerin sap kısımları kesilir ve ufak ufak derin bir kaseye doğranır. Sıcak sütten bir su bardağı alınarak doğranmış incirlerin üzerine dökülür. Bir çatalla yada blendırla ezilir. Bu karışım tencerede kalan süte eklenerek karıştırılır. Ufak kaselere yada shot bardaklarına paylaştırılarak bir tepsiye dizilir. Üzerlerine temiz bir havlu ve onun üzerine de sofra örtüsü kapatılarak oda sıcaklığında iki saat dinlendirilir. (Yoğurt mayalanır gibi) İki saat sonunda kaseler buzdolabına koyulur. Soğuduklarında üzerine ceviz, fıstık, fındık ve özellikle tarçın serpilerek servis yapılır.
Sütle bulgur birleşimi nasıl olur hayal edemedimSÜTLÜ İNCE BULGUR ÇORBASI
Sütlü İnce Bulgur Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri
1,5 çay bardağı ince bulgur (düğü)2 su bardağı süt5 su bardağı suÇeyrek demet dereotu1 çorba kaşığı sıvı yağ yada tereyağıTuz
Sütlü İnce Bulgur Çorbası Tarifi'nin Yapılışı
Öncelikle bulgur suda haşlanır. Kaynamaya başladıktan 5 dk sonra yavaş yavaş süt eklenir. Süt ile birlikte 2 su bardağı daha su eklenir çünkü bir öncekini bulgurlar çekiyor. 6-7 dk daha kaynattıktan sonra tuz eklenir ve ocağın altı kapatılır. Ardından ince kıyılmış dereotu eklenir. Dilerseniz yağı eritip üzerine gezdirebilirsiniz. Yağsız da çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.Not: Emziren annelerde sütlü çorbalar ve dereotu süt artırıcı özelliğe sahip. Bu yüzden çorbayı emziren annelere özellikle tavsiye ediyorum.
Kizlar ben yağsız yaptım gayet güzel..
İncir tatlisida mükemmel. . 3 incirlik bir kısmını yedim. Tatli ihtiyacımi fazlasıyla giderdi. . Bana göre çokta lezzetli oldu ikiside
gerçekten miiiKızlarrrrrrrrrrr
Bütün takımlar listelerini paylaştı
Birinciyizzzzz
Herkese kocamaaaaan tebrikler
Kızlarrrrrrrrrrr
Bütün takımlar listelerini paylaştı
Birinciyizzzzz
Herkese kocamaaaaan tebrikler
gerçekten miii
oleeyyyyy,tebrikler kızlar
mükemmel miyiz neee
Yınemı derecedeyız yawwwww
Saka saka tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?