- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.201
Harika tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorumKızlarrrrrrrrrrr
Bütün takımlar listelerini paylaştı
Birinciyizzzzz
Herkese kocamaaaaan tebrikler
Kolay gelsin tatlım ev işi nankördür bilirsin çok yıpratma kendiniSelam kızlar. Bugün halılarım geldi suan koltuğumu yıkıyolar içerde. . Is güç yogun anlayacağınız bi kac gün bende haberiniz olsun
Menüm
Sabah
Iki dilim ekmek yulaf kepekli dereotlu omlet domates peynir
Öğle iki tabak ince Bulgurlu sütlü çorba. . 3 kaşık ispanak. Çeyrek dilim ekmek
Aksam
Bir kase incir uyutma
Su 2.5 lt
Spor 65 dk yürüyüş
Hoşgeldin canımHerkese merhaba :)
Ben daha önce 9. Takımın üyelerinden biriydim harta bir donem de başkan yardımcılığı yapmistim gerçi eskilerden kimse kalmadığı için beni tanımamız mümkün görünmüyobi tek hoppidicik ablam tanırsa tanır :)
Gel gelelim asil mevzuya burda tam disiplinli bir şekilde kilolarimi verirken evlendim ve düğün sureci evliliğe alışma is arama kpss vs sürecinde izin aldım ve dönmem gereken zamanda dönemedim. Dönme şansım olur mu olmaz mi onu da bilmiyorum ama beni de araniza kabul ederseniz ve yetkili ablalarım da izin verirse sizerle tekrar bir arada olmak isterim :)
Hepinize mutlu günler :)
Bizde fazlamı oluyoz neeYınemı derecedeyız yawwwww
Saka saka tebrıkler
Hoşgeldin tatlım verdiğin boy kilo oranı normal görünsede tabi herkes kendini bilirBerilin daveti uzerine buradayımm. 18 yasındayım. 1.72 boyunda 61.5 kiloyum. Vucumda gobek yok kollar iyi lakin bacaklarda yağ birikmesi var. Siiznle daha da inceleceğimi Dusunuyorum. Herkese başarılar. Cumamız mubarek olsun
aaa sağlık olsun berilcim iyileşsinde kuzucuk geç çıkın bişey olmaz.kizlar bizim cikis yatti
antibiotik bugun bitiyormus yarin sabaha cikisimiz kesinlesti haber vereyim dedim.
Çok güzele benziyo beste
1 kasede baya bi incir olur heralde
Zaten ben inciri çok severim onun için yapmayım en iyisi
Ama çok güzel bi ramazan tatlısı olur
Misafire mutlaka yapıcam
Sütle bulgur birleşimi nasıl olur hayal edemedim
Kızlarrrrrrrrrrr
Bütün takımlar listelerini paylaştı
Birinciyizzzzz
Herkese kocamaaaaan tebrikler
kizlar bizim cikis yatti
antibiotik bugun bitiyormus yarin sabaha cikisimiz kesinlesti haber vereyim dedim.
Olsun Berilim geç olsunda güç olmasınkizlar bizim cikis yatti
Canım geçmiş olsun tekrar. Çocuklar bi hastalansın hemen süzülür ama iki gün içinde tekrar toparlanır. Çiçek gibiler hani iki gün suyunu geciktirsen yaprak büzer suladığında iki saat içinde tekrar dirilirkizlar bizim cikis yatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?