- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.301
aa sen yurtdişinda mıydın zuhal abla=)) gel gel krşilarızzzz=)))))Kızlar söylemeyi unuttum
Benim bileyim alındııııı
Allah izin verirse 28 eylülde Türkiye yolcusuyum
Hepinizi 9.Takım pankartlarıyla havaalanına bekliyorum
hoşgeldin...bende ikinci doğum sonrası kilo vermeye çalişiyorum benimki iki aylık..28 yaşımdayım.matematikçisin sanırım =) bende matematik öğretmeniyim hoşgeldinn
Benimde boyum 170 civarı
Uzun süredir ilkdefa bu kiloya düştüm o yüzden bende kaç Kilo iyi durur bilmiyorum
Ben 68 yada 65 düşünüyorum inşallah olursa
Allahın izniyle bi düşelimde o kilolara sonrasına bakarız
Benim sloganım inanmak sabretmek ve azmetmek
Bunlar olduktan sonra mutlaka başarırız
Günlük menünü suyunu sporunu akşamları toptan yazarsın cnm
Eğer yanlış gördüğümüz bişeyler varsa birbirimizi eleştirip uyarırız
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
benim büyüğü ağutosta 4 olacak bu da yeni bebiş amanın pek zor iki bebe=))) hoşgeldin tekrardan zümrem=)canım aaaa evet natematik öğretmeniyim.
senin bebiş daha çok minik.
Benjmkisi 2 yaşında.
Boylarımız ayniymış zuhalcim.
Benim ağırlıklı kilom basende.
Onu eritmem lazım.
Dediğin gibi azim sabır ve beklemek. Sabırsiz olmamak.
Tamam canım akşamları listeyi pahlaşırım.
Belli bir msj sayısı var mı günlük.
Mefhaba canım.dün gece benim sıpa fenaydı yine ya yarım saatte bir uyandı delircem sandım bir ara offff((( bu arada dün dişardaydık geç geldik çok yorulmuştum spor yapamadım...bugun tam gaz devam ama..bi de regl olmustum ya bacaklarım sızlıyordu yapasım gelmedi..bugun hemen aynen devam edeceğim
benim kız da öyle sürekli uyanıyordu bu ara biraz daha iyi 4 yaşında ama hala düzelmedi çok geç yatıyorçözümsüzüz=(Mefhaba canım.
Benim de kızım gecede 15 kere uyanıyor en az . Uyku büyük problem. Ne denediysem çözüm bulamadım.
bando takımı gönderecem abla karşılama için :))) şaka bir yana nerelisiniz abla hangi şehre geliyorsun ?Ben anlamam tatlım
Heralde 9.Takım farkını gösterir o zamana inşallah çıtır olacak ablasına bi güzellik yapar
kesinlikle canım kural olmayınca sorumluluk olmayınca malesef kaçamağımız çok oluyor o yüzden günlük yediklerimizi yazdığımız için ayrı yazamayacağımız şeyleri yememeiş oluyoruz takıma karşı bir sorumluluğumuz var ve bence bu harika disiplin şartttttttmerhaba gülsümcüm
cok sıkı bir takıma gelmişim.
bu benim için harika birşey
hadi bakalım deneme sürdmden sonra takıma girmemle daha da gaza gelirim
hazos bi düzelmedi oğlanın uykusu gazımı var acaba ondanmı rahatsız oluyordün gece benim sıpa fenaydı yine ya yarım saatte bir uyandı delircem sandım bir ara offff((( bu arada dün dişardaydık geç geldik çok yorulmuştum spor yapamadım...bugun tam gaz devam ama..bi de regl olmustum ya bacaklarım sızlıyordu yapasım gelmedi..bugun hemen aynen devam edeceğim
Biz konyalıyız cnm annem babam ordabando takımı gönderecem abla karşılama için :))) şaka bir yana nerelisiniz abla hangi şehre geliyorsun ?
Maalesef cnmaa sen yurtdişinda mıydın zuhal abla=)) gel gel krşilarızzzz=)))))
Tatlım en az 5 mesaj deniyor ama birbirimizi tanıyıp kaynaşmak için yetersizcanım aaaa evet natematik öğretmeniyim.
senin bebiş daha çok minik.
Benjmkisi 2 yaşında.
Boylarımız ayniymış zuhalcim.
Benim ağırlıklı kilom basende.
Onu eritmem lazım.
Dediğin gibi azim sabır ve beklemek. Sabırsiz olmamak.
Tamam canım akşamları listeyi pahlaşırım.
Belli bir msj sayısı var mı günlük.
benim büyüğü ağutosta 4 olacak bu da yeni bebiş amanın pek zor iki bebe=))) hoşgeldin tekrardan zümrem=)
benim kız da öyle sürekli uyanıyordu bu ara biraz daha iyi 4 yaşında ama hala düzelmedi çok geç yatıyorçözümsüzüz=(
Kurallar olursa tabii ki herşey daha güzel oluyor.kesinlikle canım kural olmayınca sorumluluk olmayınca malesef kaçamağımız çok oluyor o yüzden günlük yediklerimizi yazdığımız için ayrı yazamayacağımız şeyleri yememeiş oluyoruz takıma karşı bir sorumluluğumuz var ve bence bu harika disiplin şarttttttt
oo süper bildiğin türkiye turu yapacaksın uzak olunca o 3 hafta nasıl gecer anlamazsın doyum olmaz ya çok zor bu gurbetlikBiz konyalıyız cnm annem babam orda
Ablamın biri ankarada diğeri rizede
Allah izin verirse onlarada uğramak istiyorum
Tabi çoğu Konya'da geçer. Toplam 3 hafta zaten
Ama çoğunuz o zamana mezun olur
Kızlar dün ne oldu diye merak edenler için söyleyeyim sadece patates salatası ile kurtardım öğleni.akşam birşey yemedim ve bir saat yine akşam üzeri yürüdüm..
Ama bir misafir çocuğu vardı bir misafir çocuğu vardı..çocuk diyemiyorum bizde de çocuk var.ömrümü yedi..dört gün önce serdigim beyaz hali komple çikolata sosu oldu..beyaz koltuklar yer yer çikolata..allahtan onlar sökülüp yıkaniyor.ama hali tekrar gidecek yıkamaya..böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?