Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dün dışarı çıktık eve geç geldik o yüzden yemek işi makarnaya kaldı=)))
menüm
sabah
1,5 dilim ekmek
peynirli omlet
1 tatlı kaşiği bal

öğlen
kızın hamburgerinden bir ısırık 2 yudum meyvesuyu

akşam
kıymalı makarna 1 porsiyon kadar
2 kaşık yogurt

ara
3 erik
4 kiraz

dün gece benim sıpa fenaydı yine ya yarım saatte bir uyandı delircem sandım bir ara offff((( bu arada dün dişardaydık geç geldik çok yorulmuştum spor yapamadım...bugun tam gaz devam ama..bi de regl olmustum ya bacaklarım sızlıyordu yapasım gelmedi..bugun hemen aynen devam edeceğim

hoşgeldin...bende ikinci doğum sonrası kilo vermeye çalişiyorum benimki iki aylık..28 yaşımdayım.matematikçisin sanırım =) bende matematik öğretmeniyim hoşgeldinn

canım aaaa evet natematik öğretmeniyim.
senin bebiş daha çok minik.
Benjmkisi 2 yaşında.

Boylarımız ayniymış zuhalcim.
Benim ağırlıklı kilom basende.
Onu eritmem lazım.
Dediğin gibi azim sabır ve beklemek. Sabırsiz olmamak.
Tamam canım akşamları listeyi pahlaşırım.
Belli bir msj sayısı var mı günlük.

dağlar gibi çamaşirim var ütülenecek yaaa ama evde iki sıpayla tek kalınca sadece oyuncak oynayabiliyorum:)))))))))) babamız acık lise sınavında görevliydi ordan da markete gidecek o gelince acil ütü yapmam lazım ya off nefret ediyorum ütüden

benim büyüğü ağutosta 4 olacak bu da yeni bebiş amanın pek zor iki bebe=))) hoşgeldin tekrardan zümrem=)

Mefhaba canım.
Benim de kızım gecede 15 kere uyanıyor en az . Uyku büyük problem. Ne denediysem çözüm bulamadım.

merhaba gülsümcüm
cok sıkı bir takıma gelmişim.
bu benim için harika birşey
hadi bakalım deneme sürdmden sonra takıma girmemle daha da gaza gelirim
kesinlikle canım kural olmayınca sorumluluk olmayınca malesef kaçamağımız çok oluyor o yüzden günlük yediklerimizi yazdığımız için ayrı yazamayacağımız şeyleri yememeiş oluyoruz takıma karşı bir sorumluluğumuz var ve bence bu harika disiplin şarttttttt

hazos bi düzelmedi oğlanın uykusu gazımı var acaba ondanmı rahatsız oluyor

bando takımı gönderecem abla karşılama için :))) şaka bir yana nerelisiniz abla hangi şehre geliyorsun ?
Biz konyalıyız cnm annem babam orda
Ablamın biri ankarada diğeri rizede
Allah izin verirse onlarada uğramak istiyorum
Tabi çoğu Konya'da geçer. Toplam 3 hafta zaten
Ama çoğunuz o zamana mezun olur

aa sen yurtdişinda mıydın zuhal abla=)) gel gel krşilarızzzz=)))))
Maalesef cnm
Ben TR de büyüdüm evlenip geldim buraya 16 yaşında
Başlarda çok zorlandım bide arka arkaya çocuklar olunca, şimdi alıştım sadece havasını sevmiyorum
Ama TR yi çok özlüyorum, pazarda bile satıcıların bağırması ayrı bi güzellik

Tatlım en az 5 mesaj deniyor ama birbirimizi tanıyıp kaynaşmak için yetersiz
Hem ne kadar burda olursan o kadar motivasyonun artar
Zaten birsüre sonra bağımlılık yapıyor

benim büyüğü ağutosta 4 olacak bu da yeni bebiş amanın pek zor iki bebe=))) hoşgeldin tekrardan zümrem=)

benimde 2 bebem var canım
Biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında.
İkisi ile de ayrı ilgilenmek gerekiyor
Annelere rabbim kolaylık versin

benim kız da öyle sürekli uyanıyordu bu ara biraz daha iyi 4 yaşında ama hala düzelmedi çok geç yatıyorçözümsüzüz=(

Canım huy herhalde
Benim büğüyü çok sakindi. İkinci de tersi hiperaktif boyutta.

Kurallar olursa tabii ki herşey daha güzel oluyor.
Dediğin doğru takıma karşı soeumluluğumuz olunca yiyeceğimiz abur cuburları iki kere düşünüyoruz.

Biz konyalıyız cnm annem babam orda
Ablamın biri ankarada diğeri rizede
Allah izin verirse onlarada uğramak istiyorum
Tabi çoğu Konya'da geçer. Toplam 3 hafta zaten
Ama çoğunuz o zamana mezun olur
oo süper bildiğin türkiye turu yapacaksın uzak olunca o 3 hafta nasıl gecer anlamazsın doyum olmaz ya çok zor bu gurbetlik

Deme canım yaaaa suan bana söylenecek en son söz bu inan.. Şimdi bitti temizlik hatta bi kaç şey daha varda yarina bıraktım. Öldüm valla.. offf haliyla koltukta gezinirken otururken ellerinde ne ariyomus o sos.. çocuklara bisu diememde o analari varya dur demeyen analari

Mefkurem cok sevindim bilet işine. Hayırlısıyla git gel inşallah. . Zayıf mefkurem gorecwk konya desene. Hedefin varmı tr da su kiloda olacam due ? Ne zamandi yolculuk. . Yazmismiydin

Cebir hosgeldin canım. Takımımız dan ayrilma hep takipte ol zayıf olacaksın allahın izniyle

Bebişi olanlara allah yardım etsin kızlar. . Uzun süreç

Menüm
Sabah
Iki probi. Yoğurt

Öğle
2 kase sehriyeli sütlü tb unlu çorba

Ara iki bardak ballı süt

Aksam
Pekmezli yoğurt iki kase

Balla pekmezi bilerek yedim cok halsizim bugün.
Kendi diyetim yetmedi dr un çorba diyetindeyim bugün. Meyve Sebze posali corba yasak. Sadece corba yada muhallebi yiyebiliomisum. . Muhallebi yemek istemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…