- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.321
gazını cıkarabiliyor ama uyumuyor da gündüz çok uyuyorhazos bi düzelmedi oğlanın uykusu gazımı var acaba ondanmı rahatsız oluyor
Allah yardımcın olsun canım büyüyorlar ama annenin de ömrü tükeniyor tabigazını cıkarabiliyor ama uyumuyor da gündüz çok uyuyoraslında uyuyunca iyi uyuyor geç yatoyor ama dün bi acayipti çok sık uyandı
seninkilerin yaş aralağı iyiymiş biz hata yaptık valla kız kıskanıyor kardeşini çünkü huyu değiştibenimde 2 bebem var canım
Biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında.
İkisi ile de ayrı ilgilenmek gerekiyor
Annelere rabbim kolaylık versin
Canım huy herhalde
Benim büğüyü çok sakindi. İkinci de tersi hiperaktif boyutta.
Kurallar olursa tabii ki herşey daha güzel oluyor.
Dediğin doğru takıma karşı soeumluluğumuz olunca yiyeceğimiz abur cuburları iki kere düşünüyoruz.
aynen vallaa tükeniyor insan ama olsun çok da tatlılar yaaaaAllah yardımcın olsun canım büyüyorlar ama annenin de ömrü tükeniyor tabi
ya olmazmııı Rabbim en iyi günlerini görmeyi nasip etsinaynen vallaa tükeniyor insan ama olsun çok da tatlılar yaaaa
Mefkurem cok sevindim bilet işine. Hayırlısıyla git gel inşallah. . Zayıf mefkurem gorecwk konya desene. Hedefin varmı tr da su kiloda olacam due ? Ne zamandi yolculuk. . Yazmismiydin
Cebir hosgeldin canım. Takımımız dan ayrilma hep takipte ol zayıf olacaksın allahın izniyle
Bebişi olanlara allah yardım etsin kızlar. . Uzun süreç
Menüm
Sabah ;
1 haşlanmış yumurta/peynir/domates/salatalık
öğle :
yarım porsiyon yağsız tuzsuz taze fasulye/4 adet sarma
ara;
3 çilek 2 kayısı
akşam ;
yoğurt çorbası
su ; 3,5 litre
spor ; 40 dk yürüyüş
Canım ikiside zor.seninkilerin yaş aralağı iyiymiş biz hata yaptık valla kız kıskanıyor kardeşini çünkü huyu değişti
hoşbulduk canım
inşallah hep beraber zayıflayacağız.
Canım ben menünü beğendim.
sadece sarma yerine ekmek olsaydı sanki daha iyi olurdu.
Canım ikiside zor.
Yaş aralığı çok olunca da anne tam rahatladım diyor hadi sil baştan. Bwnjm ufak çok hareketli o bizi mahvediyor.
Rsbbim hepimizin evlatlarina saģlık versin
Sağolasın cnmMefkurem cok sevindim bilet işine. Hayırlısıyla git gel inşallah. . Zayıf mefkurem gorecwk konya desene. Hedefin varmı tr da su kiloda olacam due ? Ne zamandi yolculuk. . Yazmismiydin
Cebir hosgeldin canım. Takımımız dan ayrilma hep takipte ol zayıf olacaksın allahın izniyle
Bebişi olanlara allah yardım etsin kızlar. . Uzun süreç
Sağol minoşummekfuşş çok sevindim TR ye gelmene :)) hangi havalimanına iniceksin kısmetse :)
Afiyet olsun tatlımMinecim sarmanın yerine ekmek değil aslında sarma hiç olmayacaktı ama pisboğazlığım tuttu :)) çalıştığım için kızım akşamları okuldan babaannesine gidiyor akşam yemeğini orda yiyorlar bizime vde yemek yapılmıyor öğle yemeğide bize ait olduğu için haftaiçi yemek yemeye hasret kalıyorum yulaflı yoğurtla felan geçiştiriyorum şimdi sarma bide fasulyeyi görünce nevrim döndü :)))
ahh ahh açımm bir lokma yemeğe hasretim yaaaa :)))abla vücud alıştı hafif şeyler hazır şeylere pişmiş yemek yiyince kilo alacakmış gibi hissediyorum :)Afiyet olsun tatlım
Senin yemek yediğini görünce ben seviniyom
Lütfen yarın kendine doğru dürüst bi yemek yap
Mefkuş bi kitap var tek şişman beynimiz diye geçen kitapçığa onu inceledim almadım ama sonra pişman oldum bi daha gittiğimde alıcam zayıflama ve şişmanlık psikolojisini ve nedenlerini güzel bi dille anlatmışÇok haklısın cnm
Ben kilonun acısını özellikle psikolojik olarak çok çektim ,son seferden beri 2 sene tekrar bu duyguyu yakalamaya çabaladım heralde bulunca tekrar kaybetmeye korkuyorum
Gerçi daha ortalama 5 ay var ama sanki ben bu diyetten hiç vazgeçemicekmişim gibi geliyor
Yaparsın canım bizde böyle başladık sen yeterki burdan kopmaKızlar hoşbulduk.
inşallah size utum sağlarım güzel kilolar veririm.
bu sefer azimliyim.
adım mine
170 cm boyum var
89.4 kiloyum
hedefim 63
bu sefer bu kiloyu yakalamaya kararlıyım.
evet canım natematik öğretmeniyim.
Bende duymuştum o kitabıMefkuş bi kitap var tek şişman beynimiz diye geçen kitapçığa onu inceledim almadım ama sonra pişman oldum bi daha gittiğimde alıcam zayıflama ve şişmanlık psikolojisini ve nedenlerini güzel bi dille anlatmış
Sağol canım yağmur olunca birikti ama şuan itibariyle bitirdim bende bittim ütü resmen elime yapıştıKolay gelsin canım sana ben perşembe günü yaptım hafta sonuna kalmasın diye.
Aynen ama 5 saat ütü yaptım sanırsam bittiiiiiiiidağlar gibi çamaşirim var ütülenecek yaaaama evde iki sıpayla tek kalınca sadece oyuncak oynayabiliyorum:)))))))))) babamız acık lise sınavında görevliydi ordan da markete gidecek o gelince acil ütü yapmam lazım ya off nefret ediyorum ütüden
Sevil hazır alışmışken benimkileride yapsanaaaa benim spor yapmam lazımAynen ama 5 saat ütü yaptım sanırsam bittiiiiiiii
Valla bittiğinde inanamadım da eşimle oğlana yatın sizi de ütülücem dedim çok fenayım tansiyonum düştü abla :))))))Sevil hazır alışmışken benimkileride yapsanaaaa benim spor yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?