Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah ;
1 haşlanmış yumurta/peynir/domates/salatalık

öğle :
yarım porsiyon yağsız tuzsuz taze fasulye/4 adet sarma

ara;
3 çilek 2 kayısı

akşam ;
yoğurt çorbası

su ; 3,5 litre
spor ; 40 dk yürüyüş

seninkilerin yaş aralağı iyiymiş biz hata yaptık valla kız kıskanıyor kardeşini çünkü huyu değişti

hoşbulduk canım
inşallah hep beraber zayıflayacağız.

Canım ben menünü beğendim.
sadece sarma yerine ekmek olsaydı sanki daha iyi olurdu.

seninkilerin yaş aralağı iyiymiş biz hata yaptık valla kız kıskanıyor kardeşini çünkü huyu değişti
Canım ikiside zor.
Yaş aralığı çok olunca da anne tam rahatladım diyor hadi sil baştan. Bwnjm ufak çok hareketli o bizi mahvediyor.
Rsbbim hepimizin evlatlarina saģlık versin

Minecim sarmanın yerine ekmek değil aslında sarma hiç olmayacaktı ama pisboğazlığım tuttu :)) çalıştığım için kızım akşamları okuldan babaannesine gidiyor akşam yemeğini orda yiyorlar bizime vde yemek yapılmıyor öğle yemeğide bize ait olduğu için haftaiçi yemek yemeye hasret kalıyorum yulaflı yoğurtla felan geçiştiriyorum şimdi sarma bide fasulyeyi görünce nevrim döndü :)))

Sağolasın cnm
Allah izin verirse 28 Eylül yolculuk
Ortalama 4 ay var. O zamana 65 düşersem süper olur. Yaklaşık 17 Kilo var. Arada ramazan olmasa kesin verirdim ama ramazanda nasıl yapıcaz bilmiyorum

Afiyet olsun tatlım
Senin yemek yediğini görünce ben seviniyom
Lütfen yarın kendine doğru dürüst bi yemek yap

Mefkuş bi kitap var tek şişman beynimiz diye geçen kitapçığa onu inceledim almadım ama sonra pişman oldum bi daha gittiğimde alıcam zayıflama ve şişmanlık psikolojisini ve nedenlerini güzel bi dille anlatmış

Yaparsın canım bizde böyle başladık sen yeterki burdan kopma

Bende duymuştum o kitabı
Netten bakıyım bi

Aynen ama 5 saat ütü yaptım sanırsam bittiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…