- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.261
öğleden sonra benimde kuaför randevum var yetişebilirsem tabi :) herşeyi birgüne sığdırınca hepsi yarım kalıyorBenimde yapmam gereken tonla iş var amaaaaaa birazcık yapıp öğleden sonra kaytarıcam
bir değişiklik yok abla bekliyoruz hala olumlu bir gelişme yok durum aynıHastaneden ne haber cnm varmı bi değişikliklik
Sağol canım 1 gün tatilin var onda da iş yapıyorsun canım sana daha büyük kolay gelsinkolay gelsin matildacım bende akşam başlıycam o işlere yarını temizlik hastane ziyareti ütü ve yemek iile doldurdum :)
yapabilsem hemen müdahele ederdim o kadar dua boşa gitmesin diye ama malesef hiç bir bilgim yok :)Kızlar kk yine beni dışarı atmaya başladi.şu sorunumu çözene var ya full dua edecem ama dua gibi dua. Matildaninki gibi degil yani :))dün akşamdan beri böyle bu durum.şu an hrm wifi hem mobil açık.ancak öyle yazabiliyorum
teşekkür ederim canımSağol canım 1 gün tatilin var onda da iş yapıyorsun canım sana daha büyük kolay gelsin
Dün bende un helvası yaptımHoşgeldin Takımımıza. Arkadaşların da dediği gibi doğru adrestesin. Övünmek gibi olsun da Haftalardır birinciyiz. Bu yükselişimizi düşürmeyecek takım arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Öğretmenim yazmışsın dur tahmin edeyim branşın matematik :)
Mefoşum Haklısın içmiyorum artık öyle dün okulda tuv. Çıkamadım
O kadar helva helva muhabbeti yaktınız beni. Neyse ki bir Parçacık yedim
Sana yaranılmıyo hopi iyilğin içindi canım onca beddua dua niyetineydi sen neler götürdün onları yazda konuşalımKızlar kk yine beni dışarı atmaya başladi.şu sorunumu çözene var ya full dua edecem ama dua gibi dua. Matildaninki gibi degil yani :))dün akşamdan beri böyle bu durum.şu an hrm wifi hem mobil açık.ancak öyle yazabiliyorum
Tatlım sen onu bunu bırakta dünden haber verKızlar kk yine beni dışarı atmaya başladi.şu sorunumu çözene var ya full dua edecem ama dua gibi dua. Matildaninki gibi degil yani :))dün akşamdan beri böyle bu durum.şu an hrm wifi hem mobil açık.ancak öyle yazabiliyorum
Mefkure tehlikeli sularda yüzüyorsun helva eşiğim çok düşük zaten yedireceksiniz günaha sokcaksınız beni hopiyle ortak mı çalışıyosunuz siz bakemDün bende un helvası yaptım
Sıcak sıcak pidenin arasına koyup afiyetle yedim
Dermişimmmmm
Sen çok kafaya takmışsın mefkuş ben de de var ne yiyim napayım düşüncesi ama senin kadar kafam meşgul değil ama çocuk varya vaktin büyük bölümünü o alıyo zatenBen Şu diyete başlayalı canım hiç iş istemiyor
Çok zorla yapıyorum
Sanki hayatım bu konu oldu
Yemeğimi yiyim sporumu yapıyım kalan zamandada nette sadece diyet sayfalarına bakayım
Başka bişey düşünemez oldum
Böyle olan varmı, yoksa ben antikamıyım
Sana yaranılmıyo hopi iyilğin içindi canım onca beddua dua niyetineydi sen neler götürdün onları yazda konuşalım
meraklı melehatlar sizi..yazdım yukarda okuyunTatlım sen onu bunu bırakta dünden haber ver
Nasıl geçti, ne yedin ne içtin
Geçmiş olsun salata yla kurtarmışsın halKızlar dün ne oldu diye merak edenler için söyleyeyim sadece patates salatası ile kurtardım öğleni.akşam birşey yemedim ve bir saat yine akşam üzeri yürüdüm..
Ama bir misafir çocuğu vardı bir misafir çocuğu vardı..çocuk diyemiyorum bizde de çocuk var.ömrümü yedi..dört gün önce serdigim beyaz hali komple çikolata sosu oldu..beyaz koltuklar yer yer çikolata..allahtan onlar sökülüp yıkaniyor.ama hali tekrar gidecek yıkamaya..böyle işte
Geçmiş olsun her yöndenKızlar dün ne oldu diye merak edenler için söyleyeyim sadece patates salatası ile kurtardım öğleni.akşam birşey yemedim ve bir saat yine akşam üzeri yürüdüm..
Ama bir misafir çocuğu vardı bir misafir çocuğu vardı..çocuk diyemiyorum bizde de çocuk var.ömrümü yedi..dört gün önce serdigim beyaz hali komple çikolata sosu oldu..beyaz koltuklar yer yer çikolata..allahtan onlar sökülüp yıkaniyor.ama hali tekrar gidecek yıkamaya..böyle işte
Öyle çocukları bende çok severimKızlar dün ne oldu diye merak edenler için söyleyeyim sadece patates salatası ile kurtardım öğleni.akşam birşey yemedim ve bir saat yine akşam üzeri yürüdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?