Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar kk yine beni dışarı atmaya başladi.şu sorunumu çözene var ya full dua edecem ama dua gibi dua. Matildaninki gibi degil yani :))dün akşamdan beri böyle bu durum.şu an hrm wifi hem mobil açık.ancak öyle yazabiliyorum

yapabilsem hemen müdahele ederdim o kadar dua boşa gitmesin diye ama malesef hiç bir bilgim yok :)

Dün bende un helvası yaptım
Sıcak sıcak pidenin arasına koyup afiyetle yedim
Dermişimmmmm

Sana yaranılmıyo hopi iyilğin içindi canım onca beddua dua niyetineydi sen neler götürdün onları yazda konuşalım

Tatlım sen onu bunu bırakta dünden haber ver
Nasıl geçti, ne yedin ne içtin

Ben Şu diyete başlayalı canım hiç iş istemiyor
Çok zorla yapıyorum
Sanki hayatım bu konu oldu
Yemeğimi yiyim sporumu yapıyım kalan zamandada nette sadece diyet sayfalarına bakayım
Başka bişey düşünemez oldum

Böyle olan varmı, yoksa ben antikamıyım

Kızlar dün ne oldu diye merak edenler için söyleyeyim sadece patates salatası ile kurtardım öğleni.akşam birşey yemedim ve bir saat yine akşam üzeri yürüdüm..

Ama bir misafir çocuğu vardı bir misafir çocuğu vardı..çocuk diyemiyorum bizde de çocuk var.ömrümü yedi..dört gün önce serdigim beyaz hali komple çikolata sosu oldu..beyaz koltuklar yer yer çikolata..allahtan onlar sökülüp yıkaniyor.ama hali tekrar gidecek yıkamaya..böyle işte

Sen çok kafaya takmışsın mefkuş ben de de var ne yiyim napayım düşüncesi ama senin kadar kafam meşgul değil ama çocuk varya vaktin büyük bölümünü o alıyo zaten

Geçmiş olsun salata yla kurtarmışsın hal
Geçmiş olsun her yönden

Öyle çocukları bende çok severim
Anası hiç ilgilenmedimi
Ben benim oğluna şimdiden söylüyom o zaman söyleyemem. Çocuğu şımartmayın diye

Bende daha patates salatası yemedim afiyet olsun. Benim yerimede yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…