Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki diet bitince ne yapacaksın?şimdi problem değil ama sonra sıkıntı gibi duruyor.aslında kilo verdikce daha normal hayatına girmeye başlamalıydin.başta tedirginlik olsada iki ay sonra bünye o yemek yeme stiline alışıyor ve senelerden beri böyle yiyormuşsun gibi algılıyor.sendede böyledir eminim ama herkesin yaratılış ve mizaci farklı.o yüzden belki senin için biraz daha vakit vardır.burada is yine sana düşüyor. Kafandan dieti atarak sanki diet yapmıyor gibi normal yasantina devam etmeye çalış ve bunu kendi kendine telkin et.böylece diet bittiğindede bi problem olmaz

Çok haklısın cnm
Ben kilonun acısını özellikle psikolojik olarak çok çektim ,son seferden beri 2 sene tekrar bu duyguyu yakalamaya çabaladım heralde bulunca tekrar kaybetmeye korkuyorum
Gerçi daha ortalama 5 ay var ama sanki ben bu diyetten hiç vazgeçemicekmişim gibi geliyor

Cebır hosgeldın ben takım ksptanı berıl
Yarın uzun uzun yazısır tanışırız cnm
Sen ılk sayfaya bak kurallar var
Iyı geceler

Hoşgeldin cnm
Kilo vermek istiyosan doğru yerdesin
Kilonu boyunuda yazarmısın

hoşgeldin cebircim

Kızlar hoşbulduk.
inşallah size utum sağlarım güzel kilolar veririm.
bu sefer azimliyim.
adım mine
170 cm boyum var
89.4 kiloyum
hedefim 63
bu sefer bu kiloyu yakalamaya kararlıyım.
evet canım natematik öğretmeniyim.

Bende canım kilolu olma psikolojisinden çok sıkıldım.
kurtulup rahat rahat giyinmek istiyorum.

memnun oldum minecim bende gülsüm kaptan yardımcısıyım birlikte azim ve kararlılıkla hedef kilomuza varacaz benim hedefimde 62 hadi bakalım kolay gelsin ikimizede tekrar hoşgeldin :)

Kızlar hoşbulduk.
inşallah size utum sağlarım güzel kilolar veririm.
bu sefer azimliyim.
adım mine
170 cm boyum var
89.4 kiloyum
hedefim 63
bu sefer bu kiloyu yakalamaya kararlıyım.
evet canım natem
Slm cnm bende Zühal
43 yaşında takımın eli bastonlu babaanne adayıyım. maalesef almanyada yaşıyorum
Ben 1 ocakta 113.5 kiloyla başladım perşembe 82.1 kiloydum
Hiç uyum sağlarmıyım diye bi düşüncen olmasın birbirimizi tanıdıkça daha iyi kaynaşırız, kaçamak yapmazsan da iyi anlaşırız.
Herkes kendine zayıflıyor olsada burası bi yarışma ve takımı düşünmek durumundayız
Sen diyete ne zaman başladın belli bi listen varmı
Bide pazartesi takım içi tartılma günümüz. Hafta sonu kaçamak olmasın diye önlem.
Perşembede liste için tartı günü
Bol paylaşım ve Kilo vermek takımın kuralı
2 hafta deneme süren var

memnun oldum minecim bende gülsüm kaptan yardımcısıyım birlikte azim ve kararlılıkla hedef kilomuza varacaz benim hedefimde 62 hadi bakalım kolay gelsin ikimizede tekrar hoşgeldin :)

merhaba gülsümcüm
cok sıkı bir takıma gelmişim.
bu benim için harika birşey
hadi bakalım deneme sürdmden sonra takıma girmemle daha da gaza gelirim

Zuhalcim ben de 36 yaşındayım.
Aramızda pek birşey tok
Süper zayıflamışsın hedefin kaç kilo olmak
Ben fiyete dün başladım 89.4 ile
Daha fazla alnak istemiyorum çünkü bu kilolar artık benim hayatımı kısıtlamaya başladı. Buna dur demem gerekir diye düşünüp karar verdim.
Özellikle takip ettiğim bir liste yok sağlıklı beslenmeye çalışıcağım.
Bir liste yaparsam sonra bıraktığım zaman dahz çok kilo alırım. Evde pißen yemeklerden az ve saģlıklı olanlarından yerim diye düşünüyorum.

hoşgeldin...bende ikinci doğum sonrası kilo vermeye çalişiyorum benimki iki aylık..28 yaşımdayım.matematikçisin sanırım =) bende matematik öğretmeniyim hoşgeldinn

ay çocuk iştene yapacaksın bişeyde diyemiyorsun..koltukları daha 15 gün önce silmiştim küçük bey kusup duruyo kustuğu yerleri siliyorum bu sefer sadece sildiğim yerler leke oluyor..şimdi baştan heryerini silmem lazım...

Benimde boyum 170 civarı
Uzun süredir ilkdefa bu kiloya düştüm o yüzden bende kaç Kilo iyi durur bilmiyorum
Ben 68 yada 65 düşünüyorum inşallah olursa
Allahın izniyle bi düşelimde o kilolara sonrasına bakarız
Benim sloganım inanmak sabretmek ve azmetmek
Bunlar olduktan sonra mutlaka başarırız
Günlük menünü suyunu sporunu akşamları toptan yazarsın cnm
Eğer yanlış gördüğümüz bişeyler varsa birbirimizi eleştirip uyarırız
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…