- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #98.281
Peki diet bitince ne yapacaksın?şimdi problem değil ama sonra sıkıntı gibi duruyor.aslında kilo verdikce daha normal hayatına girmeye başlamalıydin.başta tedirginlik olsada iki ay sonra bünye o yemek yeme stiline alışıyor ve senelerden beri böyle yiyormuşsun gibi algılıyor.sendede böyledir eminim ama herkesin yaratılış ve mizaci farklı.o yüzden belki senin için biraz daha vakit vardır.burada is yine sana düşüyor. Kafandan dieti atarak sanki diet yapmıyor gibi normal yasantina devam etmeye çalış ve bunu kendi kendine telkin et.böylece diet bittiğindede bi problem olmazBen Şu diyete başlayalı canım hiç iş istemiyor
Çok zorla yapıyorum
Sanki hayatım bu konu oldu
Yemeğimi yiyim sporumu yapıyım kalan zamandada nette sadece diyet sayfalarına bakayım
Başka bişey düşünemez oldum
Böyle olan varmı, yoksa ben antikamıyım
Ben hep telden yazıyom bana daha pratik geliyorAman bu telde de yazışmak ne zor oluyor öf kafasına göre takılıyo akıllı ya :))))))
Bende kaçtım.babaneme gidecem. Korkunçlu temizlik part2 beni bekler..byeeeNeyse kızlar ben kaçtım işler beni bekliyor balkonları yıkıcam çamaşır ütü aaaaa bittim ben bugün
Çok haklısın cnmPeki diet bitince ne yapacaksın?şimdi problem değil ama sonra sıkıntı gibi duruyor.aslında kilo verdikce daha normal hayatına girmeye başlamalıydin.başta tedirginlik olsada iki ay sonra bünye o yemek yeme stiline alışıyor ve senelerden beri böyle yiyormuşsun gibi algılıyor.sendede böyledir eminim ama herkesin yaratılış ve mizaci farklı.o yüzden belki senin için biraz daha vakit vardır.burada is yine sana düşüyor. Kafandan dieti atarak sanki diet yapmıyor gibi normal yasantina devam etmeye çalış ve bunu kendi kendine telkin et.böylece diet bittiğindede bi problem olmaz
Neyse kızlar ben kaçtım işler beni bekliyor balkonları yıkıcam çamaşır ütü aaaaa bittim ben bugün
Kolay gelsin kızlarBende kaçtım.babaneme gidecem. Korkunçlu temizlik part2 beni bekler..byeee
Cebır hosgeldın ben takım ksptanı berıl
Yarın uzun uzun yazısır tanışırız cnm
Sen ılk sayfaya bak kurallar var
Iyı geceler
Hoşgeldin cnm
Kilo vermek istiyosan doğru yerdesin
Kilonu boyunuda yazarmısın
hoşgeldin cebircim
Hoşgeldin Takımımıza. Arkadaşların da dediği gibi doğru adrestesin. Övünmek gibi olsun da Haftalardır birinciyiz. Bu yükselişimizi düşürmeyecek takım arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Öğretmenim yazmışsın dur tahmin edeyim branşın matematik :)
Mefoşum Haklısın içmiyorum artık öyle dün okulda tuv. Çıkamadım
O kadar helva helva muhabbeti yaktınız beni. Neyse ki bir Parçacık yedim
Bende canım kilolu olma psikolojisinden çok sıkıldım.Çok haklısın cnm
Ben kilonun acısını özellikle psikolojik olarak çok çektim ,son seferden beri 2 sene tekrar bu duyguyu yakalamaya çabaladım heralde bulunca tekrar kaybetmeye korkuyorum
Gerçi daha ortalama 5 ay var ama sanki ben bu diyetten hiç vazgeçemicekmişim gibi geliyor
Kolay gelsin canım sana ben perşembe günü yaptım hafta sonuna kalmasın diye.Neyse kızlar ben kaçtım işler beni bekliyor balkonları yıkıcam çamaşır ütü aaaaa bittim ben bugün
ooo Allah yolunu açık etsin mefkuş :) pankart hazırlamaya başlayalım biz ancak yetişir :))))Kızlar söylemeyi unuttum
Benim bileyim alındııııı
Allah izin verirse 28 eylülde Türkiye yolcusuyum
Hepinizi 9.Takım pankartlarıyla havaalanına bekliyorum
memnun oldum minecim bende gülsüm kaptan yardımcısıyım birlikte azim ve kararlılıkla hedef kilomuza varacaz benim hedefimde 62 hadi bakalım kolay gelsin ikimizede tekrar hoşgeldin :)Kızlar hoşbulduk.
inşallah size utum sağlarım güzel kilolar veririm.
bu sefer azimliyim.
adım mine
170 cm boyum var
89.4 kiloyum
hedefim 63
bu sefer bu kiloyu yakalamaya kararlıyım.
evet canım natematik öğretmeniyim.
Slm cnm bende ZühalKızlar hoşbulduk.
inşallah size utum sağlarım güzel kilolar veririm.
bu sefer azimliyim.
adım mine
170 cm boyum var
89.4 kiloyum
hedefim 63
bu sefer bu kiloyu yakalamaya kararlıyım.
evet canım natem
Ben anlamam tatlımooo Allah yolunu açık etsin mefkuş :) pankart hazırlamaya başlayalım biz ancak yetişir :))))
memnun oldum minecim bende gülsüm kaptan yardımcısıyım birlikte azim ve kararlılıkla hedef kilomuza varacaz benim hedefimde 62 hadi bakalım kolay gelsin ikimizede tekrar hoşgeldin :)
Slm cnm bende Zühal
43 yaşında takımın eli bastonlu babaanne adayıyım.maalesef almanyada yaşıyorum
Ben 1 ocakta 113.5 kiloyla başladım perşembe 82.1 kiloydum
Hiç uyum sağlarmıyım diye bi düşüncen olmasın birbirimizi tanıdıkça daha iyi kaynaşırız, kaçamak yapmazsan da iyi anlaşırız.
Herkes kendine zayıflıyor olsada burası bi yarışma ve takımı düşünmek durumundayız
Sen diyete ne zaman başladın belli bi listen varmı
Bide pazartesi takım içi tartılma günümüz. Hafta sonu kaçamak olmasın diye önlem.
Perşembede liste için tartı günü
Bol paylaşım ve Kilo vermek takımın kuralı
2 hafta deneme süren var
ooo harika tebrikler herkese=)))))))))))))))))))))))))))Kızlarrrrrrrrrrr
Bütün takımlar listelerini paylaştı
Birinciyizzzzz
Herkese kocamaaaaan tebrikler
ay birgün daha mı hastane offkizlar bizim cikis yatti
antibiotik bugun bitiyormus yarin sabaha cikisimiz kesinlesti haber vereyim dedim.
hoşgeldin...bende ikinci doğum sonrası kilo vermeye çalişiyorum benimki iki aylık..28 yaşımdayım.matematikçisin sanırım =) bende matematik öğretmeniyim hoşgeldinnmerhaba kızlar
takıma davet edildim.
adım mine
36 yaşındayım.
öğretmenim
2. doğumdan sonra çok kilo aldım.
kızım 2.5 yaşına geldi ama hala kilolar olduğu gibi duruyor.
inşallah hep beraber veririz kiloarı
ay çocuk iştene yapacaksınKızlar dün ne oldu diye merak edenler için söyleyeyim sadece patates salatası ile kurtardım öğleni.akşam birşey yemedim ve bir saat yine akşam üzeri yürüdüm..
Ama bir misafir çocuğu vardı bir misafir çocuğu vardı..çocuk diyemiyorum bizde de çocuk var.ömrümü yedi..dört gün önce serdigim beyaz hali komple çikolata sosu oldu..beyaz koltuklar yer yer çikolata..allahtan onlar sökülüp yıkaniyor.ama hali tekrar gidecek yıkamaya..böyle işte
Benimde boyum 170 civarımerhaba gülsümcüm
cok sıkı bir takıma gelmişim.
bu benim için harika birşey
hadi bakalım deneme sürdmden sonra takıma girmemle daha da gaza gelirim
Zuhalcim ben de 36 yaşındayım.
Aramızda pek birşey tok
Süper zayıflamışsın hedefin kaç kilo olmak
Ben fiyete dün başladım 89.4 ile
Daha fazla alnak istemiyorum çünkü bu kilolar artık benim hayatımı kısıtlamaya başladı. Buna dur demem gerekir diye düşünüp karar verdim.
Özellikle takip ettiğim bir liste yok sağlıklı beslenmeye çalışıcağım.
Bir liste yaparsam sonra bıraktığım zaman dahz çok kilo alırım. Evde pißen yemeklerden az ve saģlıklı olanlarından yerim diye düşünüyorum.
ya bana zor geliyor telden..önceden kk nın telefon uygulamasu vardı ordan rahat oluyordu şimdi o da yok sanırımBen hep telden yazıyom bana daha pratik geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?